vaan 2
کاربر سایت
بروتو رو قسمت اول رو دانلود کردم .... چند ثانیه اول که دیدم .... بستم و فراموشش کردم .... بعنی خودش داشت التماس میکرد من رو نبین
حالا خدارو شکر قسمت دوم بهتر شدبروتو رو قسمت اول رو دانلود کردم .... چند ثانیه اول که دیدم .... بستم و فراموشش کردم .... بعنی خودش داشت التماس میکرد من رو نبین
از همون اولم ناروتو بر پایه تخریب و تحقیر نسل قدیم و درخشش نسل جدید بنا شده بود ... همون ده ثانیه اول بروتو این موضوع رو به سطح جدیدی رسوند ... بعدم اول انیمه اخر داستان رو اسپویل کردن ... که مثلا چی ... بگن قرار خیلی خفن باشه بشینید ببنید .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا خدارو شکر قسمت دوم بهتر شد
ولی سعی کنی نبینی بهتره![]()
یه جوری می خواستن بیننده جذب کنن.خودشون هم می دونستن بیننده هاشون کم می شه.حیف ناروتو که داره اینجوری خراب میشهاز همون اولم ناروتو بر پایه تخریب و تحقیر نسل قدیم و درخشش نسل جدید بنا شده بود ... همون ده ثانیه اول بروتو این موضوع رو به سطح جدیدی رسوند ... بعدم اول انیمه اخر داستان رو اسپویل کردن ... که مثلا چی ... بگن قرار خیلی خفن باشه بشینید ببنید .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه حسی بهم میگه توانایی اون زنه آینه ایه ست. چون قیافه هاشون هم یکم با هم فرق داره بونشین() ها.
بیداری میوه لوفی رو فک کنم باید صبر کنیم تا نبرد با کایدویی چیزی
ولی لامصب عجب چپتری بود!
فعلا اصلا و ابدا منتظرش نباش!این boruto کی از فیلر خارج میشه میره تو داستان اصلی؟ بعد اون فیلمی که دادن بیرون داستانش بعد از سریاله یا قبلش؟
Bleachسلام دوستان کسی میتونه چندتا انیمه سریالی مثل ناروتو . One piece به ما معرفی کنه ؟![]()