XsmokeX
کاربر سایت
ژاپنی باشه دقیقا یعنی چی؟دوستان لینک دانلود dragonball z kai دارید زاپنی باشه اون 8 قسمتی که از نسخه j حذف شده ارزش دیدن داره؟؟؟![]()
![39 :-? :-?](/styles/default/xenforo/smilies/meep/39.gif)
ویس ژاپنی باشه یعنی؟ یا زیرنویس روش نباشه؟ یا زیرنویس ژاپنی داشته باشه؟ یا چی؟
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
ژاپنی باشه دقیقا یعنی چی؟دوستان لینک دانلود dragonball z kai دارید زاپنی باشه اون 8 قسمتی که از نسخه j حذف شده ارزش دیدن داره؟؟؟![]()
نه زبان ژاپنی که پیداش کردم سوال دومم این بود که اون 8 قسمت اخر که از نسخه ژاپنی حذف شد ارزش دیدن داره؟ژاپنی باشه دقیقا یعنی چی؟
ویس ژاپنی باشه یعنی؟ یا زیرنویس روش نباشه؟ یا زیرنویس ژاپنی داشته باشه؟ یا چی؟![]()
دومی رو بیشتر دوست داشتم، اولی خیلی افسرده کننده اس ولی دومی همیشه یه رگه هایی از امید برای شروع دوباره توش هستGrave of the Fireflies
In This Corner of the World
یعنی این دوتا سینمایی عالین!!یکی از یکی گولاخ تر به خصوص (مزار کرم های شب تاب)
پیشنهاد میکنم اگه ندید حتما سراغشون برید ( داستان هر دو هم حول جنگ جهانی دوم در ژاپنه)
اره...امدهلینک دانلود e119 dragon ball super امده؟؟؟؟؟
Garo - Vanishing Line - E09
من فصل 1ـش رو ندیدم.....اصلاً تو طبقه ی بندی انیمه هایی که به سلیقم میخوره نیس...ولی ای فصل دومش، بدک نیس..فعلاً دارم هفتگی دنبالش میکنم.
راستی مستقل از فصل 1 هستش...یا ادامه ی اون هستش؟
Itsudatte Bokura no Koi wa 10 cm Datta از اون تیپایی که منم خیلی دوست دارم ولی به شرط به اینکه غم و اندوهش نزنه بالااوه..کامی-ساما، این قسمت عجب چیزی بودش......وقتی چی-چان برخلاف همیشه که تاتارا رو پس میزد....اینبار قبول کرد که باهاش یکی بشه، خیلی حال کردم.
موسیقی انیمه که خفن شاهکاره، دارم لحظه شماری میکنم برای دانلود OST هاش...دوبله ـش هم که تو حلقم....هر قسمت رو دو بار دو بار نگا میکنم بخاطر دوبله ی بی نقص ـش
یعنی فقط میشه گفت ساسوگا Production I.G.....به نظرم هیچ استدیوی نمی تونست این انیمه رو اینقدر قشنگ دربیاره.
3gatsu no Lion - E30
پیشرفت انیمه نسبت به فصل اولش، خیلی خوب بوده....بعد Ballroom دومین انیمه ای که برای دیدن هفتگی ـش لحظه شماری میکنم.
فقط اگه غم داستان بیشتر بشه، من بیشتر حال میکنم
Boruto - Naruto Next Generations - E36
فقط نگا میکنم که یه چیزی دیده باشم....و گرنه هیچ چیزی برای گفتن نداره.
ولی دم کاکاشی-سنسه گرم بزنه Boruto عن دماغی رو له کنه...که این همه منم منم نکنه....حالمو بهم میزنه.
Fate Apocrypha - E21
میتونم بگم که فقط از سر ناچاری نگاش میکنم که سری fate رو کامل دیده باشم
Garo - Vanishing Line - E09
من فصل 1ـش رو ندیدم.....اصلاً تو طبقه ی بندی انیمه هایی که به سلیقم میخوره نیس...ولی ای فصل دومش، بدک نیس..فعلاً دارم هفتگی دنبالش میکنم.
راستی مستقل از فصل 1 هستش...یا ادامه ی اون هستش؟
Gintama - E338
سر این تیکه.....تاکا-چین.....پوکیدم از خنده...این گین-تاما، لامصب مرز های انیمه رو جا به جا کرده
اول اینکه هنوز هم مشکل شدید با 3D anime ـش دارم...ولی بازم جای شکرش باقی ـه که تمام 3D anime نیس....
احساس میکنم که یه کپی زشت از دفتر مرگ هستش.....یه نفر یه قدرتی به دست آورده و داره ملت رو */&^ ـه
طرف دیگه هم یه نفر دیگه ـس که میخواد جلوی اون رو بگیره...پلیس هم این وسط نخودی هستش.
کلاً انیمه ی ایده ال ـی برام نیس، فعلاً تا اینجاش رو دیدم...یه چند قسمت دیگه هم نگا میکنم تا این فصل تموم بشه....
اینم یکی از اون انیمه های متوسط رو به پایین این فصل هستش....اینم مثل انیمه بالایی، فقط نگاش میکنم که نگاش کرده باشم...هیچ حسی نسبت بهش ندارم
مرگ شخصیت ها هم به صورت کاملاً بچگانه قابل پیشبینی هستش....فلش-بک زندگی هر شخصیتی رو زده، قسمت بعد میمیره LOL
اصلاً انیمه خواستی نیس...مشکلات گرافیکی هم داره...داستان جذابی نداره، مبارزه های آبکی...شخصیت های مسخره با پیشینه های داغون....از دوبلورها هم که اصلاً خوب استفاده نکردن..موسیقی جذابی هم نداره....
کلاً ارزش دیدن نداره
Mahoutsukai no Yome - E09
یکی از خاص ترین انیمه های این فصل هستش...از دیدنش، به شدت لذت میبرم.
Shoujo Shuumatsu Ryokou - E09
چقدر خوبه این انیمه....دوست دارم همینطور ادامه پید کنه....مثلاً جای وان پیس که همش چرت و پرته...
با صدای "یو" هم خیلی حال میکنم...هر چند که دوبلورش خیلی معروف و پر کار نیس، ولی همیشه از این تیپ صداها خوشم امده و دبلورش هم انصافاً کارش رو درست انجام داده.
UQ Holder - E10
نه ازش بدم میاد، نه خوشم میاد...کلاً هیچ حسی نسبت بهش ندارم....بخصوص اینکه قراره 12 قسمت باشه....ذره ای داستان جذاب نشده، شخصیت پردازی اون اصلاً جذاب نیس....کلاً ارزش دیدن نداره.
Itsudatte Bokura no Koi wa 10 cm Datta. - E03
تازه شروع شده (یه فیلم سینمایی هم قبلاً داشته) از اون تیپ انیمه هایی که من دوست دارم، به شرط اینکه غم و اندوه ـش بزنه بالا...اگه خوش و خرم باشه، نمی تونم باهاش کنار بیام LOL
قبل از اینکه آیکبا بیاد بگه و$$ ##س...درود
دوستان با توجه به این لیستی که تا حالا دیدم "و شدید لذت هم بردم ازشون "
Tokyo Ghoul
Kabaneri of the Iron Fortress
Castlevania
One Punch Man
Buko No Hero
BERSERK
چی پیشنهاد میدید ببینم ؟
اونقدرا کار شونن اون سبکی به غیر از هیرو آکادمی ندیده که بگم وان پیسقبل از اینکه آیکبا بیاد بگه و$$ ##س...
خب مشخصه که به کارهای شونن با چاشنی خشونت علاقه داری پس پیشنهاد میکنم Hunter X Hunter 2011 رو ببینی![]()
سلامدرود
دوستان با توجه به این لیستی که تا حالا دیدم "و شدید لذت هم بردم ازشون "
Tokyo Ghoul
Kabaneri of the Iron Fortress
Castlevania
One Punch Man
Buko No Hero
BERSERK
چی پیشنهاد میدید ببینم ؟