Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اووف عجب مبارزه ای بود کفم برید به به ... خیلی مبارزه ی خوفی بود

فقط انصافا خشونت مانگاش دیگه زیادی زیاده ! طوری که به مرز اغراق رسیده ... اخه چه دلیلی داشت خانواده ی بدبختو تیکه تیکه کنن بزنن سر نیزه ؟ ( البته قبول دارم برا نشون دادن پست بودن بیش از حد شیاطین چنین صحنه ای لازم بود )

نه! خوبه؟

صفحه قبل هم یه انیمه رو پرسیدم که خوبه یا بد اما به سامانه چپ باقر دایورت شدم کسی چیزی نگفت!:D A Certain Magical Index خوبه؟

گفتی معروف ها رو دیدی با تردید این انیمه رو معرفی کردم
فقط همین رو بهت بگم که پس هنوز انیمه فلسفی ندیدی ... به شخصه خودم یک هفته بعد از دیدن این انیمه فقط به در و دیوار و ذل زده بودم ... هر قسمتش هزارن حرف توش داره و تمام تفکر و اجتماع بشری رو نقد میکنه

گفتی معروف ها رو دیدی با تردید این انیمه رو معرفی کردم
فقط همین رو بهت بگم که پس هنوز انیمه فلسفی ندیدی ... به شخصه خودم یک هفته بعد از دیدن این انیمه فقط به در و دیوار و ذل زده بودم ... هر قسمتش هزارن حرف توش داره و تمام تفکر و اجتماع بشری رو نقد میکنه

چند فصله؟ من یه تورنت پیدا کردم 13 قسمته با دو تا فیلم و یه OVA. همینو بگیرم؟

pycho-pass به عنوان دومین انیمه ای که میخوام ببینم خوبه دیگه؟
ارزش دانلود داره؟

سایکوپس رو ببینی فقط یه ایرادی داره، تا یه مدت بعد هرچی میبینی فکر میکنی چرت و پرت و بچه گانس!:دی

من خودم یه اشتباه بزرگ کردم بعد سایکو پس نشستم دارکر دن بلک رو دیدم، اصلا خوشم نیومد فکر کردم خوب نیست. بعدا مجدد همراه با فصل دوم از اول دیدمش کلی فر خوردم!:دی سایکو رو طوری ببین که بعدش یه مدتی تو افق محو باشی سمت انیمه دیگه ای نری.

یه جا هم معرفی میکنین برا دانلود؟
یه چند تا جا بود کیفیت بالا گذاشته بودن اما من کیفیت پایین میخوام.
همراه با pycho میخوام one punch man و parasyte و اگر هم بشه one piece (خیلـــــــی زیاده نمیدونم اصلا بشه دید یا نه) رو ببینم.
بنظرتون اینا خوبن؟
چیز خوب دیگه ای هم هست بگین.

Shiro bako
باشکوه بود ... واقعا شگفت زده شدم ...

اگه واقعا ذره ای انیمه دوست دارید و برای زحمات تمام کسایی که تو ساخت انیمه ها زحمت میکشن ارزش قایلید یه نگاهی به این انیمه بندازید .

البته انیمه تا قسمت ۳ کاملا meh بود و اطمینان داشتم دراپش میکنم به لطف سرسری دیدن قسمتای ۴ و۵ همه چیز از قسمت ۶ واقعا جذاب و شگفت انگیز شد و نشون میداد انیمه حرفی برای گفتن و ارزش دیدن داره .. اخرش انقدر خوب شد که ختی اشک شوقم هم در اورد

دوستان یه انیمه روانشناسی طور معرفی کنید ببینم. یا فلسفی. معروف هارو هم از دم دیدم. مغسی
والا انیمه هایی که عموماً ساخته میشه به ارولوژی و اینا مربوطن تا روانشناسی:دی

علی ای حال، Bokurano و Mardock Scramble به ذهنم میاد.

اون انیمه که گفتی رو هم ندیدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or