vaan 2
کاربر سایت
RAINBOW رو بشین ببین!
من این رینبو رو بیشتر از خود داستان به خاطر OP-END ش میدیدم !
........................
اقا کسی نبود جواب سوال صفحه قبل ما رو بده ؟؟
RAINBOW رو بشین ببین!
از چه جهت شبیه باشه ؟ مدرسه ای باشه و راجع به جادو جمبلRAINBOW رو بشین ببین!
من این رینبو رو بیشتر از خود داستان به خاطر OP-END ش میدیدم !
........................
اقا کسی نبود جواب سوال صفحه قبل ما رو بده ؟؟
شبیه به AoT میشه Terra Formars و Koutetsujou no Kabaneri گفت. البته این سبک نویسندگی داستان که وجه شباهتش با GoT حساب میشه رو خیلیا دارن جدیدا استفاده می کنن. یه نمونه (از نظر من) ضعیف ترش میشه Akame ga Kill.آقایون 4تا انیمه در سبک و سیاق Fullmetall Alchemist و Attack on The Titan و به همون خوبی معرفی کنید که البته به نظرم وجود نداره![]()
اینارو ببین:سلام بر دوستان انیمه باز! من دنبال یه انیمه ی خوب میگردم که به سلیقه ام بخوره، ، سلیقمم یکم عجیب غریبه مثلا deathnote رو که همه دوست دارن واقعا دوست ندارم و berserk رو که همه میگن فقط مانگاشو بخونید من انیمه شو خیلی دوست داشتم. چندتایی که دیدمم اینجا بگم که فازمو بدونین:
FMA: brotherhood عالی، بهترین انیمه ای که دیدم
attack on titan عالی
berserk عالی
samurai champloo متوسط
fate/zero دوس نداشتم
tokyo ghoul دوس نداشتم
deathnote دوس نداشتم
code geass دوس نداشتم
cowboy bebop دوس نداشتم (ببخشینم)
فاز قدیمی طوری دارم، شمشیر و اینا
ممنون میشم کمکم کنین تو ژانر محبوبم انیمه ی خوب پیدا کنم
سلام بر دوستان انیمه باز! من دنبال یه انیمه ی خوب میگردم که به سلیقه ام بخوره، ، سلیقمم یکم عجیب غریبه مثلا deathnote رو که همه دوست دارن واقعا دوست ندارم و berserk رو که همه میگن فقط مانگاشو بخونید من انیمه شو خیلی دوست داشتم. چندتایی که دیدمم اینجا بگم که فازمو بدونین:
attack on titan عالی
berserk عالی
samurai champloo متوسط
fate/zero دوس نداشتم
tokyo ghoul دوس نداشتم
deathnote دوس نداشتم
code geass دوس نداشتم
Kenshin رو ببین .سلام بر دوستان انیمه باز! من دنبال یه انیمه ی خوب میگردم که به سلیقه ام بخوره، ، سلیقمم یکم عجیب غریبه مثلا deathnote رو که همه دوست دارن واقعا دوست ندارم و berserk رو که همه میگن فقط مانگاشو بخونید من انیمه شو خیلی دوست داشتم. چندتایی که دیدمم اینجا بگم که فازمو بدونین:
attack on titan عالی
berserk عالی
samurai champloo متوسط
fate/zero دوس نداشتم
tokyo ghoul دوس نداشتم
deathnote دوس نداشتم
code geass دوس نداشتم
سلامسلام بر دوستان انیمه باز! من دنبال یه انیمه ی خوب میگردم که به سلیقه ام بخوره، ، سلیقمم یکم عجیب غریبه مثلا deathnote رو که همه دوست دارن واقعا دوست ندارم و berserk رو که همه میگن فقط مانگاشو بخونید من انیمه شو خیلی دوست داشتم. چندتایی که دیدمم اینجا بگم که فازمو بدونین:
attack on titan عالی
berserk عالی
samurai champloo متوسط
fate/zero دوس نداشتم
tokyo ghoul دوس نداشتم
deathnote دوس نداشتم
code geass دوس نداشتم
باشد که خدا به راه راست هدایتت کند!
اون سوسولی بعضی شخصیت ها فک کنم به خاطر یکم تعدیل شدن کاره، وگرنه یه انیمه با این حجم از manliness اگر همشون کاراکترای امیر پسند باشن که منفجر میشه کلادیشب All Out رو شروع کردم و فعلا 22 قسمتش رو دیدم، حال میده اما چند مورد
طراحی کاراکترهاش اونقدرا به دل نمیشینه! چه از نظر طراحی،چه تو انیمه کلا یک کاراکتر خفن و خیلی Cool و امیرپسند نداره(بعضیا نیمچه این خصوصیات رو دارن ولی 100% نیستن
)
جدای از این، ورزش راگبی و خشن و بزن بزن، بعد یک سریشون خیلی سوسولن اون وسطکلا نحوه ی ایستادن و واکنش هاشون خیلی نابوده برای این ورزش!
![]()
اینارو ببین:
Hunter X Hunter
One Punch Man
Ao No Exorcist
Akame ga Kill
Kingdom
Over Lord
Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Steins;Gate
فعلا اینارو ببین بعدا ببینیم از چی خوشت میاد از چی نه![]()
به نظر من:
Afro Samurai
Shigurui death frenzy
claymore
basilisk
Hellsing Ultimate Ova
drifters
akame ga kill
parasyte
رو ببین
سلام
Kenshin رو ببین .
سلام
Seirei no Moribito هم پیشنهاد میشه
اگه بصورت فیلم میخواید باشه و چیز دیگه ای رو ندیدید your name (اگه با این اسم پیداش نکردید kimi no na wa سرچ کنید) و a silent voice رو ببینیدآقا من انیمه باز نیستم همینجور به صورت اتفاقی garden of words رو دیدم خیلی خوشم اومد اصن یه اتمسفر شاعرانه و رویایی داشتتو همین سبک چنتا کار پیشنهاد بدین
![]()
حالا نمیشد عادی بایستن؟اون سوسولی بعضی شخصیت ها فک کنم به خاطر یکم تعدیل شدن کاره، وگرنه یه انیمه با این حجم از manliness اگر همشون کاراکترای امیر پسند باشن که منفجر میشه کلا
همون کاپیتان مگه امیر پسند نیست به اندازه کافی؟![]()