Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت اولشم مشکلی ندیدم من، کاراکترها رو توضیح داد، قوانین رو گفت، آخرشم که هایپ فراوان داشت

اینکه تو یه اپیزود چهل دقیقه فقط یه ریز حرف میزنن یکی از بدترین راه ها برای توضیح دادن کلیت ماجراست. یه کاری که اکثر انیمه های معروف میکنن که اطلاعات درباره محیط کلی داستان رو خورده خورده بین اپیزود های اول پخش میکنن. نه اینکه کلا همه رو تو همون اپیزود اول تلمبار کنن.
واقعا حالا چون کاراکتر ها یکم اخم میکنن و چند تا بچه تیکه پاره میشن "بزرگسال" نمیکنه فضا رو(بگذریم که داشتن کاراکتر های جالب مهم تر از صرف "دارک" بودن اتمسفره) اتفاقا اگه رو کاراکتر ها و رفتار هاشون دقت کنی میبینی بعضیاشون وافعا بچه گانه عمل و فکر میکنن.
مثال شما همین Kiritsugu رو ببین. کل ایده و هدفی که از بردن جنگ داره اینه که "دنیایی بسازم که کسی توش گریه نکنه" :| باز همون Shirou وقتی ماجرا رو براش تعریف میکنن با اون هوشش خیلی سرشارش میفهمه که میگه "داداش این Holy Grailتون خیلی جفنگ به نظر میاد"
یا همین مبارزه ای که تو اپیزود دوم و سوم بود رو میشه جزو خسته کننده ترین مبارزه های انیمه ای که دیدم حساب کرد. کی اینقدر حرف اخه میزنه وسط دعوا :| حرفاشون اخه چرت و پرته :|

Last edited by a moderator:
یه چندتا دیگه از انیمه های تابستون و یکی هم از بهار رو توی این چند روز دیدم:دی

Hinamatsuri
عالی بود! عالیییی! =))
خیلی وقت بود غیر از وان پیس و گینتاما انقدر قهقه نزده بودم:))
اون قیافه تو هپروت هینا ، واکنش های نیتا ، بلاهایی که سر هیتومی میومد!(این بنده خدا عالی بود واقعا>:) :)) )
و ... آنزو چقدر خوب بود:(( همه یه مدت باید بریم مثل این بشر زندگی کنیم شاید متحول شدیم:|
پیشنهاد میشود شدید...ولی فکر کنم همه دیدین:دی

میگن هنوز فصل دومش تایید نشده انگار:|

---

Grand Blue
این هم مثل بالایی=)) دهنشون سرویس=)) یه مشت احمق دور هم جمع شدن عالین=)) اون دوتا سنپای ها که تهشن دیگه:))
دوتا انیمه طنز عالی پشت سر هم:x

انیمه طنز معرفی کنید که گویا فعلا خوب میچسبه:p

---

Banana Fish
اول اینکه هیچ ایده ای نداشتم چی میخوام ببینم:)) فقط از کاورش و طراحیاش خوشم اومد، حتی نگاه نکردم سبکش چیه:)) به خاطر اسمش فکر میکردم یه کار قر و قاطی و طنز دیگه مثل Kekkai Senseb باشه، ولی کاملا برعکس بود:))
اما اتفاقا خیلی خوشحالم! چند روز پیش تو تاپیک اسم 91Days اومد، یادش افتادم و هی میخواستم بیام بگم کار مافیایی معرفی کنید! و حالا این شروع شد>:) خیلی هم عالی:دی
فقط مسئله ای که هست... آقا آخر این یائویی میشه یا نه:)) ، این دو قسمت که به نظر نمیاد، سرچ کروم میگفتن نیست آقا نیست! روابط دوستانه ی قوی هست ولی رومنس و یائویی نیست!:دی
یه حسی بهم میگه شاید به خاطر نبود دختر تو انیمه ملت چنین حسی بهشون دست داده:-" یه همچین چیزی رو برای Kimi to Boku که بدبخت جزو پاک ترین انیمه های تاریخه هم میگن:دی ، اگر اشتباه نکنم 91Days هم همون اولاش در موردش چنین میگفتن!
به هر حال...فعلا که ازش راضی بودم(خیلییی!)، امیدوارم بعدا باعث نشه پشیمون بشم:|

---
Hataraku Saibou
فقط بنازم به خشونت گلبول های سفید=))
اینم خوب بود:دی

---

Wotaku
یادم نیست گفتم یا نه در موردش! ولی حال داد!
آخرشم که گفتن دوباره برمیگردن، امیدوارم برگردن واقعا! آخه بزرگتر از اینا رفتن و برنگشتن:-" یکم تایید فصل دومش برام عجیب بود:-"
در کل کاراکترهای خیلی خوب داشت و دیدنش لذت بخش بود:x

---
این فصل پیشنهاد دیگه ای دارید؟ این اکشن تاریخیه که صفحه پیشم گفتید باید ببینم:دی
بر خلاف قیافش، فصل خوبی در اومد برام:-"

Banana Fish
اول اینکه هیچ ایده ای نداشتم چی میخوام ببینم:)) فقط از کاورش و طراحیاش خوشم اومد، حتی نگاه نکردم سبکش چیه:)) به خاطر اسمش فکر میکردم یه کار قر و قاطی و طنز دیگه مثل Kekkai Senseb باشه، ولی کاملا برعکس بود:))
اما اتفاقا خیلی خوشحالم! چند روز پیش تو تاپیک اسم 91Days اومد، یادش افتادم و هی میخواستم بیام بگم کار مافیایی معرفی کنید! و حالا این شروع شد>:) خیلی هم عالی:D
فقط مسئله ای که هست... آقا آخر این یائویی میشه یا نه:)) ، این دو قسمت که به نظر نمیاد، سرچ کروم میگفتن نیست آقا نیست! روابط دوستانه ی قوی هست ولی رومنس و یائویی نیست!:D
یه حسی بهم میگه شاید به خاطر نبود دختر تو انیمه ملت چنین حسی بهشون دست داده:-" یه همچین چیزی رو برای Kimi to Boku که بدبخت جزو پاک ترین انیمه های تاریخه هم میگن:D ، اگر اشتباه نکنم 91Days هم همون اولاش در موردش چنین میگفتن!
یه مقدار احتیاط داشته باش:-":-"

امیرآکیبا...اینقدر شکلک زدی توی پست ـت که دیگه قابل خوندن نیس.

++++++++++++++

یه سری کانال زیرنویس انیمه معرفی کنم...

Code:
@takanime
مال "تک انیمه" هستش....بیشتر تو کار لینک دانلوده، ولی تو کار زیرنویس انیمه های هفتگی...به طور موردی هم هستش
آرشیو زیرنویس خوبی توی سایت ـش داره.

Code:
@animesubtitle
انیمه ساب تایتل....بیشتر تو کار زیرنویس انیمه های هفتگی فصلی هستش...و تو کانالش انیمه رو به صورت هاردساب میذاره، و لینک زیرنویس جدا رو توی سایت ـش قرار میده.

مثلاً این فصل انیمه ی Hataraku Saibou رو خیلی خوب زیرنویس کرده....سریع هم میزنه.

Code:
@Channel_SubAnime
این بیشتر یه کانال اطلاع رسانی برای زیرنویس هستش...کارش جمع کردن زیرنویس از جاهای دیگه ـس.
لینک دانلود هم توی کانال قرار میده

Code:
@animelist_ir
این کانال مال سایت "انیمه لیست" هستش....زیرنویس های سایت ـش رو به صورت لینک مستقیم توی کانال ـش قرار میده.

Code:
@myanimes
این کانال هم برای سایت "مای انیمه" هستش...البته زیرنویس های هفتگی این سایت...پولی ـه

Code:
@Golden_SUB_Team
کانال زیرنویس طلایی....کارشون بدک نیست...ولی خیلی فعال نیستن...الخصوص توی این فصل

Code:
@animkingdomsub
کانال کینگدام انیمه...کارشون خوبه، فصل پیش سریع زیرنویس میزدنن....این فصل هم چندتا از انیمه های فصلی رو هفتگی کار میکنن.

Code:
@JASUB
کانال ژاپن انیمه ساب، کانالش قدیمی ـه....خیلی تو زیرنویس زدن فعال نیس، بیشتر کارش جمع کردن زیرنویس از جاهای دیگه ـس...

Code:
@awsub
در آخر هم که کانال زیرنویس "دنیای انیمه"

آخرین ویرایش:
امیرآکیبا...اینقدر شکلک زدی توی پست ـت که دیگه قابل خوندن نیس.

++++++++++++++

یه سری کانال زیرنویس انیمه معرفی کنم...

Code:
@takanime
مال "تک انیمه" هستش....بیشتر تو کار لینک دانلوده، ولی تو کار زیرنویس انیمه های هفتگی...به طور موردی هم هستش
آرشیو زیرنویس خوبی توی سایت ـش داره.

Code:
@animesubtitle
انیمه ساب تایتل....بیشتر تو کار زیرنویس انیمه های هفتگی فصلی هستش...و تو کانالش انیمه رو به صورت هاردساب میذاره، و لینک زیرنویس جدا رو توی سایت ـش قرار میده.

مثلاً این فصل انیمه ی Hataraku Saibou رو خیلی خوب زیرنویس کرده....سریع هم میزنه.

Code:
@Channel_SubAnime
این بیشتر یه کانال اطلاع رسانی برای زیرنویس هستش...کارش جمع کردن زیرنویس از جاهای دیگه ـس.
لینک دانلود هم توی کانال قرار میده

Code:
@animelist_ir
این کانال مال سایت "انیمه لیست" هستش....زیرنویس های سایت ـش رو به صورت لینک مستقیم توی کانال ـش قرار میده.

Code:
@myanimes
این کانال هم برای سایت "مای انیمه" هستش...البته زیرنویس های هفتگی این سایت...پولی ـه

Code:
@Golden_SUB_Team
کانال زیرنویس طلایی....کارشون بدک نیست...ولی خیلی فعال نیستن...الخصوص توی این فصل

Code:
@animkingdomsub
کانال کینگدام انیمه...کارشون خوبه، فصل پیش سریع زیرنویس میزدنن....این فصل هم چندتا از انیمه های فصلی رو هفتگی کار میکنن.

Code:
@JASUB
کانال ژاپن انیمه ساب، کانالش قدیمی ـه....خیلی تو زیرنویس زدن فعال نیس، بیشتر کارش جمع کردن زیرنویس از جاهای دیگه ـس...

Code:
@awsub
در آخر هم که کانال زیرنویس "دنیای انیمه"
خلیل خان اون تک انیمه که معمولا لینک دانلود رو میذاره بعد وقتی زیرنویس بچه های AW بیاد اسمشو میذاره رو فایل زیپ آپلود میکنه:D .
اون انیمه لیستم معمولا زیرنویساش دیرتر AW میاد حالا کیفیتشون بماند :p
گلدن سابم که اصن دوام نیاورد الان تک و توک زیرنویس میکنن:-"
کینگدام انیمه هم یه ۳ یا ۴ تا کارو بیشتر زیرنویس نمیکنن + فک کنم کل زیرنویس با یه استایل باشه :D:-"
در‌کل همون AW الان این فصل اکثر کارا رو دارن میذارن چرا آدم بره سراغ جاهای دیگه;;) ،یخورده به این AW عشق و علاقه ای نشون
بده 8-|

خلیل خان اون تک انیمه که معمولا لینک دانلود رو میذاره بعد وقتی زیرنویس بچه های AW بیاد اسمشو میذاره رو فایل زیپ آپلود میکنه:D .
اون انیمه لیستم معمولا زیرنویساش دیرتر AW میاد حالا کیفیتشون بماند :p
گلدن سابم که اصن دوام نیاورد الان تک و توک زیرنویس میکنن:-"
کینگدام انیمه هم یه ۳ یا ۴ تا کارو بیشتر زیرنویس نمیکنن + فک کنم کل زیرنویس با یه استایل باشه :D:-"
در‌کل همون AW الان این فصل اکثر کارا رو دارن میذارن چرا آدم بره سراغ جاهای دیگه;;) ،یخورده به این AW عشق و علاقه ای نشون
بده 8-|
پرهام....تک انیمه رو که گفتم...خودش زیرنویس خیلی کم میزنه، موردی کار میکنه...مثلاً فصل پیش وقتی AW تعطیل شد...تک انیمه چند قسمت از Yowamushi Pedal - Glory Line رو زد و مابقی قسمت ها رو هم "انیمه لیست" زد....هر چند من بدون زیرنویس فارسی دیدم..ولی بعداً که زیرنویس هاش رو آوردم...چک کردم، بد ترجمه نکرده بودن...کارشون خوب بود.

مثلاً کسی که بخواد الان Tenrou Sirius the Jaeger رو نگاه کنه.... AW زیرنویس نکرده...ولی "انیمه لیست"، "انیمه کینگدام" و "انیمه ساب تایتل" زیرنویس فارسی ـش رو زدن.

یخورده به این AW عشق و علاقه ای نشون بده 8-|
کلاً زیرنویس فارسی تو 50درصد موارد...برام یه چیز تزئیناتی ـه که اون پایین تصویر هستش...برام فرقی نداره که زیرنویس AW باشه...یا جای دیگه.
چون یه زمانی خیلی فیلم و الخصوص سریال ژاپنی نگا میکردم....اونجا دیگه خبری از زیرنویس فارسی نیس....دیگه ژاپنی تا یه حدی که گلیم ـم رو از آب بیرون بکشم، یاد گرفتم :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
Banana Fish
اما اتفاقا خیلی خوشحالم! چند روز پیش تو تاپیک اسم 91Days اومد، یادش افتادم و هی میخواستم بیام بگم کار مافیایی معرفی کنید! و حالا این شروع شد>:) خیلی هم عالی:D
فقط مسئله ای که هست... آقا آخر این یائویی میشه یا نه:)) ، این دو قسمت که به نظر نمیاد، سرچ کروم میگفتن نیست آقا نیست! روابط دوستانه ی قوی هست ولی رومنس و یائویی نیست!:D
یه حسی بهم میگه شاید به خاطر نبود دختر تو انیمه ملت چنین حسی بهشون دست داده:-" یه همچین چیزی رو برای Kimi to Boku که بدبخت جزو پاک ترین انیمه های تاریخه هم میگن:D ، اگر اشتباه نکنم 91Days هم همون اولاش در موردش چنین میگفتن!

اتفاقا شدیدا شیپ میشن :>

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Akiba
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or