Cloud Strife
Loyal Member
این ماه تولد بیست سالگیه Neon Genesis Evangelion هست؟
Tower of god 300
بیشتر به نظر میرسید اینا اندروسی رو هدف قرار دادن و بام اصلا براشون مهم نبود .. شاید اصلا انتظار حضورش اونجا رو هم نداشتن ... بیشتر اهالی برج که بعد از مبارزات کارگاهی اسمی از جیو ویله گریس شنیدن هم بعد از ناپدید شدنش فکر کردن مرده. به هر حال اگه بحث اندروسی باشه پای بام هم به قضیه کشیده میشه.
این ماه تولد بیست سالگیه Neon Genesis Evangelion هست؟
مسئله فقط اندورسی نیست به نظر من یولیا بیشتر باعث میشه بام با اون جبهه به مشکل بخوره چون اگه یادت باشه تو چپترای قبلی نشون داد یولیا و ماریا با هم خوب نیستن به احتمال زیادم اینجام همون باعث میشه بام با ماریا و دار و دسته به مشکل بخوره .
اگه منظورت یولیا زاهارده .. هر چی فکر میکنم ارتباطش با بام رو به خاطر نمیارم :-(
این انیمه معرکساین ماه تولد بیست سالگیه Neon Genesis Evangelion هست؟
قسمت دوم نظرسنجی تابستون روی تاپیک رفت.....لیست نظرسنچی تابستون 2016
91Days
Amaama to Inazuma
Amanchu!
Arslan Senki : Fuujin Ranbu
D.Gray-man Hallow
Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen (Zetsubou-hen & Mirai-hen)
Days
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!
Fukigen na Mononokean
Handa-kun
JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai
Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru!
Love Live! Sunshine!!
Mob Psycho 100
Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin
New Game!
Orange
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
ReLIFE
Saiki Kusuo no Ψ-nan
Servamp
Shokugeki no Souma: Ni no Sara
Tales of Zestiria the X
انیمه هایی رو انتخاب کردم که تو MAL امتیاز ـشون بالای 7 شده و تعداد رای دهندگان بالای 9هزار بوده.
که مثل سری قبلی 24 تا انیمه هست که تو دو سری نظرسنجی 12تایی به ترتیب حروف الفبا قرار میگیرن، تا بعداً بهترین ها، انتخاب بشن برای نظرسنجی آخر...
P.S
چند انتخابی هم فعال هستش.
P.SS
مدت نظرسنجی 10 روز هست
P.SSS
دوتا انیمه Kuromukuro و Sousei no Onmyouji از فصل بهار تو تابستون هم پخش شدن، ولی چون توی نظرسنجی بهار حتی به حداقل ها هم نرسیدن، دیگه تو این لیست تابستون قرار ـشون ندادم و فقط انیمه RE:Z و JoJo رو از بهار گذاشتم.
پ.ن : آقا یکی بیاد منو نجات بده از این وضعیه انیمه ای بگین که یه شخصیت ( اصلی ) نیاد بزنه همه رو درو کنه حداقل موقع دیدنش آدم احتمال یه پایان دیگم بده
![]()
خب Yuri!!! on Ice هم با اینکه خیلی خوش ساخت میزد دراپ کردم
با اینکه از اولم میشد حدس زد ولی خواستم تا مطمئن نشدم دراپ نکنم که الان مطمئن شدم .
حالم دیگه از هرچی انیمه که شخصیت اصلی همینجوری میاد همه رو درو میکنه و میبره بهم میخوره !!!
تا ۲ روز قبل مسابقه نمیدونست چجوری یه سری از حرکاتو بره وزنشم زیاد بود یه دفعه میاد جوری حریفشو میبره انگار 60 سال داشته تمرین میکرده از الانم که معلومه هرچی مسابقه باشه میبره موندم چه هیجانی/لذتی داره دیدن همچین انیمه ای
پ.ن : آقا یکی بیاد منو نجات بده از این وضعیه انیمه ای بگین که یه شخصیت ( اصلی ) نیاد بزنه همه رو درو کنه حداقل موقع دیدنش آدم احتمال یه پایان دیگم بده
![]()
متاسفانه من یکم دیر این پستو دیدم ولی خدا رو شکر که دیدمشمن یهوای آرشیو انیمه هام
اکثراً یا HDTV 720Pـن یا Blu-ray 720P