Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این boku no hero academia چرا اینقد خوبه خیلی باهاش حال میکنم لامصب هیجان خالصه

قشنگ معلومه قسمت بعد دهن میدوریا سرویسه :)) دیگه رنگ اول شدنو نمیبینه احتمال زیاد تودورکی یکاریش کنه البته معلوم نیست تا الان خیلی میدوریا رو تحویل گرفتن شاید قسمت بعد هم اول شه

Boku no hiro academia رو ديدم... خيلي خوب بود
نكته خوب شم اينه كه هم قدرت هاي كاركتر ها خوبه هم محدوديت ها و توجيه هاش
نه مثل bleach و naruto و onepiece ه كه كاراكترا ضعيفن ولي در نهايت طي حادثه و رخدادي صورت ابر قدرت ها رو به خاك ميمالن
و نه مثل فيري تيل و one punch man هست كه كاركتر هاي اصلي super nova هستن كه فقط كافيه كمي energy و اراده ازاد كنن تا يه لشكر دشمن شاخ رو كن فيكن كنن.
هم قدرت خفني به كاركتر اصلي داده هم محدوديت خوبي كذاشته.
فقط موندم وقتي به مشكلات بدني غلبه كنه نويسنده جطور ميخواد مديريتش كنه
تنها إيراد انيمه كوتاه بودن انيمه نسبت به داستان بلند و كش دارشه

آخرین ویرایش:
overlord قسمت 11

واقعا که مدهوس میتونه از هر داستانی شاهکار دربیاره, اولین باره یه انیمه ی راجب بازی میبینم که اینقدر خشونت, بی رحمی, استرس و غیر قابل پیش بینی بودن داره

اون 15 قسمت اول sword art online که هی overhype ئش میکنن جلوی این هیچی نیس و یه چیز جالب تر این انیمه هم نقش اولای داستان همشون انتی ویلن هستن ( شخصیت های بدی که کارای خوب هم میکنن )

اپدیت: خب قسمت اخرم دیدم, جوری تموم نشد برای دیدن فصل بعد کشش خاصی داشته باشم و یکمی بی حال تموم شد اما در کل انیمه خوبی بود

نمره 8/10

آخرین ویرایش:
يه مقدار از قسمت ها اول فيري تيل رو بعد از كلي سال باز ديدم ...خيلي دوست ميدارم خصوصا موزيك متن رو .
انيمه حس خوبه rise and shine ميده . كلا قند و عسله ، نميشه جدي كرفتش ... ولي خيلي سركرم كننده و لذت بخشه.
...................

Prison school واقعا متأسف شدم براي خودم كه ٦ ساعت از وقتم ... به خصوص وقتي كه ميتونستم با خيال راحت ow بازي كنم رو صرف ديدن أين انيمه كردم . اكه حقيقت داشته باشه و نويسنده ها هميشه هي نشان و ردي از خودشون تو اثار شون به جا ميزارن ،قطعا نويسنده همون خيكيه أست. فقط يه مريض جنسي ميتونه أين مضخرفات بيمار كونه رو سر هم كنه. در نهايت يكي از بدترين انيمه هايي بود كه ديدم . خصوصا اخرش.
امتياز : 0

تا الان چهار قسمت Boku no hiro academia دیدم قسمت 1.2 زیاد جالب نبود معمولی بود ولی از قسمت 3 ترکوند حرف نداشت :D این یارو الماینت (درست گفتم ) هم خیلی خوبه
دوستان اینجا بحث انیمیشن سریالی هست یا نه ؟ اصن اینجا طرفدار داره ؟ من فعلن دارم فصل 5 سامورایی جک میبینم عالیه واقعن نا امید شده بودم وقتی دیدم از 2004 به بعد ادامه ای نساختن ولی با دیدن فصل پنج \m/

تا الان چهار قسمت Boku no hiro academia دیدم قسمت 1.2 زیاد جالب نبود معمولی بود ولی از قسمت 3 ترکوند حرف نداشت :D این یارو الماینت (درست گفتم ) هم خیلی خوبه
دوستان اینجا بحث انیمیشن سریالی هست یا نه ؟ اصن اینجا طرفدار داره ؟ من فعلن دارم فصل 5 سامورایی جک میبینم عالیه واقعن نا امید شده بودم وقتی دیدم از 2004 به بعد ادامه ای نساختن ولی با دیدن فصل پنج \m/
سامورایی جک رو منم میبینم. ورای تصور ساختن این فصل پنجشو

سامورایی جک رو منم میبینم. ورای تصور ساختن این فصل پنجشو
دقیقن از همینش خوشم اومد فکر میکذدم هنوز با اون شمشیرش در جست و جوی اکو ولی مشخصه که
  • Genndy Tartakovsky روی داستان فکر کرده نه اینکه مثل بعضی امریکایی ها و بعضی شرکتا بیاد برا پول یه ادامه چرند بسازه:D

دوستان بعد فصل دوم فری تیل چیا هست که باید ببینم؟(البته به غیر از Zero)
بعدشم ادامه ی انیمه قراره ساخته بشه یا مثل بلیچ کلا کنسل شده؟
----------
اما نظرم راجع به انیمه
اگه بخوام کلی بگم از نظر من فری تیل یه انیمه ی خوب محسوب میشه.لحظات خوب خودشو داره مثل شوخی ها،کاراکترای خوب،آرک مسابقات جادوگری و... اما در حد خوب باقی میمونه و هیچوقت بالاتر از این سطح نمیره.
اولین چیزی که خیلی آدمو تو این انیمه اذیت میکنه سیستم مبارزاتشه.اینکه 100تا میخورن و یدفعه توی یه چشم به هم زدن در آن واحد هم ریستور میشن هم پاورآپ.:Dالبته این به خودی خود مشکل اصلی انیمه نیست،چون انیمه های شونن دیگه هم همچین چیزیو دارن.اما مشکل اینجاست فری تیل خیلی جاها هیچ دلیل یا انگیزه ی قوی به بیننده برای از بین رفتن اون شخصیت مقابل به صورت نامعقول نمیده.:Dبرای مثال تو همون مسابقات جادوگری بعد از شکست لوسی از اون موقرمزه،یا آخر بودن فری تیل بعد از دو روز مسابقه تو رده بندی گیلد ها،آدم ناخودآگاه دوست داره فری تیل برنده باشه(حتی شده به صورت تخیلی)ولی خوب از این جور انگیزه ها خیلی کم تو انیمه وجود داره.البته بگم اگه مبارزات منطق درست و حسابی داشت به اینجور مسائل هم زیاد نیازی نبود.
بعدش اینکه قدیمیای یونیورس انیمه نقش هویج دارن تو انیمه.مستر گلیدها،مخصوصا ماکاروف که کلا تو هیچ قسمت از انیمه هیچ نقش مهمی رو ایفا نمیکنه.(کتک خورش ملسه کلا:)):D)یا مثلا اعضای شورای جادوگری که باید خیلی خفن باشن تو یه حمله از بین میرن
نداشتن شخصیت بد/منفی/مخالف قوی و تاثیر گذار و ...

خوبای انیمه هم میشه به هپی اشاره کرد(:D) البته تقریبا اخرای فصل اول و کل فصل دوم نقشش خنثی میشه.یا لوسی که کلی شوخی میشه باهاش و مثل بعضی از شخصیت های انیمه های دیگه منفور نمیشه(اصلا منظورم ساکورا تو ناروتو نیست/:))
گاجیل،گری،ارزا،جوبیا،فرو(گربه ی روگ:D) مستر 4م و همکارش هم تو این لیست قرار میگیرن.از بین بدمن ها هم اون شیطان تک چشم که آخرشم تبدیل به قارچ شده بود میتونه بره تو این لیست.(فقط هم بخاطر چقدر میرزه گفتنش):D)
بدترین شخصیت انیمه هم با اختلاف ایچیاس،نه قدرت داره،نه کار خاصی بلده انجام بده،نه ابهتی داره که شخص اول یه گیلد باشه،وصد البته اون قیافه ی مزخرفش(چونه ش شبیه ....بیخیال:D)

لحظه خوب انیمه هم اولین باری که Mystoganو نشون دادن که اومد ماموریت بگیره،خیلی خفن بود@-) وکلی منتظر بودم این شخصیتو ببینم.
اون حرف آخر زرف تو قسمت پایانی هم کاملا غیرمنتظره بودو فکرشم نمیکردم همچنین چیزی باشه(یه جورایی جوابی بود به این سوال که زرف از کجا ناتسو رو میشناسه،درحالیه روح ناتسو از این قضیه بی خبره).مخصوصا که میخواد به جنگ گری- و ناتسو منتهی بشه(هرچند احتمال قوی اخرش گل و بلبل میشه،ولی ارزش دنبال کردن داستانو داره)
سخن آخر اینکه شاید اگه این انیمه اولین انیمه ی عمرم بود یا حتی اولین انیمه ی بلندی که دیدم،همون اواسط بیخیال دیدنش میشدم،اما الان کاملا از وقتی که پای انیمه گذاشتم راضیم و در کل تجربه ی لذت بخشی برام بود.دیدنش برای اونایی که قبلا انیمه بلند دیدن کاملا توصیه میشه.:-bd

یک عدد مشکل دارم با انیمه های شونن! :| ، یعنی بعد از دیدن توریکو، احساس کردم این مورد خیلی خزه!
خوب برسیم به موردی که میخوام بگم! :-"

این سه تا تقریبا به هم ربط دارن! سعی کردم به هیچ وجه چیزی رو مشترک اسپویل نکنم! ولی خوب...بازم پیشنهاد میکنم در صورتی بخونید، که یا قصد دیدن توریکو رو ندارید مثلا:-" (ناروتو رو که همه دیدید! :D ) یا هم توریکو رو خوندید:D
این قضیه ی چاکرا و کاگویا و مشخص شدن فضایی بودن و این حرفاشون! فکر نمیکنم کسی بوده باشه که پوکر فیس نشده باشه موقع مشخص شدن این قضیه! :| اونم تو 10-20 چپتر پایانی،از صد تا فحش بدتر بود:|
یکی نیست بگه آخه دردت چی بود کیشیموتو که چنین چیزی رو اوردی تو داستان! نمیشد چاکرا یک چیز عادی روی زمین و از همون اول میبود؟ :|

بعد هم که توی The Last پا شدن و رفتن رو ماه جنگیدن:)) ، اقوام کاگویا هم همینطور زیاد شدن اخیرن:|

البته توریکو رو هنوز تموم نکردم،ولی آخراشم:D
مورد بعدی ، توریکو!
حالا اینجا باز بهتره...توی 10 چپتر آخر کشف نشد این سلول های خوراکی و نیتروها اهل فضان... ولی بازم فضا آخه؟ :| البته نه اینکه چون توی انیمه ی دیگه ای فضا دیدم ، این رو بگم از اون اسکی رفته یا چیزی! ولی آخه... چرا فضا؟ :| جالب نیست به نظرم این ورود قدرت ها از فضا به زمین:| حتی اگر زمین ـش و دنیاش، دنیای ما نباشه!

البته میگم،باز این بهتره، حداقل تو 1/4ـم آخر داستان بهش اشاره میشه!

و اصل کار...
فکر کنم حداقل همه ی مانگا خون ها از رفتن انل به ماه آگاه باشن! داستانی که روی صفحه ی اول مانگا پوشش داده شده و هیچوقت انیمه نشده و یحتمل بعیده بشه:|
موردی که هست، این داستان ها،جزو داستان اصلی هستن! شاید به طور مستقیم اشاره نشه،ولی آثارشون و یا نشونه هایی ازشون تو داستان اصلی هست!

توی این سفر انل به کره ی ماه، با یک سری آدم فضایی و دزدان فضایی و ... آشنا میشه! چیزایی که خوب،جالب میزنند:-"
ولی اصل قضیه که خیلی نظریه ها ملت در موردش دادن، اون نقاشی های باستانی روی دیواری هست که انل اونجا میبینه!
نظریاتی هست که میگن در مورد مردم آسمانی هستن و ... ، و شاید اومدن خود ملت به زمین! (3نوع مردم بال دار میبینیم، که یک سریشون شبیه یارهای انل هستن ، یک سریشون شبیه مردم اسکایپیا و یک سری هم شاندیا ها! )

ولی خوب...با اوصاف انیمه های دیگه، اگر این عکس زیر، اونی که رو تخته و یک دایره با شکلی عجیب غریب بالا سرشه، بگن این منشا میوه ی شیطانی بوده و اصلا تعجب نمیکنم، ولی اصلا حال نمیکنم با این ایده:|

کل حرفم اینه...انیمه های دیگه به درک، ولی شخصا اصلا حال نمیکنم اگر بگن که میوه های شیطانی/Dـها و یا اژدهایان آسمانی از ماه اومدن! :|
البته چیزی که نوشتم اصلا ربطی به این چپتر اخیر نداره! اونایی که انیمه رو دیدن هم میتونند بخونند! حتی اگر تا نیمه ی دوم گرندلاین هم دیده باشن،کافیه:-"

آخرین ویرایش:
Street fighter II Victory episode 8

تا اینجا که بد نبود، از قیافه بعضی شخصیتاش مثل ریو، فی لانگ و چن لی که بگذریم اصلا شبیه خودشون طراحی نشدن، ولی گیل رو از اصلشم بهتر درآورده بودن، مبارزاتشم بد نیس، البته کلا انیمشو بخاطر ام.بیسون دارم ادامه میدم وگرنه دراپ بود

Sent from my D6603 using Tapatalk

یک عدد مشکل دارم با انیمه های شونن! :| ، یعنی بعد از دیدن توریکو، احساس کردم این مورد خیلی خزه!
خوب برسیم به موردی که میخوام بگم! :-"

این سه تا تقریبا به هم ربط دارن! سعی کردم به هیچ وجه چیزی رو مشترک اسپویل نکنم! ولی خوب...بازم پیشنهاد میکنم در صورتی بخونید، که یا قصد دیدن توریکو رو ندارید مثلا:-" (ناروتو رو که همه دیدید! :D ) یا هم توریکو رو خوندید:D
این قضیه ی چاکرا و کاگویا و مشخص شدن فضایی بودن و این حرفاشون! فکر نمیکنم کسی بوده باشه که پوکر فیس نشده باشه موقع مشخص شدن این قضیه! :| اونم تو 10-20 چپتر پایانی،از صد تا فحش بدتر بود:|
یکی نیست بگه آخه دردت چی بود کیشیموتو که چنین چیزی رو اوردی تو داستان! نمیشد چاکرا یک چیز عادی روی زمین و از همون اول میبود؟ :|

بعد هم که توی The Last پا شدن و رفتن رو ماه جنگیدن:)) ، اقوام کاگویا هم همینطور زیاد شدن اخیرن:|

البته توریکو رو هنوز تموم نکردم،ولی آخراشم:D
مورد بعدی ، توریکو!
حالا اینجا باز بهتره...توی 10 چپتر آخر کشف نشد این سلول های خوراکی و نیتروها اهل فضان... ولی بازم فضا آخه؟ :| البته نه اینکه چون توی انیمه ی دیگه ای فضا دیدم ، این رو بگم از اون اسکی رفته یا چیزی! ولی آخه... چرا فضا؟ :| جالب نیست به نظرم این ورود قدرت ها از فضا به زمین:| حتی اگر زمین ـش و دنیاش، دنیای ما نباشه!

البته میگم،باز این بهتره، حداقل تو 1/4ـم آخر داستان بهش اشاره میشه!

و اصل کار...
فکر کنم حداقل همه ی مانگا خون ها از رفتن انل به ماه آگاه باشن! داستانی که روی صفحه ی اول مانگا پوشش داده شده و هیچوقت انیمه نشده و یحتمل بعیده بشه:|
موردی که هست، این داستان ها،جزو داستان اصلی هستن! شاید به طور مستقیم اشاره نشه،ولی آثارشون و یا نشونه هایی ازشون تو داستان اصلی هست!

توی این سفر انل به کره ی ماه، با یک سری آدم فضایی و دزدان فضایی و ... آشنا میشه! چیزایی که خوب،جالب میزنند:-"
ولی اصل قضیه که خیلی نظریه ها ملت در موردش دادن، اون نقاشی های باستانی روی دیواری هست که انل اونجا میبینه!
نظریاتی هست که میگن در مورد مردم آسمانی هستن و ... ، و شاید اومدن خود ملت به زمین! (3نوع مردم بال دار میبینیم، که یک سریشون شبیه یارهای انل هستن ، یک سریشون شبیه مردم اسکایپیا و یک سری هم شاندیا ها! )

ولی خوب...با اوصاف انیمه های دیگه، اگر این عکس زیر، اونی که رو تخته و یک دایره با شکلی عجیب غریب بالا سرشه، بگن این منشا میوه ی شیطانی بوده و اصلا تعجب نمیکنم، ولی اصلا حال نمیکنم با این ایده:|

کل حرفم اینه...انیمه های دیگه به درک، ولی شخصا اصلا حال نمیکنم اگر بگن که میوه های شیطانی/Dـها و یا اژدهایان آسمانی از ماه اومدن! :|
البته چیزی که نوشتم اصلا ربطی به این چپتر اخیر نداره! اونایی که انیمه رو دیدن هم میتونند بخونند! حتی اگر تا نیمه ی دوم گرندلاین هم دیده باشن،کافیه:-"
وقتی دراگون بال همش در مورد اون موضوعه انتظار داری بقیه شونن ها یه جوری بهش ربط ندن داستانشون رو ؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or