Taikatalvi
کاربر سایت
یکشنبه (2017-12-10) هفته ی دیگه، قسمت 119 پخش میشهدوستان e119 dragon ball super برای دانلود امده؟ اگه امده از کجا دانلود میکنید؟
تازه به جای خوبش رسیده بود
قدرت جدید گوکو چه خوبه![]()
آره دیگه سامورایی چمپلوو میباس ادامه داشته باشه اون اسسین قسمت 2 رو من تا ته منتظرش بودم یا یه مورد دیگه هم دوست بالایی گفتهعوضش کابوی بیباپ کاملا تراش خورده بود لعنتی تا ته زوم میکردی باز پیکسلاش معلوم نبود
Ghost dog : the way of the samurai یه فیلم از جیم جارموش هست که تو این هم سامورایی و هیپ هاپ کالچر با هم تلفیق میشن،اول این فیلم یه بیتی پخش میشه از RZA من همیشه فکر میکنم اون میباس ته قسمت 22 چمپلوو باشه،
همونی که موگن تهش با اون زن کور مبارزه میکنه زنه عمدا خودشو به کشتن میده
اونجا میباس دوربین از تموم زوایا،هی بین لانگ شات و کلوز شات رو صروت موگن سوییچ شه و این بیت پخش شه
اسم ترک هست samurai showdown
ایول یه فن دیگه دراگوندوستان e119 dragon ball super برای دانلود امده؟ اگه امده از کجا دانلود میکنید؟
تازه به جای خوبش رسیده بود
قدرت جدید گوکو چه خوبه![]()
خو الان میبینیکلا ندیدم کسی sc رو ببنیه نیاد جز بهترین اثاری که دیده ! واقعا بی نظیره ! از نظر من که مجموعه ای از تناقضات در یک هارمونیه برای همین هم یه کار جدید و متنوع رو ارائه میده و هم ستون و بدنه و روایت قوی داره
به نظر من baccano رو هم اگه ندیدی یه محکی بزن ! توی قطار مرموز نیمه شب ، ممکنه اونجا هم چیزایی جالبی رو پیدا کنی
خو الان میبینی
نه اینکه چمپلو بد باشه نه ، ولی کلا با انیمه های اپیزودیک حال نمیکنم حالا از گینتاما بگیر تا همین چمپلو!!!!!
ولی تو اینکه چمپلو قشنگه هیچ شکی نیست!!!!
مگه فن کم داره اینجا؟ من بیشتر طرفدارz هستم خیلی با کیفیت تر بود داستانشایول یه فن دیگه دراگون
خودم از اینجا انمیه میبینم app هم داره
crunchyroll .com
سلیقه هاست دیگه مثلا منم از کد گیاس خوشم نمیاد هیچ متنفرم ازش !خو الان میبینی
نه اینکه چمپلو بد باشه نه ، ولی کلا با انیمه های اپیزودیک حال نمیکنم حالا از گینتاما بگیر تا همین چمپلو!!!!!
ولی تو اینکه چمپلو قشنگه هیچ شکی نیست!!!!