m.a.t
Loyal Member
احتمالش از حمله قریب الوقوع فضایی ها به زمین هم کمتره.دوستان انیمه بلیچ نمیخواد ادامش بیاد؟
احتمالش از حمله قریب الوقوع فضایی ها به زمین هم کمتره.دوستان انیمه بلیچ نمیخواد ادامش بیاد؟
احتمالش از حمله قریب الوقوع فضایی ها به زمین هم کمتره.
باید دوباره و دوباره و دوباره همون مبارزاتش رو ببینیمای بابا دلمون تنگ شده برای کاپیتان کنپاچی زاراکی
دعا کنید نیاد ! یعنی ارزو میکنم هیچ وقت ادامه ای برای بلیچ بعد از جنگ با ..... نمیومد ! حداقل من خودم ادامش رو نمیخوندمدوستان انیمه بلیچ نمیخواد ادامش بیاد؟
دعا کنید نیاد ! یعنی ارزو میکنم هیچ وقت ادامه ای برای بلیچ بعد از جنگ با ..... نمیومد ! حداقل من خودم ادامش رو نمیخوندم
خوب به گمانم چیزی از مانگا و اتفاقاتی که توش افتادی نمیدونی !!! حتی نمیتونی تصور کنی چقدر داستان اب دوغ خیاری و سر هم بندی و بی معنی میشه.من که دوست دارم ادامش بیاد کاپیتان کنپاچی بزنه ایچیگو رو له کنه![]()
خوب به گمانم چیزی از مانگا و اتفاقاتی که توش افتادی نمیدونی !!! حتی نمیتونی تصور کنی چقدر داستان اب دوغ خیاری و سر هم بندی و بی معنی میشه.
..........................................................................................
دوستان این انیمه رو دارم دان میکنم
!Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo
ارزش دیدن داره ... از تریلری که ازش دیدم خیلی خوشم اومد .
دوستان این انیمه رو دارم دان میکنم
يكي از بهتريناس البته فصل دومش به خوبي فصل اول نبود متاسفانهدوستان این انیمه رو دارم دان میکنم
يكي از بهتريناس البته فصل دومش به خوبي فصل اول نبود متاسفانه
حتما ببين
يه مشت كاراكتر ديوانه داره
فقط قيافه aqua تو وضعيت هاي مختلف به تنهايي كلي ارزش ديدن داره
نميدونم چرا كسي تا حالا استيكراي تلگرامشو نساخته
اپيزود هاي اولش زياد خوب نبود اواخرش خوب شداتفاقا به نظرم فصل دوم از فصل اول بهتر نبوده باشه بدتر نیست !!!( مخصوصا که فصل دوم بیشتر به شخصیت اعضای دیگه گروه پرداختن )
بازم سلیقه هرکسی فرق داره بالاخره
پ.ن : آواتارت تو حلقم
پ.ن ۲ : استیکر ساختن خوبم ساختن کی گفته نساختن ؟؟![]()
با تمام اوضاع در و دیواره مانگای یلیچ، دوست میدارم بازم انیمه ش ساخته بشه![]()