Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان من تقریبا انیمه ببین هستم و پیگیرم . سوالی که همیشه داشتم اینکه که چرا در خیلی از انیمه ها بالاخره یه کاراکتر همجنس باز هست ، میخوام بدونم دلیلش چیه ؟
اونا هم آدمن دلیل خاصی نداره که، عادیه :D

-------

انیمه Yamada kun to 7 nin no Majo رو دیدم ایده جالبی داشت دهن پسره ( یامادا ) هم سرویس که بسی حال میکرد :D

اونا هم آدمن دلیل خاصی نداره که، عادیه :D

-------

انیمه Yamada kun to 7 nin no Majo رو دیدم ایده جالبی داشت دهن پسره ( یامادا ) هم سرویس که بسی حال میکرد :D

حله مرسی ، خودمم نفهمیدم چرا پرسیدم ،حذفیدم :D
...............................................................................................

دوستان دهن من یکی سر زیر نویس ها سرویس شد=(( نصف تمرکزم پای انیمه ها پای تنظیم دوباره زیر نویس هدر میره ، کسی توی تهران هست ازش ارشیو بگیرم حتما حداقل 720 p هم باشه و زیر نویس ها حتما حتما حتما سینک باشه، من میخوام انیمه ببینم ولی زیر نویس ها مانع میشن که من مداوم انیمه ببینم ، باید هم ببینم چون الگو هستن برام :)

حله مرسی ، خودمم نفهمیدم چرا پرسیدم ،حذفیدم :D
...............................................................................................

دوستان دهن من یکی سر زیر نویس ها سرویس شد=(( نصف تمرکزم پای انیمه ها پای تنظیم دوباره زیر نویس هدر میره ، کسی توی تهران هست ازش ارشیو بگیرم حتما حداقل 720 p هم باشه و زیر نویس ها حتما حتما حتما سینک باشه، من میخوام انیمه ببینم ولی زیر نویس ها مانع میشن که من مداوم انیمه ببینم ، باید هم ببینم چون الگو هستن برام :)
سعی کنید با زیرنویس انگلیسی ببینید بهتره . باور کنید دردسر انگلیسی دیدن می ارزه به دردسر دنبال زیرنویس فارسی بودن و سینک کردنش با انیمه:D
کیفیتش هم از زیرنویس فارسی بیشتره چون هر چقدر تعداد دفعات ترجمه بیشتر باشه کیفیت ترجمه میاد پایین تر و زیرنویس های فارسی هم همه ترجمه زیرنویس انگلیسی هستن...

digimon-adventure-tri-loss-poster.jpg

Digimon Adventure Tri: Part 4 - Loss/Sōshitsu
2017.2.25​

سعی کنید با زیرنویس انگلیسی ببینید بهتره . باور کنید دردسر انگلیسی دیدن می ارزه به دردسر دنبال زیرنویس فارسی بودن و سینک کردنش با انیمه:D
کیفیتش هم از زیرنویس فارسی بیشتره چون هر چقدر تعداد دفعات ترجمه بیشتر باشه کیفیت ترجمه میاد پایین تر و زیرنویس های فارسی هم همه ترجمه زیرنویس انگلیسی هستن...
انگلیسی هم امتحان کردم ولی خیلی جاهاشو متوجه نمیشم و کلا زیر نویس فارسی بهم بیشتر میچسبه :|

من الان به عنوان کسی که هیچی حالیش نیست از انیمه، چی ببینم که بدم نیاد؟:D
البته آثار سینمایی معروفو دیدم... چه میدونم کارای میازاکی یا Grave Of The Fireflies و اینا. یه چیزی بگید که به نظرتون میتونه آدمی مثل من رو جذب کنه:D مرسی:D

Death Note
Attack on Titan
Kenshin: Trust and Brutal
Final Fantasy Advent Childeren
Akame Ga Kill
Claymore
One Punch Man
Monster

اینا اثاری هستن که تازه کارا خوششون میاد

Sword Art Online قسمت 19
با عرض پوزش از طرفداراش ولی یکی از مضخرف ترین انیمه های عمرم شد !
مبارزات کاملا بی هیجان بی روح, شخصیت پردازی فوق العاده ضعیف, نقش اول رو اعصاب و لوس, فضاسازی بی روح و بدون تنوع, داستان آبکی که نصفش هم تقلید از برسرکه, شخصیت های فرعی افتضاح که هیچکدوم نه تنها شخصیت پردازی نشدن بلکه از وسط داستان ول شدن

مثل شمشیرزن سیاه پوشش, شکل و اندازه ی شمشیر پسره, اون تبدیل شدنش به هیولا که تقلید از زره ی برسرکر هست و ....

حالا شایدم من از انیمه های براساس بازی خوشم نمیاد ولی همون No Game No Life هم صد برابر بهتر از این بود

Sword Art Online قسمت 19
با عرض پوزش از طرفداراش ولی یکی از مضخرف ترین انیمه های عمرم شد !
مبارزات کاملا بی هیجان بی روح, شخصیت پردازی فوق العاده ضعیف, نقش اول رو اعصاب و لوس, فضاسازی بی روح و بدون تنوع, داستان آبکی که نصفش هم تقلید از برسرکه, شخصیت های فرعی افتضاح که هیچکدوم نه تنها شخصیت پردازی نشدن بلکه از وسط داستان ول شدن

مثل شمشیرزن سیاه پوشش, شکل و اندازه ی شمشیر پسره, اون تبدیل شدنش به هیولا که تقلید از زره ی برسرکر هست و ....

حالا شایدم من از انیمه های براساس بازی خوشم نمیاد ولی همون No Game No Life هم صد برابر بهتر از این بود

خیالت راحت خیلی ها از SAO متنفّرن...(یا حدّاقل اونایی که من میشناسم)
85 درصد طرفدارهای کیریتو هم فن گرل هاشن که از حوصله مطلب خارجه... خودش پشیزی ارزش نداره
خود رمان هم هر چی بوده که بچه های لایت ناول خون بهتر میدونن چی بوده...اقتباس انیمه ایش درصدی از نقطه قوّت هاشو نداره
کلّاً SAO از بسیاری لحاظ مشکل داشت... واقعاً حیفه وقتی کارهایی مثل hack و Log Horizon هست این میشه مارک سبک Game تو انیمه:-"

پ.ن: جوجو رو هم حال کردی مهدی...هی من میگفتم خوب میشه صبر کنید...:-"

بااااااالللاااااااخخخخخخررررررهههههه !!!!!!!!!!! بالاخره یه اسمی از ماریا اومد پیش کوون <:-P<:-P امیدوارم با این اوضاع به زودی همدیگرو ببینن 8->
اما با این وضعیت کوون یا باید طرف بام رو بگیره یا طرف ماریا چون اینجور که معلومه تو ۲ تا جبهه ی مخالفن :|:|:| امیدوارم انقدر احمق نباشه که به خاطر بام ماریا رو ول کنه :-??
اگه اینکارو بکنه به نظرم تهه گندزدن سیو رو شاهد خواهیم بود چون کوون به خاطر ماریا خانواده ی خودشو نابود کرد خیلی مسخرست که به خاطر بام ماریا رو ول کنه :-s
اگه طرف بامو بگیره من دراپ میکنم :|

دلیلش چون شما فقط انیمه های رومانتیک میبینی ! :)

وگرنه من بین تمام انیمه هایی که تا حالا دیدم فقط 2 بار همجنس گرا دیدم !
سلام داداش فدا سرت مشکلی نیست :)
دوستان ببخشید این سوالو پرسیدم خودم هم حذف کرده بودمش ولی جواب داده شد خب ، خلاصه که از همگی معذرت میخوام و مشکلی نیست :Rose:

Tower of god 300
قیصر خوشکل ترین و هات ترین کارکتر مونث تاور تا اینجا بوده ...

بااااااالللاااااااخخخخخخررررررهههههه !!!!!!!!!!! بالاخره یه اسمی از ماریا اومد پیش کوون <:-P<:-P امیدوارم با این اوضاع به زودی همدیگرو ببینن 8->
اما با این وضعیت کوون یا باید طرف بام رو بگیره یا طرف ماریا چون اینجور که معلومه تو ۲ تا جبهه ی مخالفن :|:|:| امیدوارم انقدر احمق نباشه که به خاطر بام ماریا رو ول کنه :-??
اگه اینکارو بکنه به نظرم تهه گندزدن سیو رو شاهد خواهیم بود چون کوون به خاطر ماریا خانواده ی خودشو نابود کرد خیلی مسخرست که به خاطر بام ماریا رو ول کنه :-s
اگه طرف بامو بگیره من دراپ میکنم :|

بیشتر به نظر میرسید اینا اندروسی رو هدف قرار دادن و بام اصلا براشون مهم نبود .. شاید اصلا انتظار حضورش اونجا رو هم نداشتن ... بیشتر اهالی برج که بعد از مبارزات کارگاهی اسمی از جیو ویله گریس شنیدن هم بعد از ناپدید شدنش فکر کردن مرده. به هر حال اگه بحث اندروسی باشه پای بام هم به قضیه کشیده میشه.

آخرین ویرایش:
سلام داداش فدا سرت مشکلی نیست :)
دوستان ببخشید این سوالو پرسیدم خودم هم حذف کرده بودمش ولی جواب داده شد خب ، خلاصه که از همگی معذرت میخوام و مشکلی نیست :Rose:
مشکلی نبود سوالت چون بحث به جاهای باریک نکشید فکر نکنم مشکلی داشت :D

---------------

دیروز انیمه هایی که نصف نیمه مونده بود مثل d.gray man hallow و berserk 2016 رو تموم کردم

دی گری من یه جایی تموم شد که الان تو کف موندم ببینم بعدش چی میشه، دلمم به مانگا راضی نمیشه نمیدونم چرا :دی

برسرک 2016 هم خوب بود، مثل اینکه فصل بعد برای پخشش تایید شده درسته؟

بعد از این دو رفتم انیمه L0ve hina رو دیدم اگه بخوام یه مختصر توضیحی بدم اینجور باید بگم که:

یه جورای شبیه انیمه nisekoi بود، دختر پسری که تو بچگی به هم قول دادن وقتی بزرگ شدن با هم باشن حالا یکی تو دانشگاه یکی با اون قفل و کلیدی که داشت به هر حال شبیه همه هستش

طنز خوبی داشت کاراکتر رو اعصابی نداشت برای من، شخصیت اصلی رو هم دوست داشتم کلا شخصیت اصلی باید تو هر انیمه ای منحرف باشه اینجوری فازش بیشتره :دی

دختر شمشیریه و خواهرش کاوایی بودند و بسی حال داد قسمت 25 :دی

از این مدل انیمه چیزی سراغ دارید معرفی بنمایید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or