Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سازنده های DGm زده به سرشون :D حتی چیزی که میسازن هم هماهنگ نمیکنن و نمیبینن درسته یا نه :D

برای مثال (اسپویل نیست یه اتفاق همیشگیه XD ) :

آلن زخمی میشه صورتش خونیه یهو یه شخصیت دیگه رو نشون میده بعد دوباره آلن رو نشون میده صورتش هیچیش نیست بعد دوباره یه شخصیت دیگه رو نشون میده باز میاد رو آلن صورتش خونیه باز :| ماشالله بهتون آفرین دارین واقعا

بعد جالبه تو این 2 صحنه که تو 1 دقیقه اتفاق میوفته تو هر کدوم قیافه آلن طراحیش فرق داره

طبق انتظاراتم اصلا پیش نرفت:| اول اینکه چرا اینجا باید دسر میفتاد بهشون:( درسته یه حرکت جدید برای تاکومی بود(نسبت به چیزایی که تو انیمه دیدیم ازش!:-" ) ولی خوب...من غذای اصلی رو بیشتر میپسندم تا دسر:-" (یعنی چیزی نبود که بگم، من الان این رو میخوااااام:(( ، البته گشنه ـم شد...ولی خوب:-" )
مورد دوم،دوست داشتم یوکیهیرا به جای این حرکت،شوکوگکی رو قبول نمیکرد! و ما بعدا این فرصت رو میدیدیم که تاکومی خودش شوکوگکی دیگه ای بده و از طرف ببره! :-" اینجوری به عنوان کاراکتر محبوبم،خیلی از یوکیهیرا عقب میفته:| در صورتی که اینا مثلا باید رقبای نزدیک باشن:|
همینجوریش غرور تاکومی فناییده شد،حالا یوکیهیرا بیاد وسایل آشپزیشون رو هم براشون بگیره که دیگه هیچی:|

به هر حال...در انتظار قسمت بعد میباشیم! >:) ببینیم چه میکنند برامون! >:)
تاکومی :(
واقعا ضربه روحی به من وارد کرد باخت تاکومی:| :D
و اینکه در مورد چاقوش...
به نظرم از یوکیهیرا نمیگیرتش و مثلا میگه بعدا تو شوکوگکی ازت میبرم و ...:D
و بعدا میبره چاقو رو :| :D
باید اینطوری بشه :|

تاکومی :(
واقعا ضربه روحی به من وارد کرد باخت تاکومی:| :D
و اینکه در مورد چاقوش...
به نظرم از یوکیهیرا نمیگیرتش و مثلا میگه بعدا تو شوکوگکی ازت میبرم و ...:D
و بعدا میبره چاقو رو :| :D
باید اینطوری بشه :|
به همه ی فن ها ضربه ی روحی زد:( میخوام از این حرکات غیر قابل پیش بینی نزنند:|
به خاطر غرورش بعید نیست! ولی دوست داشتم تو یک مبارزه ی انتقامی بزنه دهن طرف رو صاف کنه:-" + اینجوری یوکیهیرا پس وسایل بقیه رو هم پس نمیده و میشه آدم بده ی داستان:-" (البته این بشر خودش رو همون روز اول مدرسه با سخنرانیش آدم بده کرده! =)) )
البته بعید میدونم یوکیهیرا اولین باختش تو شوکوگکی از تاکومی باشه:-" گرچه باشه که خوبه:p (فقط آخرش نیان اینجوری جلوه بدن مرام گذاشته و باخته:| )

---
یکی از بچه ها یک پستی در مورد Orange داده بود...من اشتباهی ازش دارم رد میشم، یا پاک شده؟ :دی
دوستمون پرسیده بود هر روز نامه میرسه یا یک نامه ی کلی رسیده...
منم مانگا رو نخوندم ولی اگر اشتباه نکنم یک نامه ی کلی رسیده، ناهو باکا تشریف داره کرم میریزه:|

در مورد انیمه، این ناهو خیلی چیزه!!!! :| براش درس نشد مرگ مادر کاکرو که باز کرم میریزه؟ :| آدم باش!!!!!!!! :| اههه... آدم رو حرص میده:| (البته ازش بدم نمیاد:-" )
و... آخر این قسمت دیگه صدام بلند شد از بس گفتم ناهو باکا !!! یعنی lvl باکایی تو مسائل عاشقی یه چیزی تو مایه های لوفی و ناروتوـه ! هرچقدر بهش ابراز علاقه بنمایند،نمیفهمه! که نمیفهمه! که نمیفهمه! :دی به جان خودم این بشر بالا خونه رو داده اجاره:-"

++میبینم که روز تولد من (21 می) همه چی به خیر و خوشی سپری شد تو انیمه و اتفاقات خوبی افتاد>:) ناهو آدم باشه و این روز رو گرامی بدارد! :-"

سلام

اون پست بیشتر جنبه فان و شوخی داشت .
دیدن انیمه با دوبله انگلیسی خیانته از نظر اکثریت جماعت انیمه بین .
یه نفرو @TCSCELL داشتیم بایکوتش کردیم تا خودش از تاپیک رفت :D
مثل اینکه خیلی دوست داری دوباره برگردم اینجا رو آباد کنم؟ :دی
بذار سرم خلوت بشه یا سری جدید Fate پخش بشه برمیگردم. :دی

اون دوستمون هم که میخواست انیمه با دوبله انگلیسی نگاه کنه هم اتفاقا داره بهترین کار رو میکنه. همیشه تو طول تاریخ کسایی که توی یه جمعی که اکثریتشون اشتباه میکردن حرف درست رو میزدن مورد تمسخر قرار میگرفتن :دی ماهایی که انیمه با دوبله انگلیسی نگاه میکنیم حکم گالیله رو داریم که میگفت زمین به دور خورشید میگرده نه برعکس :دی

اون دوستمون هم که میخواست انیمه با دوبله انگلیسی نگاه کنه هم اتفاقا داره بهترین کار رو میکنه. همیشه تو طول تاریخ کسایی که توی یه جمعی که اکثریتشون اشتباه میکردن حرف درست رو میزدن مورد تمسخر قرار میگرفتن :D ماهایی که انیمه با دوبله انگلیسی نگاه میکنیم حکم گالیله رو داریم که میگفت زمین به دور خورشید میگرده نه برعکس :D
?defaq :|:|
incredibly-stupid.gif

اگه بخوام با استدلال خود شما جواب بدم گالیه فکتی را صادر کرد که واقعا فکت بود انیمه با دوبله ژاپنی خودش فکت هست وقتی دوبله انگلیسی میشه تبدیل میشه به آنفکت پس شما داری با از آنفکت پیروی میکنی !:-? :D
استدلال دوم : انیمه وقتی دوبله انگلیسی میشه مثل مردی هست که عقیم ش کرده باشی ! :D

مثل اینکه خیلی دوست داری دوباره برگردم اینجا رو آباد کنم؟ :D
بذار سرم خلوت بشه یا سری جدید Fate پخش بشه برمیگردم. :D

اون دوستمون هم که میخواست انیمه با دوبله انگلیسی نگاه کنه هم اتفاقا داره بهترین کار رو میکنه. همیشه تو طول تاریخ کسایی که توی یه جمعی که اکثریتشون اشتباه میکردن حرف درست رو میزدن مورد تمسخر قرار میگرفتن :D ماهایی که انیمه با دوبله انگلیسی نگاه میکنیم حکم گالیله رو داریم که میگفت زمین به دور خورشید میگرده نه برعکس :D
برو باو :D
انیمه بعدی فیت هم فیلم HF ـه که حالا حالا ها نمیرسه دستمون :-"

مثل اینکه خیلی دوست داری دوباره برگردم اینجا رو آباد کنم؟ :D
بذار سرم خلوت بشه یا سری جدید Fate پخش بشه برمیگردم. :D

@parham_safa
پرهام...خدایش بیکار بودی به این مرتدد "منشن" زدی.....اصلاً یادم رفته بود که سینا اینجا پست میزد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or