Prison school,Highschool of the dead,چندتا انیمه مثل Highschool DxD معرفی کنید![]()
Prison school,Highschool of the dead,چندتا انیمه مثل Highschool DxD معرفی کنید![]()
سلام دوستان...
میشه ترتیب انیمه و فیلمای naruto رو بگین لطفا ؟![]()
خلیل اطلاعات کامل رو داد...سلام دوستان...
میشه ترتیب انیمه و فیلمای naruto رو بگین لطفا ؟![]()
چند قسمتی Mahoutsukai no Yome عقب بودم که نشستم دیدم...
البته هنوزم دو قسمت دیگه عقبم، ولی نمیشد نیام و پست ندم!
اول اینکه...گویا کایمراها یکی از سوژه های دردناک همیشگی هستن! شاید توی GOW و بازی های مشابه باهاشون مواجه بشیم و بزنیم بترکونیم،ولی این نسخه های جدیدشون که اساطیری نیستن و توسط انسان ها خلق میشن کلا از وحشتناک ترین ساخته های بشریت (در انیمه ها میباشند!)
اینجا هم بسی رو اعصاب بود کایمرا ساختن...اما بعید میدونم هیچ جایی دردناک تر و وحشتناک تر از اون کایمرای معروف انیمه ای که خودتون بهتر میدونید منظورم کدومه،برسه! یکی از تاثیر گذارترین قسمت های اون انیمه و شاید یکی از نقاط عطف برای شاخ بودن انیمه همون قسمت بود!
از بحث منحرف نشیم... این انیمه چقدر خوب دنیای جادویی رو شکل داده، یک ایده ی متفاوت تریه برای دنیای جادویی این مدلی،منظورم اینه مثل هری پاتر(و لیتل ویچ آکادمیا) ، مدرسه و این حرفا نیست... اینا تو دل طبیعتن!
پر از موجودات مختلف و جالب، توی قسمت 8 این فسقلی آبیه فوق العاده بود
، قسمت 6 بود فکر کنم ملکه ی پری ها اومد،چه ورود خفنی داشت!
کلا خوبه دیگه! الیاس هم بس خفن ناک بود فرم اصلیش
دیگه...آهنگ هاش! به به!اپنینگش که یک کار متفاوته برام و از بهترین اپنینگ های فصله! آهنگ هایی که وسط قسمت هم پخش میشه(چه با کلام و چه بی کلام) خیلی خوبن!
مورد آخر هم فکر کنم گرافیک کاره،که اینم خیلی خوبه
کلا همه جوره دوست میدارمش! واقعا خوبه!
راستی این یارو کارتافیلوس هم یکی از کثبف ترین بدمن های انیمه ایستمتنفرم ازش
بدبختی چه نفرین ناجوری هم کردنش! بیشتر از اینکه طرف نفرین شده باشه،دنیا نفرین شده
برم قسمت های باقی مونده رو ببینم،شاید چیزی اضافه شد به این پست...فقط...امیدوارم قسمت 10 رو داشته باشم
راستش در این مورد، من با دید رومنس، Slice of Life رفتم سراغشمنم همین دیشب هفت قسمتش رو دیدم ! خیلی جالبه ولی خیلی روال کند و کسل کننده ای داره ! من چند بار پاش داشت خوابم میبرد ! بیشتر داره به یه دنیای جادویی به جای چیزای شگفت انگیز و مبارزات اکشن به جنیه های فلسفی و اخلاقی میپردازه !
یه چیز دیگشم به نظر این بود که اگه ما یه مقدمه از چیسه داشتیم تو زندگی اسف بار معمولیش و بعد با اون برده فروش مواجه میشد و وارد اون واندرلند میشد به نظرم کار جالب تر و قشنگ تری میشد!
منم همین دیشب هفت قسمتش رو دیدم ! خیلی جالبه ولی خیلی روال کند و کسل کننده ای داره ! من چند بار پاش داشت خوابم میبرد ! بیشتر داره به یه دنیای جادویی به جای چیزای شگفت انگیز و مبارزات اکشن به جنیه های فلسفی و اخلاقی میپردازه !
یه چیز دیگشم به نظر این بود که اگه ما یه مقدمه از چیسه داشتیم تو زندگی اسف بار معمولیش و بعد با اون برده فروش مواجه میشد و وارد اون واندرلند میشد به نظرم کار جالب تر و قشنگ تری میشد!
البته این فصل سوم سری garo
مستقله هر فصلش و ربطی به هم ندارن
فصل اول Garo: Honoo no Kokuin یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم و به نظرم بهترین تو سری گارو هم هست عالیه مخصوصا اکشن انیمه
نه متاسفانه....تا الان توی هیچ انیمه ای نشدهItsudatte Bokura no Koi wa 10 cm Datta از اون تیپایی که منم خیلی دوست دارم ولی به شرط به اینکه غم و اندوهش نزنه بالا![]()
خداییش گریه نمیکنی موقع دیدن تراژدی و این کارای وحشتناک غم انگیز
؟ من کاملا مخالف کارای غم انگیز نیستم ولی دیگه نه اینکه هر رومنسی بود اخرش ...
![]()
کاپیتان سوباسا برای سال جدید تایید شد
شوت چرخشی مهمون من![]()
دقیقا موافقم با حرفات. روال خیلی کند وکسل کننده ای داره البته این قسمت های اخیر یه ذره از این نظر بهتره ولی خب در کل اصلا فاز انیمه معلوم نیست چیهمنم همین دیشب هفت قسمتش رو دیدم ! خیلی جالبه ولی خیلی روال کند و کسل کننده ای داره ! من چند بار پاش داشت خوابم میبرد ! بیشتر داره به یه دنیای جادویی به جای چیزای شگفت انگیز و مبارزات اکشن به جنیه های فلسفی و اخلاقی میپردازه !
والا برای من که جذابیتی نداره.کلا از انیمه های ورزشی خوشم نمیادکاپیتان سوباسا برای سال جدید تایید شد
شوت چرخشی مهمون من![]()