Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان برای دیدن انیمه Hunter x Hunter باید سری اول رو هم دید(همون که 62 قسمت داره) یا نسخه ای که سال 2011 منتشر شده کافیه؟ ممنون
نسخه ی 2011 ، بازسازی و از اول داستان هست. همین رو ببینید کافیه! (دوباره بینی میشه وگرنه:-")

---
امروز یکی از کلاس هام تشکیل نشد و الاف بودم تو دانشگاه، نشستم اپنینگ های FMA:B رو دیدم که زمان بگذره و تجدید خاطره ای شده باشه ، و بعدشم Bakuman!
چقدر خوبن این انیمه ها آخه!!! چرا فول متال انقدر خفن و فوق العادست؟:x ، هردفعه آرتی، AMVیی و یا آهنگ هاش رو میبینم هوس میکنم که دوباره بشینم پاش! ولی حیف که وقت نیست:( (همینطور باکومن)
هعی...هعی....هعی... جوانی کجایی که یادت بخیر!
آها راستی تشکری کنیم از نت دانشگاه که برای اولین بار یاری کرد:))

همون اول فصل...دو قسمت اولش رو دانلود کردم....
تا play کردم.....نتونستم با زبون چینی اون کنار بیام، درجا پاکش کردم...
ولی الان اینطور که هایپ کردید...دیشب 8قسمت اولش رو دانلود کردم D:
دقیقا مثل من!!:D
منم یه 2 قسمتی دانلود کردم و وقتی play کردم دیدم زبونش چینی هست و... :-&دیگه به انیمه فرصت ندادم و دراپ کردم:D ولی چند روز پیش وفتم ازاد شد خواستم چنتا دیدو پاک کنم دیدم از این 7 قسمت دانلود کردم گقتم جهنم زبان چینی بزار یه 2 قسمت ببینیم بعدش نفهمیدم که کی 7 قسمت دیدم!!!:-?
الا که دوبله چینی رو میشنوم تازه ارزش کار دوبله ژاپنی رو می فهمه!!:Dکلا زبان ژاپنی تو انیمه یه چیزه دیگست!!!

تعریف Quan Zhi Gao Shou کردید یه لینکم میدادید ازش :D
گشتم چیز خوبی پیدا نکردم ازش (تورنت)
برات فرستادم

چند وقتی بود دنبال یه فرصت مناسب بودم که انیمه bleach رو ببینم الانم فرصتش پیش اومد و از دستش نمیدم، سوالم اینه که با فیلر ببینم یا نه؟ :دی
چون میخوام زامبی وار ببینم ( همون پشت سر هم دیدن :دی )

فیلراش که آبکی و خسته کننده نیست؟

من که خیلی وقته انیمه ندیدم، اما با عنایت به این که این فصل احتمالاً یکی از بهترین فصل های سالیان اخیر بوده، اینجا خیلی راکد شده و این عجیبه:دی
----------------
تریلر کسوانیا هم خوب بود.
----------------
بلیچ هم فیلرهاش بگیر نگیر داره. من همه رو دیدم. بعضی هاش خوبن، بعضی هاش هم آبشون قطع است.
البته اگر وقت داری، دیدن فیلرهاش بد نیست.

boku no hero academia قسمت 21

بد نبود ولی دیگه بهتره زودتر این تورنمنت تموم شه برن سراغ خطرات درست حسابی

dragon ball super قسمت 92

قسمت واقعا عالی ای بود بسی حال نمودیم

مخصوصا اونجاش خدای نابودی یه شهرو نابود کرد و اون دختر موسبزه

من که خیلی وقته انیمه ندیدم، اما با عنایت به این که این فصل احتمالاً یکی از بهترین فصل های سالیان اخیر بوده، اینجا خیلی راکد شده و این عجیبه:D
----------------
----------------
بلیچ هم فیلرهاش بگیر نگیر داره. من همه رو دیدم. بعضی هاش خوبن، بعضی هاش هم آبشون قطع است.

حالا اونقدرام فصل شاخی نبوده ها :D
اگه کارایی که ادامه شون ساخته شده در نظر نگیریم ( تازه تو همونام هستن چند دونه ای که به نظره من اندازه قبلشون خوب نیستن مثل AoT :-" ) تو جدیدا واقعا چیزی که خیلی شاخ باشه نداریم با اینکه خودم چندتایشون رو دوست دارم اما بیشتر حسه اینکه پتانسیلشون حروم شده به آدم میدن :D
ارومانگا سنسه که اولش خیلی خوشم اومد گفتم شاخ میشه الان حس میکنم آبکی شده :-<
Sword Oratoria ( اسپین آف Danmachi ) هم به اندازه سری اصلی جذاب نبوده تا اینجا و کش الکی میده 8-|
Re:Creators خیلی پتانسیل داره ولی فعلا که همش حروم شده انقدر که اتفاقی نمیافته :|
Sagrada Reset فاز عجیبی داره خوش ساخت و خوب نیست ولی برام جالبه دارم ادامه میدم :D
Sakura quest نظر خاصی ندارم خیلی meh ...
Rokudenashi Majustu Koushi to Akashic Records قسمت اول فکر کردم چون شخصیت اصلی خره ببینم جالبه از قسمت ۲ به بعد بولشت شد ...
Zero Kara Hajimeru Mahou no Sho خیلی انتظار بیشتری داشتم اما ... :|
Tsuki ga Kirei یه انیمه رومنس سادست که از سادگیش خوشم میاد !
Renai Boukun کمدی باحالیه :D
در آخرم The King's Avatar که به نظرم بهترین انیمه ی جدید این فصله :x
و چندتا دیگه که ارزش منشن ندارن یا یادم رفته الان :D
این فصل ادامه ی قدیمیا مثل Uchouten Kazoku ( :x ) و ... نجات دادن ولی بازم خلأ انیمه جدیده شاخ احساس میشه 8-|
پ.ن : خوبیه این فصل اومدن Koe no Katachi بود :D
پ.ن ۲ : از الان به امید فصل تابستون 8->

من که خیلی وقته انیمه ندیدم، اما با عنایت به این که این فصل احتمالاً یکی از بهترین فصل های سالیان اخیر بوده، اینجا خیلی راکد شده و این عجیبه:D
----------------
----------------
همین شما پست نمیدید حس ما هم میپره! :-"
ببین به کجا رسیده من که تو AW غیر از بخش وان پیس پست نمیدادم، هر هفته میرم اونجا در مورد هیرو آکادمی پست میدم:-" (البته تونجا هم 3-4 نفر بیشتر فعالیت نمیکنند،ولی باز از اینجا بهتره :-" )

ولی همین ادامه ها هم فصل خوبین!
هیرو آکادمی و شینگکی نو باهاموت خیلی بهم حال میدن:-" ، اتک هم حیف اینجاها مانگا رو خوندم وگرنه کف میکردم! انشاالله 4 سال دیگه، فصل سوم باز:-"
ناتسومه هم که مثل همیشه خوبه:دی
بروتو...کاش زودتر یک داستانی شروع بشه! این ایپزودیک بودنش خیلی بیخوده! :| زودتر مشخص کنند قضیه چیه و برن بدمن اصلی رو نفله کنند حداقل:| ، نکته مثبت بروتو اینه که شیکامارو...ببخشید شیکادای، بیشتر تو انیمه حضور داره:))

@parham7
زیرنویس ای برای این سریال نیس (پیدا نکردم)....همین که torrent برای دانلود هست...خیلی ـه

همون اول فصل...دو قسمت اولش رو دانلود کردم....
تا play کردم.....نتونستم با زبون چینی اون کنار بیام، درجا پاکش کردم...
ولی الان اینطور که هایپ کردید...دیشب 8قسمت اولش رو دانلود کردم D:

++++++++++++++++++++++

koe-no-katachi.jpg

Koe no Katachi

فیلم رو دیدم....فیلم خوبی بودش...ولی نظرم

با پایان اون مشکلی نداشتم، ولی دوست ـش هم نداشتم :D
جایی که دختره میخواست خودکشی کنه، داشتم حال میکردم... گفتم که بالاخره قراره یکی بمیره.......وقتی که پسره پرت شد، گفتم خودشه، همینه \m/
ولی ضد حال خوردم که زنده مونده بود...گفتم که با مرگ مغزی یا حداقل تو کُما رفتن ـش هم راضی میشم....ولی اینطور نشد
وقتی پسره، الکی الکی، حتی بدون اینکه دختره بالای سرش بیاد و گریه زاری کنه، به هوش امد، هیچ باهاش حال نکردم.

چرا اخرش تراژدی تموم نشد، که من حال کنم :p

زیرنویس فارسی اون توی subscene هست
منم هم اکنون دیدمش(در حال پخش اندینگ! :دی )

از نکات مثبت فیلم های سینمایی اینه که به موضوعات تازه تری میپردازن! یعنی مثل انیمه های سریالی ما یک قسمت لب دریا،سال نو میلادی، جشنواره ی تابستونه همراه با آتیش بازی و جشنواره ی مدرسه نداریم!

میخواستم بیام اینا رو بگم! که نیم ساعت آخر قشنگ با بلدزر از روی خط بالا رد شد و فقط همون بخش موضوعات تازه تر، موند! :-" که اونم اگر بگردیم، حتما انیمه های عشقولیی با موضاعات خاص تری مثل این هم میپردازن! :دی
حالا از این ها بگذریم... این صحنه هایی که خلیل اشاره کرد من شاید ده بار زده تو سرم!=)) ، اونجایی که دختره میخواست بپره و پرده رفت کنار و کسی نبود قشنگ یکی کوبیدم بر پیشانی! :| ، بعد دیدم دستش رو گرفته یک نفس راحتی کشیدم:)) ، دوباره سی ثانیه بعد پسره کله پا شد و ایندفعه سه تا کوبیدم:|
کلا اونجا من ده بار مردم و زنده شدم!=))
تازه همه ی اینا در وضعیتی بود که پست خلیل "ولی" داشت! و حدس میزدم که این وسط کسی نمرده، یا کسی به فنا نرفته از نظر ذهنی! :دی (خلیل @Police _ 110 این ولی هات با توجه به سلیقه ـت اسپویل داره :-" ) ، فرض کنید این ولی رو نمیدیدم چه بلایی سر خودم میوردم=))

جدای از این، من طرفدار هپی اندینگ و این حرفا هستم! پس بسیار لذت بردم:دی ، حالا اون Your Name بیاد ببینیم اونجا هپی اندینگه یا نه! و اگر نیست چندبار باید بکوبم تو سرم=))

پ.ن : البته این صحنه ی بلند شدن تو بیمارستان و اینکه هیچکی اونجا نبود یقه ی اینو بگیره و بگه حاجی کجا با این عجله، منم موافقم حرکت ضایعی بود!
پ.ن2 : توی انیمه ها تقویم آپریل میبینم اصلا حالم خراب میشه! :| IYKWIM !

خب من امروز وقت کردم قسمت اخر سامورایی جک دیدم فوق العاده بود اما پایان غم انگیز دردناکی داشت متاسفانه ولی من مفهوم صحنه هایه پایانیش خیلی خوب درک نکردم اگه کسی دیده میتونه بگه؟؟؟
خلاصه فصل 5 با متی 94 و امتیاز 8/5 imdb به پایان رسید
امتیاز خودمم 9/5 :D

سؤالی اساسی!!! شما این The King's Avatar رو از کجا میگیرید؟
اول گفتم BayiSubs بگیرم، دیدم سه قسمت رو بیشتر پوشش نداده!
بعد گفتم خوب DeadFish گزینه ی بعدیه، اینم باز قسمت 5 رو نداره!
فن سابی هست که درست حسابی منتشرش کنه؟ یا همینجوری قاطی هرچی رسید دستمون بگیریم؟:))

فن سابی هست که درست حسابی منتشرش کنه؟ یا همینجوری قاطی هرچی رسید دستمون بگیریم؟:))
برات فرستادمش....

دو قسمت اول انیمه ی The King's Avatar رو دیدم...

حالم بهم خورد از چینی صحبت کردشون...یعنی اصلاً نمیشه تمحلشون کرد. منی که عشق صدای دوبلور دارم و اولین چیز دوبله برام مهمه، اصلاً نمیتونم به این وضع کنار بیام.
چون عادت ندارم زیرنویس رو دقیق بخونم، نیمی از انیمه رو اصلاً متوجه نمی شدم که چی میگفتن....مثلاً همون نیمه ابتدایی قسمت اول....تا الان متوجه نشدم که پسره برای چی رفته :D
این شخصیت ها کی ـن....از کجا امده اصلاً.....بعد همش قراره این پسره بره بشینه بازی کنه....حوصلم کلاً سر رفت، قسمت دومش رو به زور تموم کردم.

بهم بگین اگه قراره همینطور پیش بره....من برای بار دوم بزنم، انیمه رو Shift+Delete کنم :D

امیرآکیا:
اون ولی ـه خیلی تابلو بود :D یعنی هر کسی که میدونه سلیقه ی من چیه...فهمید چی شده، بد اسپویلی بودش :))
یعنی واقعاً از خدام بود که یکی بمیره....حالا فرقی نمیکرد، یا پسره یا دختره
بعدش هم بیاد از اون فلش-بک های سوزناک بزنه....ولی نشد.
اصلاً نمیتونم با happy ending کنار بیام....

آخرین ویرایش:

BayiSubs بگیر برای اینکه کلا انیمه های چینی رو ترجمه میکنن برخلاف بقیه که در کنار انیمه های ژاپنی این کارم انجام میدن و اینکه Bayi اول به عنوان فن ساب شروع کرد ترجمه TKA ولی بعد از قسمت ۴ با کمپانی Tencent به توافق رسید و به عنوان ترجمه ی رسمی کارش منتشر میشه ! اما خب برای کاراش باید یه مقدار منتظر بمونی چون اول وایمیسته اون قسمت توی سایت bilibili ( یه سایت که انیمه های چینی و ... توش قرار میگیره و قسمت به قسمت فروخته میشه ) مجانی بشه .
تا الانم ۷ قسمتو داده بقیه فن سابا ۸ تا !
پ.ن : تو همون Nyaa هست هر ۷ قسمت :D

برات فرستادمش....

دو قسمت اول انیمه ی The King's Avatar رو دیدم...

حالم بهم خورد از چینی صحبت کردشون...یعنی اصلاً نمیشه تمحلشون کرد. منی که عشق صدای دوبلور دارم و اولین چیز دوبله برام مهمه، اصلاً نمیتونم به این وضع کنار بیام.
چون عادت ندارم زیرنویس رو دقیق بخونم، نیمی از انیمه رو اصلاً متوجه نمی شدم که چی میگفتن....مثلاً همون نیمه ابتدایی قسمت اول....تا الان متوجه نشدم که پسره برای چی رفته :D
این شخصیت ها کی ـن....از کجا امده اصلاً.....بعد همش قراره این پسره بره بشینه بازی کنه....حوصلم کلاً سر رفت، قسمت دومش رو به زور تموم کردم.

بهم بگین اگه قراره همینطور پیش بره....من برای بار دوم بزنم، انیمه رو Shift+Delete کنم :D

مرد مؤمن زیرنویس نمیخونی توقع داری داستانو کامل بفهمی ؟؟ :D قبول دارم چینی صحبت کردنشون اولا رو نرو ولی بعد یه مدت عادت میکنی ( من که عادت کردم تورو نمیدونم :-" )
داستانم تا اینجا کامل توضیح داده شده زیرنویسا رو کامل بخون !! :D
کلا سبکش همینه دیگه تو کشورایی مثل چین و کره سبک MMO به شدت طرفدار داره این انیمم راجع به مسابقات این سبکه کلا میشینن اینجوری بازی میکنن و ... البته یه مشکلاتی داره فعلا مثل OP بودن شخصیت اصلی که به زودی رفع میشه به امید خدا :D
ولی اگه کلا باش حال نکردی فک نکنم در ادامه هم حال کنی هیجانش میره بالاتر ولی بازم کلیت همینه دیگه ...

BayiSubs خوب نداره 7 تا رو! :-" ولی خوب اون موقع که پست داده بودم دو قسمت اول رو دیده بودم:دی
الان بقیشم با لینکی که خلیل فرستاد خواهم گرفت:دی

البته من فن ساب برام مهم نیستا! زیرنویس فارسی میبینم! صرفا ولی همش یک دست باشه بهتره:دی
---
در مورد خودش، یکی از تفاوت هاش با انیمه های اینجوری شاید همینه که توی بازی گیر نمیکنند! و زندگی واقعی هم روابط و قضایایی وجود داره! اتفاقا من خوشم اومد که هی میاد پای بازی و هی بلند میشه:دی
دوبله ـش رو منم قبول دارم که رو اعصابه! ولی اونقدری نیست که بخوام دراپش کنم:دی ، خداکنه تا ته انیمه حداقل 2تا کلمه یاد بگیریم و بفهمیم چی میگن:دی که خوب با این زبون مضخرف بعیده:-"
ولی کاملا درک میکنم خلیل چرا نمیتونه تحمل کنه! چون مهم ترین عنصر انیمه براش دوبله ـست :دی

---
@Police _ 110
حالا به خاطر اسپویل باید بن ـت کنیم:-" حیف که چنین توانایی نداریم:-"
البته تو بیا توی تاپیک و پست بده! بهتر از بن شدنته:دی اینجا رو زنده نگه دارید:دی

پ.ن: کاش همیشه انیمه سینمایی داشتیم اینجا پست میخورد:-"

مرد مؤمن زیرنویس نمیخونی توقع داری داستانو کامل بفهمی ؟؟ :D قبول دارم چینی صحبت کردنشون اولا رو نرو ولی بعد یه مدت عادت میکنی ( من که عادت کردم تورو نمیدونم :-" )
داستانم تا اینجا کامل توضیح داده شده زیرنویسا رو کامل بخون !! :D
کلا سبکش همینه دیگه تو کشورایی مثل چین و کره سبک MMO به شدت طرفدار داره این انیمم راجع به مسابقات این سبکه کلا میشینن اینجوری بازی میکنن و ... البته یه مشکلاتی داره فعلا مثل OP بودن شخصیت اصلی که به زودی رفع میشه به امید خدا :D
ولی اگه کلا باش حال نکردی فک نکنم در ادامه هم حال کنی هیجانش میره بالاتر ولی بازم کلیت همینه دیگه ...

خو وقتی عادت کردم، یه چیز ژاپنی نگا میکنم...چون زبونشون رو بلدم و تقریباً میفهمم که چی میگن، به همین دلیل، به زیرنویس فارسی دیگه دقت نمیکنم و یا کامل نمیخونم ـشون....برای همین بد عادت شدم :D

سر همین انیمه چینی هم، مثل عادت همیشگی....تا نصف قسمت اول انیمه اصلاً نمیدونستم چی به چیه...تا 5دقیقه اول هم زیرنویس ها رو کلاً نمیخوندم...اعصابم هم خراب بود از دوبله ـش...قسمت دوم رو که شروع کردم، کلاً معلوم نبود که چه خبره...که مجبور شدم برگردم از اول مرور کنم

ولی با استایل انیمه....هیچ حال نکردم...طراحی هاشو دوست نداشتم....کلاً چیزی نداشت که به سلیقه ی من بخوره.

P.S
مثلاً اگه جای اون دختره که رئیس game center ـه بودش، من صدای Shizuka Ito رو میشنیدم، حتماً انیمه رو نگا میکردم :>
P.SS
من همه چیزم رو با هدست نگا میگم.....واقعاً قابل تحمل نیس زبونشون....شاید اگه رو اسپیکر بودش، میشد باهاش کنار امد.

@Akiba
پ.ن: کاش همیشه انیمه سینمایی داشتیم اینجا پست میخورد:-"
ماه jul یه فیلم سینمایی دیگه داریم....بلوری your name میاد

هفته ی پیش In This Corner of the World هم امد...ولی هاردساب چینی هستش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or