Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این قسمت darling می خواستم برم تو داستان این ایچیگو رو اول خفه کنم بعدم اون هیرو بی عرضه رو یه لگد نثارش کنم :D اینطور که این داره پیش می ره من می دونم آخرش یه پایان غمگین داره :-"
نگو تورو خدا.. من عصبی میشم!=(( هنوز این قسمت لعنتی رو ندیدم، فقط preview دیدم:|...
این ایچیگو رو من چند قسمت پیش قصد جونش رو داشتم.. بعد اون dr franxx رو لحظه شماری میکنم یکی گوش مالیش بده!

نگو تورو خدا.. من عصبی میشم!=(( هنوز این قسمت لعنتی رو ندیدم، فقط preview دیدم:|...
این ایچیگو رو من چند قسمت پیش قصد جونش رو داشتم.. بعد اون dr franxx رو لحظه شماری میکنم یکی گوش مالیش بده!
من توضیم بهت اینه که این قسمت از مانیتور یخورده فاصله بگیر پس . یهو قاطی می کنی می زنی خودت و مانیتور رو با هم میترکونی :D

آخرین ویرایش:
من توضیم بهت اینه که این قسمت از مانیتور یخورده فاصله بگیر پس . یهو قاطی می کنی می زنی خودت و مانیتور رو با هم میترکونی :D
ای خدااااااا. این hiro چرا انقدر خرفته؟چرا انقدر امله! بی غیرت برو دنبال 02 وایسادی با ایچیگو سلام و علیک میکنی! خاک بر سرت hiro دلم میخواست با کیبوردم بکوبم وسط فرق سرش... از اون ور ایچیگو خوشمزه بازیش گرفته یکی نیست بگه برو با هم قد خودت که مجبور نباشی بپری ماچ کنی!
معلومه چند قسمتی همینطوریه و نزدیک به اون چیزی که تو خیالم و رویام بود، نیست!
خدا رو شکر مانیتور و کیبورد هدفون سالمه فقط ناخوداگاه کمی صدام رفت بالا شروع کردم به دری وری گفتن. یکباره به خودم اومدم دیدم والدینم ظاهر شدن بالا سرم:-?:D

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که اطلاع دارم
1.the adventure of batman 1968-1970
2.the batman/superman hour 1968-1969
3.super friends 1973
4.the batman/superman adventures 1995
5.the new batman/superman adventures 1997-2000
6.the new adventure of batman1977-1977
7.the batman/tarzan adventures hour 1977-1978
8.batman:the animated serie1992-1995
9.the new batman adventure 1997-1999
10.batman beyond 1999-2001
11.justice leagues 2001-2004
12.justice leagues unlimite 2004-2006
13.the batman 2004-2008
14.batman the brave and the bold 2008-2011
15.beware the batman 2013-2014
16.justice leagues action 2016
پیشاپیش از دوستان عذر خواهی میکنم اگر جایی از مطلب اشتباه کردم

و بعدش هم Batman: Gotham by Gaslight درسته ؟

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
درود

دوستان به نظرتون انیمه MEGALO BOX ارزش دیدن داره ؟
100% :D
با اینکه فقط 2 اپیزود اومده ولی هردوشون خوب بودن. مخصوصا موزیک انیمه خیلی خیلی عالی هستش.
و یجورایی حال و هوای آکیرا و cowboy bebop داره :D
+

:| اون all out attack رو چقدر بد درست کرده بودن :| اگه از بازی کپی میکردن و میزاشتن توی انیمه خیلی بهتر میشد :|
در کل به نظرم انیمه متوسطی هست/ میشه :D

100% :D
با اینکه فقط 2 اپیزود اومده ولی هردوشون خوب بودن. مخصوصا موزیک انیمه خیلی خیلی عالی هستش.
و یجورایی حال و هوای آکیرا و cowboy bebop داره :D
و Samurai Champloo. کلاً استایلش شبیه کارای واتانابه ست، به همون اندازه هم تا اینجا دلی بوده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or