Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مانگای شینگکی نو کیوجین یا همین اتک آن تایتان دیگه نفس های آخرشه. همه ی سوال هایی که توی فصل اول انیمه (و فصل دوم تا هر جا که بسازن) ایجاد میشه، جواب داده شده.
فکر نمی کنم از مانگاش خیلی مونده باشه. معقول اینه که توی 10-15 قسمت دیگه جمعش کنه بره پی کارش:دی

خوشبختانه پیشروی داستان توی مانگا هم ناامید کننده نبوده. حداقل برای من این طور نبوده که بخوام نویسنده رو فحش کش کنم (*تصویر کوبو از ذهنش عبور می کند...*)
بنابراین اگر حال مانگا خوندن ندارید، فکر کنم می تونید منتظر فصل سوم (احتمالی) باشید و امیدوار هم باشید توی اون فصل سوم سر و ته ماجرا رو هم بیارن.

سلام
منم تا چند قسمت آینده و یکم جلوتر رو خوندم، اما عمرا اگر جواب خاصی بگیرید، این فصل فقط سوال!!!!:-"
سر همین موردم که قرار نیست هیچ جوابی بده ولش کردم دیگه:-"

ولی خوب... اخیرا گویا خیلی چیزها مشخص شده:-"
الان تقریباً همه چیز مشخص شده توی مانگا . به اوج رسیده و توی مرحله فرود و مشخص کردن سرانجام کاره .

كل قسمت منتظر بودم ماهيت اين تايتان پشمالو رو بگن نگفتن :D
علت اين رفتار دوگانه راينر هم مشخص شد، منتظرم ببينم هدف برتولت اينا نابودي انسانيت هست يا حاكمان درون ديوار ، كلا سئوال اصلي انيمه اين قسمت مشخص شد، "دشمن اصلي كي هست؟"

دوستان سايتي منبعي چيزي هست كه ميزان فروش انيمه هاي سريالي رو توش مشخص كنه؟

بازی Little Witch Academia : The Witch of Time and The Seven Wonders هم توسط Bandai Namco برای PS4 معرفی شد ( فعلا فقط برای ژاپن )
تاریخ عرضه هم سال 2017 اعلام شده !

اسکرین شات های بازی :
Little Witch Academia: The Witch of Time and the Seven Wonders Screenshots (May 28, 2017) — Gematsu

سایت بازی :
リトルウィッチアカデミア 時の魔法と七不思議 | バンダイナムコエンターテインメント公式サイト

پ.ن : به دلیل پاک شدن پست قبلی دوباره این پستو با رعایت قوانین میذارم :D

سلام
پ.ن : به دلیل پاک شدن پست قبلی دوباره این پستو با رعایت قوانین میذارم :D
پست قبلیتو ویرایش کرده بودم .
احتمالاً حواسم نبوده و مارکش کردم و از مارک درش نیاوردم و بعدش قاطی پستهای دیگه ای پاک شده :|

این Ore Monogatari چرا رابطه بین دوتا شخصیت اصلیش انقد الکیه؟ اعصابمو خورد کرده دیگه، دلم نمیخواد دراپش کنم ولی خیلی داره سعی میکنه جوری باشه که دراپ کنم:| آخه کدوم دوس دختر دوس پسری با هم اینجورین خدایی؟:|
طرف برا اینکه دست دوس پسرشو بگیره گریه میکرد و من پاک نیستم و فلان
میخواستم همونجا خودکشی کنم من:|

این Ore Monogatari چرا رابطه بین دوتا شخصیت اصلیش انقد الکیه؟ اعصابمو خورد کرده دیگه، دلم نمیخواد دراپش کنم ولی خیلی داره سعی میکنه جوری باشه که دراپ کنم:| آخه کدوم دوس دختر دوس پسری با هم اینجورین خدایی؟:|
طرف برا اینکه دست دوس پسرشو بگیره گریه میکرد و من پاک نیستم و فلان
میخواستم همونجا خودکشی کنم من:|
خوبیش این بود که خودشم از این نظر خودشو جدی نمیگرفت،تا جایی که یادمه :دی

واقعن با فصل یک Academia حال کردم الانم که انیمسشنی نیست حد اقل تا زمانی که کستل وانیا بیاد بعد خ.ر.د.ا.د ادامش مبینم از محدود انیمه هایه که باهاش حال کردم این جدیدا یا عاشقانه ها که همشون .... م.خرفن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or