در یک کلام
Boooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnngggggggggggggg... iiiiiiiinnnnnggggggg... iiiiinnnngggg... iinngg
دیگه کیوتو انیمیشن قشنگ داستان رو گذاشته کنار و فقط روی مبحث کاوایی بودن تمرکز کرده (خب حالا که چی که مثلاً این فیلم رو ساختین؟ برداشتین دو خط داستان رو الکی یه ساعت و نیم کشش دادین
)، بعدشم این سطح از کاوایی بودن دیگه زیادی... اوووق
ظاهراً در ایده پردازی هم به بن بست خوردن و متوسل به ساخت اسپین آف از انیمه های قبلی شدن. حالا جالب اینجاست که من با تصور اینکه داستان اوریجیناله شروع به تماشا کردم و ربع ساعت از فیلم گذشته و من دارم فکر میکنم چقدر قیافه های اینا آشنا میزنه
خو آخه برا چی برداشتین اسم فیلمو یه چی دیگه گذاشتین، قشنگ مثل بچه آدم مینوشتین Hibike! Euphonium که یکی که ناآشناست و میخواد این فیلم رو ببینه بدونه باید دو تا فصل 13 قسمتی هم قبلش دیده باشه که با هجوم این همه شخصیت گیج نشه، حالا من فصل های قبلی رو دیدم (دیدم؟
دقیق یادم نیست
) و میدونم قضیه از چه قراره ولی یه بدبختی که تازه میخواد از این فیلم شروع کنه چه میدونه که مثلا اون مو مشکیه که توی ردیف آخر نشسته با این مو مشکیه که توی ردیف اول هست دو تا آدم متفاوت هستن.
ولی خب از نظر eye candy بودن کاملاً رضایت بخش بود و مثل همیشه هیشکی نمیتونه روی دست کیوتو انیمیشن بلند شه. همچنین چون اصلاً بیس داستان بر روی موسیقی پایه گذاری شده از منظر صوت و اصوات در غنای کامل به سر میبره (چی گفتم
) ولی با اینکه فیلم بدی نیست در اون حد هم نیست که بخوام به کسی پیشنهادش بدم و هجوم امواج فحش هاشون رو به جون بخرم
(مگه اینکه بخوام از شدت کسالت آور بودن زجر کششون کنم
)
پ.ن: آآآآه... خیلی وقت بود که اینجوری ایراد نگرفته بودم... کیموچیییی!!!
پ.ن: ظاهرا چند وقت دیگه هم قراره یه فیلم جدید از Hibike! Euphonium بیرون بیاد، و دیگه اینکه... الان تازه فهمیدم که فصل دومی هم داشته؟ کی پخش شد که من متوجه نشدم؟