Sepi_60
کاربر سایت
قطعا که مانگا رو بخونید از اول ولی در کنارش سه تا انیمه سینمایی ازGolden Age داره که ارزش دیدن بسیار زیادی دارناقا این برسرک چجوریه مانگا رو بخونیم از اول ؟!
قطعا که مانگا رو بخونید از اول ولی در کنارش سه تا انیمه سینمایی ازGolden Age داره که ارزش دیدن بسیار زیادی دارناقا این برسرک چجوریه مانگا رو بخونیم از اول ؟!
سلام
Shingeki No Bahamut فصل جدیدی رو شروع کرده ؟
زیرنویسش هست ولی تو nyaa چیزی برای دانلود پیدا نکردم .
سرچ کن Manaria Friends برات میادش.زیرنویسش هست ولی تو nyaa چیزی برای دانلود پیدا نکردم .
Manaria Friends بود اسمش فکر کنم ... اسپین آفه فاوارو اینا نیستن. البته هنوز ندیدم خودم ولی دو تا فصل اول انیمه اصلی رو خیلی دوست داشتم. اینم بعدا باید ببینم.سلام
Shingeki No Bahamut فصل جدیدی رو شروع کرده ؟
زیرنویسش هست ولی تو nyaa چیزی برای دانلود پیدا نکردم .
سرچ کن Manaria Friends برات میادش.
Shingeki no Bahamut: manaria freinds رو زدم و چیزی نداد . دیگه به فکرم نرسید پسوند رو تنها بزنمManaria Friends بود اسمش فکر کنم ... اسپین آفه فاوارو اینا نیستن. البته هنوز ندیدم خودم ولی دو تا فصل اول انیمه اصلی رو خیلی دوست داشتم. اینم بعدا باید ببینم.
این انیمه domestic no kanojo رو نبینید یه وقتا من مانگاش رو خوندم قشنگ شخصیت پسره یه عوضی به تمام معناس ! امروز عاشقه فردا فارغه از اون رمنساس که عصبیتون میکنه
بردیا خان...منظورت از انیمه ی اصلی Saint Seiya همون سری 114 قسمت ـه رو میگی؟خلیلللللللللل دونو...
من نت و تورنت هارو کمی شخم زدم هیچی از Saint Seiya انیمه ی اصلی و 31 قسمت OVA Hades پیدا نکردم...
کمکم کن
هم سری اصلی و هم اواهای Hades...
بردیا خان...منظورت از انیمه ی اصلی Saint Seiya همون سری 114 قسمت ـه رو میگی؟
اگه یه لینک از myanimelist.net برای اون قسمت هایی که میخوای، بهم بدی...دقیقتر میتونم برات بگردم...چون اصلاً به سری های این انیمه اشنایی ندارم.
اره خلیل دونو، منظورم همون بود + OVA هایی که داستان رو تموم کردن...
الان لینک هارو تازه پیدا کردم...
Saint Seiya
Saint Seiya: Meiou Hades Meikai-hen
Saint Seiya: Meiou Hades Juuni Kyuu-hen
Saint Seiya: Meiou Hades Elysion-hen
وقت داری بیا بشینیم ببینیم خلیل دونو، منم ندیدم اینو...
ولی خوب لامصب خیلییی قدیمیه ولی آرت و موسیقیش خیلی خوبه...
و خوب خیلی اثر کلاسیکی هست...
راستی خلیل دونو TK رو از گروه Ling Tosite Sigure گوش میکنی ؟
من چندین ساله دنبال میکنم...
درسته خوانندش مرد هست ولی اصلا حس سنگینی صدای یک مرد رو نداره...
راستی خلیل یه چیز دیگ، این دوتا انیمه چین که اینقدر تو نت ور ود میحرعن دربارشون ؛
Goblin Slayer
Darling in the Franxx
لینک مستقیم انیمه ها رو برات PM کنم.....
والا فرصت ـش که نیس...توی آرشیو خودم...بیشتر از 200تا انیمه ندیده دارم...که چند ساله دارن خاک میخورن.
اره...کارهای بند Ling Toshite Shigure رو دوس دارم...بیشتر اونهایی که روی انیمه خوندن...مثل سایکو-پس یا توکیو غول...کارشون خوبه
Goblin Slayer
سر این انیمه هایپ زیاد بودش، یه استارت فوق خفن داشت...ولی با سرعت هر چه تمام زد تو دیوار...
روند انیمه خسته کننده شد، شخصیت های که اصلاً روشون مانور داد، هیچی از گذشته ـشون و ابعاد شخصیت ـشون رو نشون نداد.
شخصیت اصلی که مثل یه چوب خشک بودش....خیلی راحت تبدیل شد به یه انیمه ی متوسط رو به پایین.
Darling in the Franxx
روند انیمه، داستان و شخصیت های اون خیلی خوب بودش...ولی این خوب بودنش تا نصف انیمه بیشتر نبودش
نیمه ی دوم انیمه بخصوص 1/3 پایانی اون، انیمه از لحاظ داستان با مغز امد پایین.
نمی گم که انیمه ی بدی بودش...اتفاقاً انیمه ی خیلی خوبی بودش، زمان پخشش هم حسابی ببینده داشت و کلی در موردش تو فروم ها صحبت میشد...
ولی خوب پایان بندی انیمه...به شدت مشکل داشت.
سلام، از این طرفها
میخوای دوباره برگردی به میادین ... یا فقط قصد داری همینطوری یه چیزی نگا کنی؟ (یعنی لیست سنگین بدیم یا سبک؟)
Violet Evergarden
Sora yori mo Tooi Basho
Golden Kamuy
Asobi Asobase
Hataraku Saibou
Angolmois: Genkou Kassenki
Hanebado!
Nanatsu no Taizai
Mahoutsukai no Yome
Shoujo Shuumatsu Ryokou
Made in Abyss
Ballroom e Youkoso
Kakegurui
Little Witch Academia
Youjo Senki
Kuzu no Honkai
Onihei
Haikyuu
3-gatsu no Lion
Drifters
Arslan Senki
Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Ushio to Tora
Prison School
Death Parade
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Akame ga Kill!
Kuroko no Basket
Kill la Kill
Aku no Hana
Chihayafuru
JoJo
Psycho-Pass
اینها رو همینطوری گذار از توی ارشیو دیدم و لیست کردم..همشون خوبن...ولی اگه بخوام بهترین هاشون رو بکشم بیرون برای لیست سبک...sort ـشون هم کردم
Made in Abyss
Nanatsu no Taizai
Ushio to Tora
Death Parade
Ballroom e Youkoso
Violet Evergarden
Prison School
Little Witch Academia
Haikyuu
Chihayafuru
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Kuroko no Basket