Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام

خو نیمه دومش اینقدر افتضاحه که خوب بودن نیمه اولو به باد میده :D
نیمه دومشم اونقدر افتضاح نبود :-"
جدا از اینکه میگم، نیمه اولش انقدر خوبه که اصلا نیمه دوم فاجعه قرن هم باشه، بازم تاثیری نمیزاره روش:-"

سلام
نیمه دومشم اونقدر افتضاح نبود :-"
جدا از اینکه میگم، نیمه اولش انقدر خوبه که اصلا نیمه دوم فاجعه قرن هم باشه، بازم تاثیری نمیزاره روش:-"
از قدیم گفتن کار را آن کرد که تمام کرد .
با اون پایان افتضاخ ، انگاری از اول هیچ کاری نکردن .
:دی

سلام

خب این رو به نشانه تسلیم شدنت میگیرم :D
Knight & Magic داریم ؟ مکاست ؟ چجوریه ؟ بدرد میخوره ؟
تسلیم؟ من؟ عمرا=))
هر موقع قبول کردم دقترچه مرگ خوب نیست، اون موقع میتونی بگی! وگرنه من همچنان جزو شاهکارهای انیمه ای میدونمش:دی

سلام
تسلیم؟ من؟ عمرا=))
هر موقع قبول کردم دقترچه مرگ خوب نیست، اون موقع میتونی بگی! وگرنه من همچنان جزو شاهکارهای انیمه ای میدونمش:D
جای اسپم پراکنی جوابمو درباره اون انیمه هه بده . اگر اسمشو درست نوشته باشم :دی

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
از قسمت آخر فصل اول، خیلی منتظر بودم بیشتر با این معلم ها آشنا بشم و قدرت هاشون رو ببینم! طراحی های خفنی میداشتن! :D
بالاخره وقتش رسید! عالی بود ایده ی این امتحان:x
و ... میدوریا و باکوگو...اوضاعشون شدیدا خرابه! :-" ببینیم کی سرشون میخوره به سنگ و با هم همکاری میکنند...چون با این وضعیت جلوی آلمایت هیچ کاری ازشون بر نمیاد:-"
همچنان نمیخوام این انیمه تموم بشه:(

نیمه ی اول این قسمت و مبارزه خیلی حال داد! >:) اصلا از وقتی فاوارو برگشت،انیمه جون گرفت دوباره:-" عالیه این بشر:)) جای خالیش حس میشد:(
کلا که خیلی خوبه! >:)

بین انیمه هایی که این فصل شروع شدن هم Ballroom e Youkoso رو بیشتر از همه دوست دارم! :D خیلی حال میده:D

بقیه ی کارها هم چند قسمتی عقب افتادم ، ببینم و بیام نظرم رو بگم:p

---

@parham_safa اون انیمه رو ندیدم:-" مکا....:-"

آخرین ویرایش:
سلام.
بچه ها انیمه تو مایه های akame ga kill چی داریم کلا؟ خوشم اومد ازش اگر پایان بندی فوق مسخرشو در نظر نگیریم:D
تاتسومی چقدر بد مرد کلا8-| ما انتظار داشتیم یکی بیاد ریوایوش کنه درمانش کنه غلاصه یه غلطی باهاش بکنه این زنیکه یخی (اسدث بود فک کنم) کلا ترکوند مارو:|
:-@

آخرین ویرایش:
این 4تا پست بالا به زودی پاک میشن:-" ، بعد میاید میپرسید چرا، پرهام میاد میگه قوانین تاپیک رعایت نشده:-"

خوب رعایت بنمایید، عنوان اسپویل ها رو درست کنید:-"
عجبا! اگه منظورت منم که خیلی صریح و واضح نوشتم اسپویل:D:|دیگه معنی اسپویلم که همه میدونن!
ویرایش:حله اصلاح شد امیرجان:x

آخرین ویرایش:
عجبا! اگه منظورت منم که خیلی صریح و واضح نوشتم اسپویل:D:|دیگه معنی اسپویلم که همه میدونن!
طبق قانون بخش(و مخصوصا تاپیک چون پرهام زیاد میاد اینجا:)) ) باید توی عنوان اسپویل اسم انیمه و فصل و قسمت و ... رو بنویسید، صفحات قبل بگردید نمونش زیاده:-"

اگرم عکس و این هاست ، باید مثلا بنویسید که عکسه بی اسپویله و ...:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or