ce7en44
کاربر سایت
یعنی از این بیشتر؟این انیمه رو نبین، روانی می شی
یعنی از این بیشتر؟این انیمه رو نبین، روانی می شی
یعنی از این بیشتر؟
قسمت اولشم مشکلی ندیدم من، کاراکترها رو توضیح داد، قوانین رو گفت، آخرشم که هایپ فراوان داشت
Hunter x Hunter, Nanatsu No Taizai , Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu , Shingeki No Bahamut , Youjo Senkiدوستان یه شونن خوب تو مایه های فولمتال الکمیست معرفی میکنین؟
یه مقدار احتیاط داشته باشBanana Fish
اول اینکه هیچ ایده ای نداشتم چی میخوام ببینم فقط از کاورش و طراحیاش خوشم اومد، حتی نگاه نکردم سبکش چیه به خاطر اسمش فکر میکردم یه کار قر و قاطی و طنز دیگه مثل Kekkai Senseb باشه، ولی کاملا برعکس بود
اما اتفاقا خیلی خوشحالم! چند روز پیش تو تاپیک اسم 91Days اومد، یادش افتادم و هی میخواستم بیام بگم کار مافیایی معرفی کنید! و حالا این شروع شد خیلی هم عالی
فقط مسئله ای که هست... آقا آخر این یائویی میشه یا نه ، این دو قسمت که به نظر نمیاد، سرچ کروم میگفتن نیست آقا نیست! روابط دوستانه ی قوی هست ولی رومنس و یائویی نیست!
یه حسی بهم میگه شاید به خاطر نبود دختر تو انیمه ملت چنین حسی بهشون دست داده یه همچین چیزی رو برای Kimi to Boku که بدبخت جزو پاک ترین انیمه های تاریخه هم میگن ، اگر اشتباه نکنم 91Days هم همون اولاش در موردش چنین میگفتن!
به هر حال...فعلا که ازش راضی بودم(خیلییی!)، امیدوارم بعدا باعث نشه پشیمون بشم
@takanime
@animesubtitle
@Channel_SubAnime
@animelist_ir
@myanimes
@Golden_SUB_Team
@animkingdomsub
@JASUB
@awsub
خلیل خان اون تک انیمه که معمولا لینک دانلود رو میذاره بعد وقتی زیرنویس بچه های AW بیاد اسمشو میذاره رو فایل زیپ آپلود میکنه .امیرآکیبا...اینقدر شکلک زدی توی پست ـت که دیگه قابل خوندن نیس.
++++++++++++++
یه سری کانال زیرنویس انیمه معرفی کنم...
مال "تک انیمه" هستش....بیشتر تو کار لینک دانلوده، ولی تو کار زیرنویس انیمه های هفتگی...به طور موردی هم هستشCode:@takanime
آرشیو زیرنویس خوبی توی سایت ـش داره.
انیمه ساب تایتل....بیشتر تو کار زیرنویس انیمه های هفتگی فصلی هستش...و تو کانالش انیمه رو به صورت هاردساب میذاره، و لینک زیرنویس جدا رو توی سایت ـش قرار میده.Code:@animesubtitle
مثلاً این فصل انیمه ی Hataraku Saibou رو خیلی خوب زیرنویس کرده....سریع هم میزنه.
این بیشتر یه کانال اطلاع رسانی برای زیرنویس هستش...کارش جمع کردن زیرنویس از جاهای دیگه ـس.Code:@Channel_SubAnime
لینک دانلود هم توی کانال قرار میده
این کانال مال سایت "انیمه لیست" هستش....زیرنویس های سایت ـش رو به صورت لینک مستقیم توی کانال ـش قرار میده.Code:@animelist_ir
این کانال هم برای سایت "مای انیمه" هستش...البته زیرنویس های هفتگی این سایت...پولی ـهCode:@myanimes
کانال زیرنویس طلایی....کارشون بدک نیست...ولی خیلی فعال نیستن...الخصوص توی این فصلCode:@Golden_SUB_Team
کانال کینگدام انیمه...کارشون خوبه، فصل پیش سریع زیرنویس میزدنن....این فصل هم چندتا از انیمه های فصلی رو هفتگی کار میکنن.Code:@animkingdomsub
کانال ژاپن انیمه ساب، کانالش قدیمی ـه....خیلی تو زیرنویس زدن فعال نیس، بیشتر کارش جمع کردن زیرنویس از جاهای دیگه ـس...Code:@JASUB
در آخر هم که کانال زیرنویس "دنیای انیمه"Code:@awsub
تو این Grand Blue چرا دانشگاه اینا حراست نداره
پرهام....تک انیمه رو که گفتم...خودش زیرنویس خیلی کم میزنه، موردی کار میکنه...مثلاً فصل پیش وقتی AW تعطیل شد...تک انیمه چند قسمت از Yowamushi Pedal - Glory Line رو زد و مابقی قسمت ها رو هم "انیمه لیست" زد....هر چند من بدون زیرنویس فارسی دیدم..ولی بعداً که زیرنویس هاش رو آوردم...چک کردم، بد ترجمه نکرده بودن...کارشون خوب بود.خلیل خان اون تک انیمه که معمولا لینک دانلود رو میذاره بعد وقتی زیرنویس بچه های AW بیاد اسمشو میذاره رو فایل زیپ آپلود میکنه .
اون انیمه لیستم معمولا زیرنویساش دیرتر AW میاد حالا کیفیتشون بماند
گلدن سابم که اصن دوام نیاورد الان تک و توک زیرنویس میکنن
کینگدام انیمه هم یه ۳ یا ۴ تا کارو بیشتر زیرنویس نمیکنن + فک کنم کل زیرنویس با یه استایل باشه
درکل همون AW الان این فصل اکثر کارا رو دارن میذارن چرا آدم بره سراغ جاهای دیگه ،یخورده به این AW عشق و علاقه ای نشون
بده
کلاً زیرنویس فارسی تو 50درصد موارد...برام یه چیز تزئیناتی ـه که اون پایین تصویر هستش...برام فرقی نداره که زیرنویس AW باشه...یا جای دیگه.یخورده به این AW عشق و علاقه ای نشون بده
Banana Fish
اول اینکه هیچ ایده ای نداشتم چی میخوام ببینم فقط از کاورش و طراحیاش خوشم اومد، حتی نگاه نکردم سبکش چیه به خاطر اسمش فکر میکردم یه کار قر و قاطی و طنز دیگه مثل Kekkai Senseb باشه، ولی کاملا برعکس بود
اما اتفاقا خیلی خوشحالم! چند روز پیش تو تاپیک اسم 91Days اومد، یادش افتادم و هی میخواستم بیام بگم کار مافیایی معرفی کنید! و حالا این شروع شد خیلی هم عالی
فقط مسئله ای که هست... آقا آخر این یائویی میشه یا نه ، این دو قسمت که به نظر نمیاد، سرچ کروم میگفتن نیست آقا نیست! روابط دوستانه ی قوی هست ولی رومنس و یائویی نیست!
یه حسی بهم میگه شاید به خاطر نبود دختر تو انیمه ملت چنین حسی بهشون دست داده یه همچین چیزی رو برای Kimi to Boku که بدبخت جزو پاک ترین انیمه های تاریخه هم میگن ، اگر اشتباه نکنم 91Days هم همون اولاش در موردش چنین میگفتن!
به هر حال...فعلا که ازش راضی بودم(خیلییی!)، امیدوارم بعدا باعث نشه پشیمون بشم