Shameless One
کاربر سایت
چون هیچ اتفاقی نیوفتاد هیچ چیزی به نتیجه نرسید حتی کوچیکترین چیزی
عموما از عمد اینجوری تموم میکنن که ملت برن مانگا رو بخرن
چون هیچ اتفاقی نیوفتاد هیچ چیزی به نتیجه نرسید حتی کوچیکترین چیزی
سلام
اول میخواستم بگم 3 و نیم روز من ، 3 و نیم روز خلیل .
اما حالا که اینجوری شد 3 هفته خودم تنها
-----
آقا من میخوام مانگای One Punch man و Shingeki no kyojin و Black Clover رو به فارسی بخونم باید چه خاکی به سرم بریزم ؟ اون کانالای AW هم ندارن قسمتهای بعد از تعطیلی انجمن رو .
از بس داستانش سنگینه و برا فهمیدن خیلی چیزا پیش زمینه باید داشته باشی، میان چهل دقیقه پشت سر هم فقط اطلاعات و قوانین میریزن تو صورتت که شما باید جمع آوریشون کنی و به ذهن بسپاری تازه باز خیلی چیزا تو خود انیمه بی جواب میمونه و باید بری بعدش تحقیق خارج از کلاس کنیاین Fate/Zero چقدر داغون بود
میشه گفت خسته کننده ترین اپیزود اول هر انیمه ای بود که تا حالا دیدم
باز apocrypha حداقل نصفش رو میشد دید
از بس داستانش سنگینه و برا فهمیدن خیلی چیزا پیش زمینه باید داشته باشی، میان چهل دقیقه پشت سر هم فقط اطلاعات و قوانین میریزن تو صورتت که شما باید جمع آوریشون کنی و به ذهن بسپاری تازه باز خیلی چیزا تو خود انیمه بی جواب میمونه و باید بری بعدش تحقیق خارج از کلاس کنی
در کل اپیزود اولش مزخرف ولی لازمه، بعدش بهتر میشه، انیمیشن و اکشن و تم جدی و بزرگسالانه ی داستانش عالیه
مهم ترین نکته ی مثبت: از معدود انیمه های تاریخ که توش خبری از مدرسه نیست
این Fate/Zero چقدر داغون بود
درود
دوستان انیمه ای مثل Bungou Stray Dogs سراغ دارید ؟ خیلی خوب بود اون
این Fate/Zero چقدر داغون بود
من برم خودکشی کنماصلا مشکل اصلی انیمه اینه که به شدت روز میزنه "بزرگسال" جلوه کنه.
کاراکتر ها فقط ظاهرشون بزرگساله
حتی برای منی که خود visual novelش رو خونده بودم بازم غیر قابل تحمل بود اون اپیزود های اول. کلا اپیزود اول هیچ انیمه ای رو نباید این شکلی شروع کرد.
حتی بعدش هم همچین بهتر نمیشه با این دیالوگ های خواب آور
Darling in the Franxx Ep 02:
وجداناً قراره تا آخر انیمه اینطوری سوار روبات هاشون بشن؟ همچین چینش صندلی هایی از ذهن مریض کدوم اوتاکوی منحرفی سرچشمه گرفته؟ شک دارم حتی یه دلیل درست و حسابی هم براش داشته باشن همینطور بعضی از شخصیت ها خیلی روی مخ هستن