Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ناروتو شیپودن قسمت 249 :((:((:((
خیلی خوب بود این چند قسمت. کوشینا عالیه :x اگه همون چند سال پیش تا اینجا دووم میاوردم احتمالا دراپ نمیشد...

قسمت اول فصل 6 ناتسومه هم اومد و مثل همیشه زیبا و احساسی بود. مخصوصا اوپنینگ این فصل خوب کار شده. اگه هر سال یه فصل ناتسومه داشته باشیم من دیگه از این زندگی چیزی نمیخوام :D:x

حالا خدارو شکر قسمت دوم بهتر شد
ولی سعی کنی نبینی بهتره:D
از همون اولم ناروتو بر پایه تخریب و تحقیر نسل قدیم و درخشش نسل جدید بنا شده بود ... همون ده ثانیه اول بروتو این موضوع رو به سطح جدیدی رسوند ... بعدم اول انیمه اخر داستان رو اسپویل کردن ... که مثلا چی ... بگن قرار خیلی خفن باشه بشینید ببنید .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از همون اولم ناروتو بر پایه تخریب و تحقیر نسل قدیم و درخشش نسل جدید بنا شده بود ... همون ده ثانیه اول بروتو این موضوع رو به سطح جدیدی رسوند ... بعدم اول انیمه اخر داستان رو اسپویل کردن ... که مثلا چی ... بگن قرار خیلی خفن باشه بشینید ببنید .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جوری می خواستن بیننده جذب کنن.خودشون هم می دونستن بیننده هاشون کم می شه.حیف ناروتو که داره اینجوری خراب میشه=((

آخرین ویرایش:
یه حسی بهم میگه توانایی اون زنه آینه ایه ست. چون قیافه هاشون هم یکم با هم فرق داره بونشین(:D) ها.
بیداری میوه لوفی رو فک کنم باید صبر کنیم تا نبرد با کایدویی چیزی :D
ولی لامصب عجب چپتری بود! \m/

آره! کار همونه :D
اون موقع که پست دادم، اصلا جنگل رو یادم نبود! مخصوصا اینکه اخیرا همش تمرکز رو قدرت جا به جاییه آینه بود! کاملا کاگه بونشین ها رو فراموش کردم:D

بیداری میوه ی لوفی یکم سخته تصورش! موندم چی ممکنه باشه اصلا! کلا میوه های پارشمیلا همشون عجیبن و نمیشه مثل آدم روشون فکر کرد:|

---
بروتو رو من شخصا برا اون چند ثانیه ی اول که خیلی هایپم و دوست دارم زودتر برسیم اونجا:-"
البته موافقم که بچهه غلط اضافی میکرد:-" و درک اینکه طرف چنین قدرتی داشته باشه که بزنه زمین و زمان رو یکی کنه برام سخته:))
از ناروتو خر زورتر نداریم که:-" هم قهرمان جنگه و هم ایشون رفته رو کره ی ماه(!!!! :)) ) هم جنگیده! این فنچ ها بیان براش شاخ و شونه بکشن؟:-"

در مورد بروتو هم قسمت اولش رو بیشتر دوم دوست داشتم:-" ولی اینا هیچی! بروتو الان فیلره! بعد قسمت اول یه رفیق فاب برا بروتو خلق میکنند، تو قسمت دوم هم قوی ترین دانش آموز کلاس! بعد اینا هیچ نقشی هم در داستان اصلی نخواهند داشت:| خو چه کاریه! :| با همون بچه های رنگارنگ قضیه بسازن بهتره خلق افراد مهم ولی نخودیه:-"

آخرین ویرایش:
این boruto کی از فیلر خارج میشه میره تو داستان اصلی؟ بعد اون فیلمی که دادن بیرون داستانش بعد از سریاله یا قبلش؟
فعلا اصلا و ابدا منتظرش نباش! :-"
انیمه الان از شروع ناروتو هم از نظر داستانی عقب تره! مربوط به روز اول آکادمی هست!

فیلم خیلی جلوتر باید باشه! چون کاراکترها خیلی با هم جفت و جور ترن و گروه های 3 نفره تشکیل شدن و ...! (الان به زور هم رو میشناسن:-" )
غیر از داستان فیلم، کلا یک چپتر جدید داریم که اون هم بعد از داستان فیلم هستش، مانگا هم به صورت ماهانه منتشر میشه! :| ، یعنی اگر یک سال هم بروتو رو فیلر دادن(چون توی MAL تعداد قسمت نخورده) ، اصلا و ابدا تعجب نکن:-"

البته الان یادم اومد یه ده چپتری هم جدا داریم، اونم میشه انیمه کنند ولی خوب،یکم جلوتره:-"

راستی در مورد بروتو یادم اومد که یک رمان هر در مورد یکی از هم تیمی های بروتو داشتیم! ولی اصلا بازه ی زمانی ـش رو نمیدونم چجوریه:دی

---
Shingeki no Bahamut S2 - E02
بالاخره فصل دومش رو شروعیدم:دی
حالا با اینکه از روی یک بازی موبایله گویا ، ولی من شخصا ازش لذت میبرم! حال میده:دی ، فضای خوبی داره و ...! :دی
قسمت اول هم یک سری از این OSTـهای خفن که من دوست دارم داشت! اصلا خیلییییی حال داد:دی
فقط...من خیلی چیزای فصل اول رو یادم نیست:|

Natsume Yuujinchou Roku - E01
مثل همیشه لذت بخش بود! :x کلا در مورد این انیمه فقط میشه گفت " حس خوب :x :x :x "

Little Witch Academia - E14
این قسمت طنزش عالی بود:)) ، کلا خیلی خوب و دوست داشتنیه این انیمه :دی

برای یکشنبه ها هم که لحظه شماری میکنم!!! یعنی فقط منتظرم Boku no Hero Academia دانلود بشه و ببینم:دی
---
خوب...بقیه چیا دیدین؟ :دی

سلام دوستان کسی میتونه چندتا انیمه سریالی مثل ناروتو . One piece به ما معرفی کنه ؟ :D
Bleach
Hunter X Hunter
Boku no Hero Academia
Nanatsu no Taizai
Full Metal Alchemist : Brotherhood
Fairy Tail
Dragon Ball
Toriko
و بسیاری دیگر! :D
حداقل تو یک سبک(شونن) هستن، حالا یک سری بیشتر، یک سری کمتر! :D
پیشنهاد خودم اینه حداقل 5تای اول رو حتما ببین! :D

---
Boku no Hero Academia S2 - E03
خیلی حس خوبیه دیدن این انیمه! :(( خیلـــــــــــــــــــی! :((
یعنی بعد هر قسمت حسم اینه : " :(( :(( :(( برسونید قسمت بعد روووووووووووووووووووو! :(( :(( :(( "
در راستای اول شدن میدوریا توی مرحله ی اول، دیگه خدا بیامرزتش:-" اگر مسابقات تموم بشه، خیلی بعیده اول بشه میدوریا:دی
97.5% تودوروکی اوله! :دی

---

اینم حس گذشته رو میده! :دی حال میده ! :دی
قسمت 494 که جمع دوست داشتنی ها جمع بود! ایروکا سنسه ، کاکاشی سنسه و ایچیراکو رامن :دی کلا ایروکا سنسه حس خوبی همراه خودش داره:دی دوستش میداریم بسیار! :دی
قسمت 495 هم که خواستن تو حال و هوای Rock Lee SD باشه! ولی به نظرم گند زدن:-" خیلی شورش رو در اورده بودن! و این نوع طراحی هم با اون واکنش ها ترکیبش جالب نمیشد! ولی مرحوم نجی باز اومد و هنر نمایی کرد مثل اون انیمه>:) (بهترین کاراکتر Rock Lee SD همین نجی بود:دی )
دوباره 496 خیلی خوب بود! :دی میشه تیم 10باشن و من اون قسمت رو دوست نداشته باشم؟ :دی شیکامارو که عالی بود! مطمئن بودم تهش نفله میشه:)) ولی خوشم میاد چوجی از همه آماده تر بود! >:)

فقط 4 قسمت دیگه...:(
البته یه چندتا قسمت دیگه باید ببینم! داستان آنبو بودن کاکاشی و ایتاچی و ... ، نمیدونم دقیقا چیا رو میخواستم ببینم! باید دنبالشون بگردم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or