ce7en44
کاربر سایت
پرسونا5 چند روز پیش معرفی شد برای 2018!دوستان عزیز و اینکاره یه لینک از انیمه ی Persona 5 برای من بفرستید. تشکر محکم دارم پیشاپیش. یه قسمتم بیشتر نیست ظاهراEpisode 0 یه همچین چیزیه! یه سایتم برای دانلود راحت انیمیشن سراغ دارید بفرستید! تشکر مجدد.
اپیزود 0 پیش درآمدیه به بازی و فکر کنم سریه انیمه ای که قرار 2018 بیاد. در جریان 2018 هستم ولی اون قسمتو میخوامپرسونا5 چند روز پیش معرفی شد برای 2018!
حالا این ایپزود صفر چیه نمیدونم، ولی اونی که قول دادن سال دیگه میاد![]()
تورنت.اپیزود 0 پیش درآمدیه به بازی و فکر کنم سریه انیمه ای که قرار 2018 بیاد. در جریان 2018 هستم ولی اون قسمتو میخوام![]()
Claymore یکم شبیه حمله غول...آقایون 4تا انیمه در سبک و سیاق Fullmetall Alchemist و Attack on The Titan و به همون خوبی معرفی کنید که البته به نظرم وجود نداره![]()
اونو دیدم. نصفه نیمه تموم شد. از این انیمه هایی که وسط کار ولشون میکنن هم نباشه لطفاClaymore یکم شبیه حمله غول...
اونو دیدم. نصفه نیمه تموم شد. از این انیمه هایی که وسط کار ولشون میکنن هم نباشه لطفا![]()
میدونم ولی حصوله مانگا خوندن ندارم. به خاطر همین میگم از این انیمه های نصفه نیمه نباشه. ترجیحا هم اپیزود زیاد نداشته باشه. در حد همون 60-70 قسمت کافیه.داستانش توی مانگا تموم می شه
باید مانگاش رو بخونی
Tokyo Cosmoبیزحمت چنتا "انیمیشن کوتاه" بهم معرفی کنین که بشه تو دانشگاه پخش کرد و دیالوگ زیاد نداشته باشه![]()