Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Violet Evergarden
خدایی یکی از بهترین انیمه‌های چندسال اخیر بود برای من. بعد از تماشای مزخرفات بی سر و ته و حوصله سربر، اوایل فک میکردم اینم همینجوریه ولی بعد از نهایت یکی دو قسمت، کاملاً نظرم عوض شد. از هر نظر شاهکاره. از طراحیای زیباش که حرف نزنم بهتره، تریلرها، تصاویر و ... خودشون گویای همه چیز هستن که چقدر ظریف و زیبا این اثر آفریده شده و هنگام تماشاش واقعاً احساس میکنی داری توی دنیای بی‌نظیرش غرق میشی.
داستان در اوج زیبایی و کیفیت قرار داره، البته بعضی وقتا آدم یه حس بهش دست میده که انگاری موضوع بی ربطی داره روایت میشه، ولی در پایان قسمت میبینی که نه باز هم اشتباه کردی. :D این انیمه رو میشه یه کلاس درس برای عزیزانی نامید که رومنس هایی در نهایت چرت و پرتی و بی محتوایی میسازن که زمان تماشاش قشنگ نهایت زور و زحمت سازنده رو میبینی که با 2 3 صحنه به اصطلاح اروتیک سعی کرده مخاطب جذب کنه و داستان و ... فاقد کیفیت هست و به قدری صحنه اضافی زیاده که غیر از احساس اتلاف وقت، چیز دیگه‌ای به آدم دست نمیده.
امیدوارم در آینده هم شاهد چنین آثار قدرتمندی باشیم. :x

امروز بعد از دیدن قسمت دوم فوتبالیست ها فهمیدم که حبیب واقعاً حق داره. انیمه بیشتر شبیه جوجو شده تا سری فوتبالیست های قدیمی. موسیقی اش هم انگاری که داری بازی jrpg انجام میدی، هر 2 دقیقه یه بار یه ترک بی ربط پخش میشه. کاش حداقل یه دقیقه ساکت میشد:D

امروز بعد از دیدن قسمت دوم فوتبالیست ها فهمیدم که حبیب واقعاً حق داره. انیمه بیشتر شبیه جوجو شده تا سری فوتبالیست های قدیمی. موسیقی اش هم انگاری که داری بازی jrpg انجام میدی، هر 2 دقیقه یه بار یه ترک بی ربط پخش میشه. کاش حداقل یه دقیقه ساکت میشد:D
بعد بعضیا میگن کاشکی در روز محدودیت پیام داشتیم!... بگذریم....
بشین کالکشن captain Tsubasa رو گوش بده! 4 تا پوشه بندی داره و vocal و instrumentalو karaoke, drama جدا شده.. وقتی سر فرصت با حوصله گوش دادی و با بعدش فهمیدی با ریتم قلبت بازی شده.. به قدرت و جادوی استاد tobisawa hiromoto بیش از بیش پی میبری
حالا بیا بشین 2 قسمت جدید رو ببین! هیچی سرجاش نیست! موسیقی که معلوم نیست چی به چیه و این مردک ورداشته سرو هم کرده هرجا عشقش کشیده تپونده تو سکانس، برای مردم ورداشته از وکال ها و karaoke قدیمی سری Tsubasa استفاده کرده با بیت جدید به خیال خودش همون حس و حال رو میده به انیمه فن ها!
سر طراحی شخصیت! اخه قیافه Tsubasa چرا اینجوریه! اولین چیزی که بعد ثانیه های اول زد تو ذوقم! حالا قضیه jojo بماند.:))
درکل به عنوان فن انیمه Tsubasa واقعا ناراحت کننده بود برای من و خیلی از فن ها

تا اونجایی که اطلاع دارم
1.the adventure of batman 1968-1970
2.the batman/superman hour 1968-1969
3.super friends 1973
4.the batman/superman adventures 1995
5.the new batman/superman adventures 1997-2000
6.the new adventure of batman1977-1977
7.the batman/tarzan adventures hour 1977-1978
8.batman:the animated serie1992-1995
9.the new batman adventure 1997-1999
10.batman beyond 1999-2001
11.justice leagues 2001-2004
12.justice leagues unlimite 2004-2006
13.the batman 2004-2008
14.batman the brave and the bold 2008-2011
15.beware the batman 2013-2014
16.justice leagues action 2016
پیشاپیش از دوستان عذر خواهی میکنم اگر جایی از مطلب اشتباه کردم

زیاد فرصت نکردم ببینم ولی برای 2018 اینا رو پسندیدم (تا اینجای کار)

DARLING in the FRANXX
My Hero Academia
HINAMATSURI

اینم یه عکس بی ربط به 3 انیمه بالا ولی به هر حال انیمه ای و قشنگ. تقدیم به دوستان :D:Rose::Rose::Rose::D

IdT.jpg

بده مگه عزم و اراده راسخ داره از هدفش دست بر نمیداره :D
این رسما سیریشه دیگه :-" الکی می خواد خودش رو بند کنه :|
من جای هیرو بودم یه لگد می زدم شوتش می کردم بره پی کارش نکبت :D ولی افسوس که از هیرو بی عرضه تر فقط سیبر تو فیت زیرو هست :-":D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or