Cj_sa
کاربر سایت
کیفیت خوبه Your Name / Kimi no na wa اومده؟ و اینکه زیرنویس فارسی داره؟
فکر کنم انیمه خوبی باشه،داستان قشنگی داره.
بلوري كه خيلي وقته خبري ازش نيست فك كنم همچنان بايد منتطر باشيدکیفیت خوبه Your Name / Kimi no na wa اومده؟ و اینکه زیرنویس فارسی داره؟
کیفیت خوبه Your Name / Kimi no na wa اومده؟ و اینکه زیرنویس فارسی داره؟
بلوري كه خيلي وقته خبري ازش نيست فك كنم همچنان بايد منتطر باشيد
چرا من همش احساس ميكنم ارن ، ارمين و بقيه سمت درست ماجرا نيستند؟ يعني دارند از يه چيز اشتباهي دفاع ميكنند؟
اين قسمت هم لذتبخش بود ، رويارويي آني و ميكاسا با اختلاف نفسگير ترين تقابل اين فصل و حتي فصل قبل بود...
خيلي خودداري كردم نرفتم پي مانگا
سلام دوستان
من زیاد انیمه باز نیستم ولی انیمه ها را دوست دارم
در حد حرفه ای انیمه نمیبینم
تو این یه سال که انیمه میبینم فقط سه تارو دیدم Attack on Titan S1 و Usagi Drop و Death Note الانم میخوام Ergo Proxy رو شروع کنم
این Death Note رو که دیدم بعدش تو گوگل سرچ کردم دیدم چند تا خرت و پرت دیگه هم داره :
Death Note 2: The Last Name (2006)
L: Change the World (2008)
Death Note: Light Up the New World (2016)
و یه فیلمم که قراره 2017 بیاد
کسی لینک اینارو داره دانلودشون کنیم ؟ یا نت نامحدود داره بیزحمت برام آپلود کنه ؟
سلام دوستان
من زیاد انیمه باز نیستم ولی انیمه ها را دوست دارم
در حد حرفه ای انیمه نمیبینم
تو این یه سال که انیمه میبینم فقط سه تارو دیدم Attack on Titan S1 و Usagi Drop و Death Note الانم میخوام Ergo Proxy رو شروع کنم
این Death Note رو که دیدم بعدش تو گوگل سرچ کردم دیدم چند تا خرت و پرت دیگه هم داره :
Death Note 2: The Last Name (2006)
L: Change the World (2008)
Death Note: Light Up the New World (2016)
و یه فیلمم که قراره 2017 بیاد
کسی لینک اینارو داره دانلودشون کنیم ؟ یا نت نامحدود داره بیزحمت برام آپلود کنه ؟
استدیوهاشون باهم فرق میکنه سری Fate رو Ufotable میسازه . اینو Troyca ولی کارگردانشون یکیهنمیدونم چرا این Re-Creators رو که میبینم همش یاد سری فیت می افتم . گرافیک و مبارزه ها بنظرم خیلی شبیه هستن یه استودیو ساختشون ؟
@Police _ 110 اقا زیرنویسی از سریالSayonara Enari_kun داری ؟ هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم .
این انیمه Quan Zhi Gao Shou عجب چیزیه لامصب دهنم باز موند
کیفیت انیمه گرافیک موسیقی و.... همه تو بهترین حالت ممکن هستن داستانش هم خوبه مبارزاتش هم فوق العاده است!!!
یکی از بی سر صداترین انیمه های فصل هست که کسی زیاد توجه نمی کنه بهش!!منم اولش سره این که زبان انیمه چینی هست گذاشتم ته لیست که بعدا ببینم یا دراپ بشه ولی وقتی شروع به دیدنش کردم نفهمیدم چطوری 7 قسمت یجا دیدم!
هرکی هنوزم هم دو دل هست سره دیدن انیمه بره این تریلر از 1 دقیقه انیمه رو ببینه میبینه چی میگم مربوط به قسمت 7
همون اول فصل...دو قسمت اولش رو دانلود کردم....این انیمه Quan Zhi Gao Shou عجب چیزیه لامصب دهنم باز موند
کیفیت انیمه گرافیک موسیقی و.... همه تو بهترین حالت ممکن هستن داستانش هم خوبه مبارزاتش هم فوق العاده است!!!
یکی از بی سر صداترین انیمه های فصل هست که کسی زیاد توجه نمی کنه بهش!!منم اولش سره این که زبان انیمه چینی هست گذاشتم ته لیست که بعدا ببینم یا دراپ بشه ولی وقتی شروع به دیدنش کردم نفهمیدم چطوری 7 قسمت یجا دیدم!
هرکی هنوزم هم دو دل هست سره دیدن انیمه بره این تریلر از 1 دقیقه انیمه رو ببینه میبینه چی میگم مربوط به قسمت 7