Grand.Blue عالی عالیقسمت به قسمت پیشرقت میکنه و طنزش منو شدیدا یاد گینتاما میندازه!!برای من بهترین انیمه این فصل هست
Aguu Tensai Ningyou Ep 03:
اولش فقط گرافیکش اذیت میکرد و داستانش به نظر جالب میومد ولی بعد از سه قسمت متوجه شدم که شخصیت اصلی این انیمه از اون تیپ هایی هست که من اصلاً نمیتونم تحملشون کنم (مثل کانکی توکیو غول یا یا اون پسره که توی میرای نیکا بود) . حالا یه قسمت دیگه هم میبینم ولی احتمال دراپش حسابی رفته بالا و شک دارم به آخر فصل بکشه
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu ep 05:
از این 5 قسمت فقط قسمت 4 یکم جالب شد وگرنه بقیه اش Meh بود. در مورد هارمش هم بازم صد رحمت به انیمه های هنتای، بازم اونا دلیلشون برای تشکیل هارم منطقی تر از این انیمه اس و ناگفته نمونه که دختر های گوش دراز و دم گربه ای زیاد به سلیقه من نمیخورن
Darling in the Franxx ep 08:
دراااااااااااپ
======================================
Akatsuki no Yona:
برای کسانی که احتمالاً مثل من تعریف این انیمه رو زیاد شنیدن و گول نمره بالایی که از MAL گرفته رو خوردن یه نکته ای رو روشن کنم، این انیمه شوجو نیست، Otome یا همون harem reverse ـه. اگه طبق چیزهایی که برای انیمه تبلیغ میکنن انتظار یه داستان جنگی، سیاسی یا حتی ملودرام عشقولانه رو دارین به هیچ وجه سمت این انیمه نرین چون هیچکدوم از این چیزها رو پیدا نمیکنین.
بلاخره ماموریت یونا هم به پایان رسید و با موفقیت به هدفش که همون جمع آوری بیشونن های سراسر کشور بود رسید . حالا دیگه با خیال راحت میتونه بره یه گوشه با دوست پسرهاش خاله بازی کنه و خدا رو شکر قضیه سو وون هم ناتموم نموند و توی قسمت یکی به آخری یکم همدیگه رو بغل کردن و یونا هم گفت که اشکال نداره و به خاطر اینکه پسر خوشگلی هستی میبخشمت که بابام رو کشتی و بوس بوس و بای بای. خوشم میاد که خود نویسنده هم بلاخره فهمید که داستانش خیلی بی هدفه و از زبون اژدهای زرد غیرمستقیم میگه که نمیدونه حالا با این اژدهایی که جمع کرده چیکار باید بکنه، ولی حدسی که خودم میزنه اینه که یونا قراره یه رابین هود جدید بشه و آخرشم (اگه برسه به اونجا) با سو وون جونش ازدواج میکنه و داستان به خیر و خوشی تموم میشه.
شخصیت پردازی هم که ماشالا دیگه به حد اعلای خودش رسیده، هر چی بیشوننه مثل این دختر ندیده ها تا یونا رو میبینن پاهاشون سست میشه و دلشون به تاپ تاپ میوفته و از اون به بعد تنها هدف زندگیشون میشه فدایی شدن در راه یونا جان. حالا این وسط برای اینکه قاطی پاتی نشه و بیننده بتونه از همدیگه تشخصیشون بده یکم هم ویژگی های متمایز بهشون اضافه میکنه و یکی میشه پسرعموی لوس و مهربون و دوست داشتنی ای که تو زرد از آب در اومد، دوست دوران کودکی لات و الوات سوندره، بعدی یه نازپرورده آرمان گرا، حالا برای اینکه یکم بار دراماتیک داستان بزنه بالا یه پسر زجر کشیده خجالتی هم اضافه میکنیم، بعدشم یه خوشگل دخترباز که فقط یه یونا وفاداره و آخری هم یه شکموی کوچولو موچولو و نازنازی. یکی رو هم جا انداختم، پسر کوچکتر غرغرو و خوشگل (این یه مورد فقط واسه اینه که براش نقش خواهر بزرگها رو بازی کنه وگرنه از نظر جذبه اصلاً به پای اون شش تای دیگه نمیرسه).
واقعاً نمیفهمم فرق این انیمه با آشغالی مثل Diabolik Lovers چیه؟ داستان که همون قدر بی هدف و سرگردانه، شخصیت پردازی ها هم که افتضاحه، از نظر جوگیری و احساساتی بودن هم که ماشالا، پس برای چی آکاتسوکی نو یونا رو بیشتر از Diabolik Lovers تحویل میگیرن؟
بحث جوگیر شدن بود، من نمیدونم این چه فازی بود که قسمت های آخر برداشته بودن که نباید کسی رو بکشیم. حالا خود طرف به کنار، سربازهاش راه به راه توی خیابون ها میگردن و به زن ها تجاوز میکنن و میدزدنشون و ملت رو میکشن و حتی به بچه ها هم رحم نمیکنن و اونوقت مثلاً دزدهای دریایی میگن که نه گناه دارن، اینا فقط دستور گرفتن و شیطون گولشون زده و اونی که مقصره رئیسشونه که بهشون دستور میده و ما نباید بکشیمشون و از این مزخرفات... WTF!!! اگه قرار هر کی هر غلطی کرد با همچین توجیهاتی بخشیده بشه که پس تکلیف اون بدبخت هایی که خودشون یا خانواده شون قربانی شدن چی میشه. کاش حداقل یه دادگاهی چیزی براشون برگزار میکردن ولی عین اسکل ها میرن توی ساحل ولشون میکنن به امون خدا که دوباره برای دعوای برگردن
================================
Ao no Exorcist ep 02:
واقعاً چرا من اون موقع این انیمه رو سر قسمت اول دراپ کردم، نمیدونم شاید چیز بهتری برای دیدن داشتم، به هر حال این دو قسمت خوب بود و باید دید در ادامه چی میشه
والا بنظرم اگه یک انیمه/مانگا توی این ژانر باشه سرش به تنش بیرزه همین یوناست!بقیشم توی مانگا بخونی، بجز یک شخصیت با بقیه اینا رومنس ندارهAguu Tensai Ningyou Ep 03:
اولش فقط گرافیکش اذیت میکرد و داستانش به نظر جالب میومد ولی بعد از سه قسمت متوجه شدم که شخصیت اصلی این انیمه از اون تیپ هایی هست که من اصلاً نمیتونم تحملشون کنم (مثل کانکی توکیو غول یا یا اون پسره که توی میرای نیکا بود) . حالا یه قسمت دیگه هم میبینم ولی احتمال دراپش حسابی رفته بالا و شک دارم به آخر فصل بکشه
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu ep 05:
از این 5 قسمت فقط قسمت 4 یکم جالب شد وگرنه بقیه اش Meh بود. در مورد هارمش هم بازم صد رحمت به انیمه های هنتای، بازم اونا دلیلشون برای تشکیل هارم منطقی تر از این انیمه اس و ناگفته نمونه که دختر های گوش دراز و دم گربه ای زیاد به سلیقه من نمیخورن
Darling in the Franxx ep 08:
دراااااااااااپ
======================================
Akatsuki no Yona:
برای کسانی که احتمالاً مثل من تعریف این انیمه رو زیاد شنیدن و گول نمره بالایی که از MAL گرفته رو خوردن یه نکته ای رو روشن کنم، این انیمه شوجو نیست، Otome یا همون harem reverse ـه. اگه طبق چیزهایی که برای انیمه تبلیغ میکنن انتظار یه داستان جنگی، سیاسی یا حتی ملودرام عشقولانه رو دارین به هیچ وجه سمت این انیمه نرین چون هیچکدوم از این چیزها رو پیدا نمیکنین.
================================بلاخره ماموریت یونا هم به پایان رسید و با موفقیت به هدفش که همون جمع آوری بیشونن های سراسر کشور بود رسید . حالا دیگه با خیال راحت میتونه بره یه گوشه با دوست پسرهاش خاله بازی کنه و خدا رو شکر قضیه سو وون هم ناتموم نموند و توی قسمت یکی به آخری یکم همدیگه رو بغل کردن و یونا هم گفت که اشکال نداره و به خاطر اینکه پسر خوشگلی هستی میبخشمت که بابام رو کشتی و بوس بوس و بای بای. خوشم میاد که خود نویسنده هم بلاخره فهمید که داستانش خیلی بی هدفه و از زبون اژدهای زرد غیرمستقیم میگه که نمیدونه حالا با این اژدهایی که جمع کرده چیکار باید بکنه، ولی حدسی که خودم میزنه اینه که یونا قراره یه رابین هود جدید بشه و آخرشم (اگه برسه به اونجا) با سو وون جونش ازدواج میکنه و داستان به خیر و خوشی تموم میشه.
شخصیت پردازی هم که ماشالا دیگه به حد اعلای خودش رسیده، هر چی بیشوننه مثل این دختر ندیده ها تا یونا رو میبینن پاهاشون سست میشه و دلشون به تاپ تاپ میوفته و از اون به بعد تنها هدف زندگیشون میشه فدایی شدن در راه یونا جان. حالا این وسط برای اینکه قاطی پاتی نشه و بیننده بتونه از همدیگه تشخصیشون بده یکم هم ویژگی های متمایز بهشون اضافه میکنه و یکی میشه پسرعموی لوس و مهربون و دوست داشتنی ای که تو زرد از آب در اومد، دوست دوران کودکی لات و الوات سوندره، بعدی یه نازپرورده آرمان گرا، حالا برای اینکه یکم بار دراماتیک داستان بزنه بالا یه پسر زجر کشیده خجالتی هم اضافه میکنیم، بعدشم یه خوشگل دخترباز که فقط یه یونا وفاداره و آخری هم یه شکموی کوچولو موچولو و نازنازی. یکی رو هم جا انداختم، پسر کوچکتر غرغرو و خوشگل (این یه مورد فقط واسه اینه که براش نقش خواهر بزرگها رو بازی کنه وگرنه از نظر جذبه اصلاً به پای اون شش تای دیگه نمیرسه).
واقعاً نمیفهمم فرق این انیمه با آشغالی مثل Diabolik Lovers چیه؟ داستان که همون قدر بی هدف و سرگردانه، شخصیت پردازی ها هم که افتضاحه، از نظر جوگیری و احساساتی بودن هم که ماشالا، پس برای چی آکاتسوکی نو یونا رو بیشتر از Diabolik Lovers تحویل میگیرن؟
بحث جوگیر شدن بود، من نمیدونم این چه فازی بود که قسمت های آخر برداشته بودن که نباید کسی رو بکشیم. حالا خود طرف به کنار، سربازهاش راه به راه توی خیابون ها میگردن و به زن ها تجاوز میکنن و میدزدنشون و ملت رو میکشن و حتی به بچه ها هم رحم نمیکنن و اونوقت مثلاً دزدهای دریایی میگن که نه گناه دارن، اینا فقط دستور گرفتن و شیطون گولشون زده و اونی که مقصره رئیسشونه که بهشون دستور میده و ما نباید بکشیمشون و از این مزخرفات... WTF!!! اگه قرار هر کی هر غلطی کرد با همچین توجیهاتی بخشیده بشه که پس تکلیف اون بدبخت هایی که خودشون یا خانواده شون قربانی شدن چی میشه. کاش حداقل یه دادگاهی چیزی براشون برگزار میکردن ولی عین اسکل ها میرن توی ساحل ولشون میکنن به امون خدا که دوباره برای دعوای برگردن
Ao no Exorcist ep 02:
واقعاً چرا من اون موقع این انیمه رو سر قسمت اول دراپ کردم، نمیدونم شاید چیز بهتری برای دیدن داشتم، به هر حال این دو قسمت خوب بود و باید دید در ادامه چی میشه
نه اتفاقا من بیشتر هایپ شدم XD
مشکل من فقط ریورس هارم بودنش نیست چون اگه این بود سر همون قسمت اول دراپش میکردم (هر چند به هوای شوجو رفته بودم سراغش)، مشکل اینجاست که داستانی که با یه ماجرای سیاسی شروع شده و تم اصلیش مثلاً سیاسی هست بعد از چند قسمت کاملاً از مسیرش منحرف میشه و فقط یه بهونه برای تشکیل ریورس هارم میشه. یه آرک خوب هم که آخر انیمه هست رو با لوس بازی و بچه مثبت بازی خراب میکنن میره. اگه میخوای بدونی همین داستان رو چطور میشد بهتر تعریف کرد توصیه میکنم بازی Ni No Kuni 2 رو انجام بدی یا اصلاً چرا راه دور بری، حتماً جومونگ رو دیدی دیگه، فکر کن جومونگ به جای دنبال کردن اون هدفی که توی سریال داشت میرفت دنبال دختربازی، اونوقت ببین چی از آب در میومد
در مورد هارم پارتی های فصلی شاید بگی دروغ میگه ولی من 90 درصدشون رو سر چند قسمت اول دراپ میکنم (نمونه اش هم بالای پست قبلیم نوشتم) مگه اینکه یه کمدی بامزه مثل KonoSuba باشه یا اینکه از داستان و شخصیت پردازی هاش خوشم بیاد مثل Monogatari Series (که اونم شخصیت اصلی تکلیفش با خودش مشخصه).
در مورد یائویی هم من همونقدر ازش بدم میاد که از یوری بدم میاد، دلیل خاصی هم نداره. فقط از این دو تا سبک مثل خیلی از سبک های دیگه خوشم نمیاد
دقیقاً به خاطر همین قضیه فان بودن هم بود که من اینجوری اعصابم ریخت بهم (و شاید هم یکم زیاده روی کردم) چون قسمت های آخر تنها چیزی که من احساس نمیکردم فان بود و مدام داشتم حرص میخوردم که چرا پتانسیل به این خوبی رو اینجوری هدر دادن.
اون قضیه یکی دو تا شخصیت مذکر اضافه هم مشکلی نداره، ولی دیگه کلاً تمام زن های توی این انیمه به غیر از یه پیرزن 60 ساله کارشون فقط بچه داری و خونه داری و بشور و بساب بود و بیشتر از 4-5 تا دیالوگ هم نداشتن چه برسه به شخصیت پردازی. من در تعجبم چطوری توی این یه مورد صدای هیچ دختری درنیومده
Ao no Exorcist رو زیاد شنیده بودم که فیلر داره واسه همینم اصلاً قسمت های فیلرش رو نگرفتم و به جای فصل دوم رو دانلود کردم.
سلام
من یه سالی میشه از وادی انیمه دور بودم
یه لطفی کنین favorite list خودتون از انیمه های سریالی یا سینمایی که به اتمام رسیدن رو بدین تا بیشتر از این از قافله نمونم D:
سلام. آخ یادش بخیر چه سالی بود!سلام
یه لطفی کنین favorite list خودتون از انیمه های سریالی یا سینمایی که به اتمام رسیدن رو بدین تا بیشتر از این از قافله نمونم D:
سلام
انیمههه گمونم Handa Kun باشه؛ همونی که پیشدرآمد باراکامونه. چرا یادم نمیاد فقط این صحنهش؟ (با تشکر از گوگل)سلام
كسي اسم انيمه و مانگاي زير رو ميدونه ؟
فکر نکنم سرطان و ایدز و باقی بیماری های لاعلاج رو توی این سری نشون بدن چون محوریت داستان در مورد بدن یه انسان سالم هست (مثل یه بچه) ولی اگه هم بخوان احتمالاً در Hataraku Saibou BLACK نشون بدن چون اون داستان بدن یه انسان سیگاری، الکلی و مبتلا به انواع بیماری های بدخیمه.
Hataraku Saibou ایدش خوب خوبه اما تا حالا همش میکروب و بیماری بوده, فکر کنم سرطانو گذاشتن برای قسمت آخر.