Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینم از Opening انیمه Yuri on Ice که عالی درست کرد ادم از گوش دادن و نگاه کردن بهش سیر نمیشه!!!

عالیه Openingش :D

خیلییی وقت بود همچین Opening معرکه ای ندیده بودم :D

منم از دسته Skip کنندگان Opening و Endingم ولی کارای خیلی کمی مثل این من رو مجبور میکنن هزار بار Openingشون رو ببینم :D

Drifters .... همممم... نمیدونم چی بگم...:D ، ولی فکر کنم ازش خوشم بیاد:-" گرچه بخش طنزش اصلا بهش نمیاد:-" ، حالا شاید جلوتر بشه این بخش کمتر هم بشه :D

Amanchu! ... فعلا یک قسمتش رو دیدم...خیلی آرامش بخش بود دیگه:d البته خوبه:d ولی فکر نکنم کاری باشه بتونم تو چند روز همش رو ببینم:-" ، بارزترین نکته ی قسمت اولش هم این بود که یک لباس فرم دخترونه ی جدید و متفاوت نسبت به همه ی انیمه هایی که دیدم،مشاهده گشت!:))

Yuri no Ice رو ندیدم...ولی اپنینگش جالب بود:-" ، معمولا کارهای خوب،اپنینگ و اندینگ های خوبی هم دارن:-" ... ببینمش؟ :دی
این رقص رو یخ و اینا ، یک قسمت از فلان انیمه رو پوشش میداد،اون قسمت برای من که خیلی خاطره انگیز و دوست داشتنی شد!:x باشد که این هم کار خیلی خوبی در بیاد:D

من الان به عنوان کسی که هیچی حالیش نیست از انیمه، چی ببینم که بدم نیاد؟:دی
البته آثار سینمایی معروفو دیدم... چه میدونم کارای میازاکی یا Grave Of The Fireflies و اینا. یه چیزی بگید که به نظرتون میتونه آدمی مثل من رو جذب کنه:دی مرسی:دی

من الان به عنوان کسی که هیچی حالیش نیست از انیمه، چی ببینم که بدم نیاد؟:D
البته آثار سینمایی معروفو دیدم... چه میدونم کارای میازاکی یا Grave Of The Fireflies و اینا. یه چیزی بگید که به نظرتون میتونه آدمی مثل من رو جذب کنه:D مرسی:D
والا من از سینما سر در نمیارم و اینی که نام بردی نمی دونم چیه اصن :D ولی اگه بخوام یک اثر پیشنهاد بدم قطعا اون اثر Boku dake ga inai machi هست . مورد ندیدم این انیمه رو ببینه و ازش بد بگه:D
پ.ن: میازاکی مگه بازیساز نیست؟:Dاین یکی دیگس یا خودش تو کار سینما هم هست علاوه بر بازی؟:D

من الان به عنوان کسی که هیچی حالیش نیست از انیمه، چی ببینم که بدم نیاد؟:D
البته آثار سینمایی معروفو دیدم... چه میدونم کارای میازاکی یا Grave Of The Fireflies و اینا. یه چیزی بگید که به نظرتون میتونه آدمی مثل من رو جذب کنه:D مرسی:D

خب ما از کجا بفهمیم شما چجور آدمی هستی که بر طبق اون نظر بدیم ؟ :D یه مشخصاتی باید از سلیقت میدادی :D
ولی خب کارایی که تقریبا همه دیدن و بیشتریا خوششون اومده :
Death Note : Mystery, Police, Psychological,Supernatural, Thriller
One Punch Man : Action, Comedy, Parody, Sci-Fi, Seinen, Super Power, Supernatural
Psycho-Pass
Bakuman : Comedy, Drama, Romance,Shounen
Black Lagoon
Fullmetal Alchemist: Brotherhood : Action, Adventure, Drama ,Fantasy, Magic, Military, Shounen
Steins;Gate : Sci-Fi, Thriller
Code Geass : Action, Drama, Mecha,Military, Sci-Fi, Super Power
Fate/Zero : Action, Fantasy, Supernatural,Thriller
Mushi-Shi : Adventure, Fantasy,Historical, Mystery, Seinen, Slice of Life, Supernatural
Shigatsu Wa Kimi no Uso : Drama, Music, Romance,School, Shounen
AnoHana : Drama, Slice of Life,Supernatural
Kiseijuu : Sei no Kakuritsu : Action, Drama, Horror,Psychological, Sci-Fi, Seinen
Shokugeki no Soma
Gosick
Clannad
Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Berserk
و ...
بازم یکم از سلیقتو توی ژانر و ... بیشتر توضیح بدی دوستان دیگه بیشتر میتونن کمکت کنن :D
پ.ن : اونایی که ژانرشون رو نذاشتم به خاطر اینه که حوصله پیدا کردن متنش رو از تو نت نداشتم :D
پ.ن ۲ : یه نصیحت هم بکنم که حتما حتما ۱ یا ۲ قسمت از انیمه رو ببین بعد تصمیم بگیر ببینیش یا نه ( بعضیا ۱ یا ۲ تا هم جوابگو نیست ! ) سعی کن زیاد از رو ژانر و عکس و اسم و ... قضاوت نکنی !!

خب ما از کجا بفهمیم شما چجور آدمی هستی که بر طبق اون نظر بدیم ؟ :D یه مشخصاتی باید از سلیقت میدادی :D
ولی خب کارایی که تقریبا همه دیدن و بیشتریا خوششون اومده :
Death Note : Mystery, Police, Psychological,Supernatural, Thriller
One Punch Man : Action, Comedy, Parody, Sci-Fi, Seinen, Super Power, Supernatural
Psycho-Pass
Bakuman : Comedy, Drama, Romance,Shounen
Black Lagoon
Fullmetal Alchemist: Brotherhood : Action, Adventure, Drama ,Fantasy, Magic, Military, Shounen
Steins;Gate : Sci-Fi, Thriller
Code Geass : Action, Drama, Mecha,Military, Sci-Fi, Super Power
Fate/Zero : Action, Fantasy, Supernatural,Thriller
Mushi-Shi : Adventure, Fantasy,Historical, Mystery, Seinen, Slice of Life, Supernatural
Shigatsu Wa Kimi no Uso : Drama, Music, Romance,School, Shounen
AnoHana : Drama, Slice of Life,Supernatural
Kiseijuu : Sei no Kakuritsu : Action, Drama, Horror,Psychological, Sci-Fi, Seinen
Shokugeki no Soma
Gosick
Clannad
Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Berserk
و ...
بازم یکم از سلیقتو توی ژانر و ... بیشتر توضیح بدی دوستان دیگه بیشتر میتونن کمکت کنن :D
پ.ن : اونایی که ژانرشون رو نذاشتم به خاطر اینه که حوصله پیدا کردن متنش رو از تو نت نداشتم :D
پ.ن ۲ : یه نصیحت هم بکنم که حتما حتما ۱ یا ۲ قسمت از انیمه رو ببین بعد تصمیم بگیر ببینیش یا نه ( بعضیا ۱ یا ۲ تا هم جوابگو نیست ! ) سعی کن زیاد از رو ژانر و عکس و اسم و ... قضاوت نکنی !!
منظورم اينه كه كلا هيچي بارم نيست:D
مرسي واقعا... كاراي جدي با تم دارك رو ترجيح ميدم مثل همين Death Note كه خوب به نظر مياد:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
سلام
منظورم اينه كه كلا هيچي بارم نيست:D
مرسي واقعا... كاراي جدي با تم دارك رو ترجيح ميدم مثل همين Death Note كه خوب به نظر مياد:D

Sent from my iPhone using Tapatalk
بشین Ghost In The shell ببین .
برای نسخه سینمایی هم آماده میشی .

والا من از سینما سر در نمیارم و اینی که نام بردی نمی دونم چیه اصن :D ولی اگه بخوام یک اثر پیشنهاد بدم قطعا اون اثر Boku dake ga inai machi هست . مورد ندیدم این انیمه رو ببینه و ازش بد بگه:D
پ.ن: میازاکی مگه بازیساز نیست؟:Dاین یکی دیگس یا خودش تو کار سینما هم هست علاوه بر بازی؟:D

یکی دیگست :D تازه این پسرشم تو همین کاره :D

یه گفته ای هست از قدیم نقل شده که " هرکه نامش میازاکی بود, دنیا رو برای دیگران روشن ساخت"

@BatiGoal
چون میگی صفر کیلومتری(:D) پس برای شروع و جذب شدن اول برو سراغ :
Shingeki no kyojin(فصل دوم سال بعد میاد)
Death note
Code geass
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Death parade
فعلا واسه شروع بنظرم همینا ببین چون میگی تم دارک و جدی ترجیح میدی و درضمن کارهایی هستن که تموم شدن(به غیر از اولی) و نباید برای ادامه داستان بری سراغ مانگا...

حالا بعد از دیدن اینا هم پیشنهاد میکنم برو سراغ یه کار گل و بلبل(!) مثل Barakamon که قشنگ روح و روانت تصفیه کنه :D (جدی میگم تونستی حتما ببین)
اگر با ژانر رومنس هم مشکلی نداری Shigatsu Wa Kimi no Uso ببین که از هر لحاظ کار مادر بگریدی هست و این وسط هم اگر اهل پیانو یا این سبک موسیقی باشی که دیگه هیچی...
راستی تا یادم نرفته بگم One punch man هم ببین که یه کار سوپر هیرویی و کمدی هست و تقریبا هرکی دیده(انیمه بین باشه یا نباشه) پسندیده:D
.
.
.
اینا یه گلچینی بودن و انیمه با کیفیت زیاده ولی خب بنظرم کم کم شروع کن و یکدفعه نرو سراغ یه لیست بلند بالا که سردرگم بشی و ندونی از کجا شروع کنی:D
حالا اینا دیدی بیا بگو چندی چندی و چه سبک و سیاقی بیشتر پسندیدی تا دوستان گونی گونی بهت پیشنهاد بدن:D

پ.ن: ببین سعی کن تمام ژانرها(-موارد خاص:-") امتحان کنی چون تقریبا توی هر ژانری یکسری کار تاپ وجود داره که کاملا ارزش دیدن داره + سری های بلند هم هستن که خب اونا یه دنیای دیگه برای خودشون دارن...

آخرین ویرایش:
با این که دوستان نگفتند ولی Angel Beats هم از اون کارهای خوب روزگاره...تم دارک خیلی قوی ای نداره ولی تاثیر گذاریش کم از شاهکارهای نامبرده نیست
Clannad هم که مادر بگرید...اینو بذار آخر سر ها ببین که حالت خوب باشه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or