NoctisSasuke
کاربر سایت
دوستان من به تازگی اولین انیمه ی خودمو که Death Note دیدم و از انیمه ها خوشم اومد.
انیمه ای که به زبان انگلیسی باشه و فضای تیره ای داشته باشه و خیلی زیاد هم تخیلی نباشه چی پیشنهاد می کنید؟
Get out
دوستان من به تازگی اولین انیمه ی خودمو که Death Note دیدم و از انیمه ها خوشم اومد.
انیمه ای که به زبان انگلیسی باشه و فضای تیره ای داشته باشه و خیلی زیاد هم تخیلی نباشه چی پیشنهاد می کنید؟
Attack on Titanدوستان من به تازگی اولین انیمه ی خودمو که Death Note دیدم و از انیمه ها خوشم اومد.
دوستان فعلا چند تا پروژه ى سريالى ريخته سرم.
به عنوان اولين انيمه اى كه مى خوام ببينم Death Note رو انتخاب كردم و سپس Ergo P R O X Y...
چون به شدت از سبك معمايى-رازآلود خوشم مياد و اگه با مفاهيم فلسفى باشه چه بهتر.
با اين ضاعقه چه عناوين ديگه اى رو پيشنهاد مى كنيد؟ (يكمم توضيح درباره ى هر كدوم بديد بهتره و ممنون ميشم).
دوست عزیز من اومدم یه سوالیو تو یه تاپیکی که مربوطه مطرح کردم ، اگر نظری ندارید یا کمکی نمی کنید مسخره نکنید.Get out
تعریف برزرکو خیلی شنیدم.Attack on Titan
Black Lagoon
Death Parade
Berserk
Boku daka ga inai Machi
Code Geaas
Stains Gate
Physco-Pass
انیمه به زبان انگیسی نداریم ! بعضی از نسخه ها دوبله انگلیسی روش هست
====
بچه ها من الان چند قسمت Bakuman را دیدم در قسمت های بعدی قراره تغییر تحول خاصی بکنه ؟! چون زیاد جذبم نکرد و روندش برام کنده !
خیر...تعریف برزرکو خیلی شنیدم.
یه سوال: این تایتان همونی نیست که بازیش برای ps4 اومده بود؟ همون که ایزومتریک بود و تایتانا با یه ضربه می مردن؟
بازیش قراره بیاد... هنوز نیومدهتعریف برزرکو خیلی شنیدم.
یه سوال: این تایتان همونی نیست که بازیش برای ps4 اومده بود؟ همون که ایزومتریک بود و تایتانا با یه ضربه می مردن؟
اون پست بیشتر جنبه فان و شوخی داشت .دوست عزیز من اومدم یه سوالیو تو یه تاپیکی که مربوطه مطرح کردم ، اگر نظری ندارید یا کمکی نمی کنید مسخره نکنید.
بچه ها من الان چند قسمت Bakuman را دیدم در قسمت های بعدی قراره تغییر تحول خاصی بکنه ؟! چون زیاد جذبم نکرد و روندش برام کنده !
پرهام حتی روایت از بزرگان اهل فن دارم....که اونهایی که انیمه دوبله انگلیسی نگا میکنن...به بهشت نمیرن
البته اون بنده خدا در هر صورت تو بهشت جایی ندارهپرهام حتی روایت از بزرگان اهل فن دارم....که اونهایی که انیمه دوبله نگا میکنن...به بهشت نمیرن![]()
درسته. منم خودم طرفدار دیدن اثر با زبان اصلیشم.سلام
البته اون بنده خدا در هر صورت تو بهشت جایی نداره
ولی برای بقیه دوستان توصیه میشه اگر حتی از مخیلشونم گذاشته که دوبله انگلیسی ببینن ، توبه کنن و به راه راست هدایت بشن![]()
داداش همه اینها بهونه ـس....ژاپنی یادبگیر.....اولش یکمی سخته...ولی بعدش به سطحی میرسی که حتی از مترجم فارسی یا حتی انگلیسی هم اشکال می گیری و کلاً بدون زیرنویس نگا میکنیدرسته. منم خودم طرفدار دیدن اثر با زبان اصلیشم.
اما تو انیمه ها برای دیدن جلوه های بصری که فوق العاده ان ترجیح می دم که زیرنویس نبینم تا تمام حواس جمع تصویر باشه.
پ.ن: متوجه شدم که منظورتون شوخی بود ولی گفتم تا یه موقع همه نریزن سرم...![]()
PM کردملطفا میشه زیرنویس Katanagatari رو بزارید ؟ هرچه گشتم دنبالش پیدا نکردم . یه صفحه تو انیم ورلد بود که نمیشد لینک ها رو گرفت :/
ممنون میشم اگه دوستان لطف کنند ارسال کنند برام