Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
احساس میکنم فصل بسیار بسیار meh... ای رو پیش رو داریم :D :)
کلا نمیدونم چرا اصلا دست و دلم نمیره درست حسابی و با دقت انیمه ها رو نگاه کنم :|

فقط اینکه Shokugeki... چقدر خوبه این :) :) :) 10/10
بین انیمه های جدید هم فقط Mob Psycho و تا حدودی Handa kun,91 days به نظرم خوب هستن :|

edit:
اوپنینگ 91 days.....:x:x:x
عالی بدون شک بهترین اوپنینگ فصل :|
اصلا نمیدونستم ling tosite sigure این فصل اوپنینگ داره و مثل کارهای قبلیشون واقعا عالیه....

آخرین ویرایش:
در مورد مانگای berserk، اینی که از انیم ورد dl کردم اوکیه؟الان v1 رو نگاه کردم انگار داستان از وسطاش داره شروع میشه
انیمه قدیمیه رو دیدم. الان بخوام مانگارو بخونم باید چی کار کنم؟
یک مورد دیگه اینکه،مانگارو سانسور کردن؟!
آره مشکلی نداره و فقط صحنه های خاک بر سری سانسور کردن + یه چپتر که استاد سنگ تموم گذاشت و کلا چپتر *ورن بود:D
فقط اگه میخوای با کیفیت بالاتری مانگا ببینی اینجا ثبت نام کن و بصورت جلد به جلد دانلود کن چون واقعا ارزش داره

درمورد اینکه چجوری بخونی و... اول اینکه ای کاش اگر اهل مانگا بودی کلا سراغ انیمه نمیرفتی تا داستان برات اسپویل نشه! ولی خب دیگه کار از کار گذشته:D
از همون اول بخون و اصلا به انیمه کاری نداشته باش چون حذفیات مهم و زیادی داشت... انیمه فقط قطره ای از مانگاست(N)

فکر کنم واقعا مانگا تا 30 سال دیگه هم تموم نشه :D خیلی کوتاهن امیدوارم حداقل مانگا برگرده ماهانه بشه
با همه اینها بازم چپتر بی نظیر بود
اینطوری که معلومه به احتمال زیاد اصلا کروس هم انسان نیست :D
به غیر اون واقعا امیدوارم بانو کاتسورا قدرت نیا رو چپتر بعدی نشون بده ببینیم چیه تا الان که یا فرار کرده یا یکی نجاتش داده رسما چیزی نشون نداده ادم باور کنه این زده 11 نوح رو کشته:-<
تیموکمپی :( اینطوری که معلومه مثل اینکه برای نیا ارزشش از چیزی که فکر میکردم بیشتره :D
فکر کنم الن هم برگرده چپتر بعدی :D(به احتمال زیاد بازم ندونیم قدرت نیا چیه) ولی موندم چی میشه بعدش یعنی عملا کسی به جز خود نیا چیزی نمیدونه البته تیکی یه شک هایی کرده :D ولی خوب
یعنی قشنگ داستان از اون حالت اگزوشیست vs اکوما خارج شده :D
این وسلی خیلی ارام بود یه جورایی فکر میکنم از همشون بیشتر میدونه و به روی خودش نمیاره
جلد 26 هم 2017 میاد :>:D حس میکنم این ارک شاید با چپتر بعدی تموم بشه و الن هم برگرده

این قسمتم خیلی خوب بود مخصوصا اخرش که تو نامه نوشته بود کاکرو میمره اونجا ی لحظه حس بدی بهم دست داد ولی لذت بخش بود(از این جهت که فهمیدم قضیه خیلی قراره جدی بشه). تنها چیزه رو اعصاب این قسمت و قسمت قبل و احتمالا قسمتهای اینده. شخصیت اصلی انیمه ناهو هستش. دختره خیلی رو اعصاب و لوسیه. امیدوارم حالا که فهمیده باید این نامه ی کوفتی ِ #$%* رو جدی بگیره. یکم عاقلانه تر رفتار کنه

بالاخره بعد از 122 قسمت، احساس خطر و از دست دادن کاراکتری حس شد توی انیمه!(یا حداقل من تازه حس کردم:-" )
و این قسمت و قسمت های بعدش، یکم احساساتم رو تکون داد! :-" به هر حال،تازه دیدم مثبت تر شده به انیمه و دوستش دارم:دی

اوضاع داره جالب میشه! :دی خیلی چیزا گویا تغییر کرده! :-" بریم ببینیم ماجرای بعدی چه خواهد بود! :-"

درود...
فن های مانگا بزرگ Vagaband کی میخواد Anime Adaptation داشته باشه این مانگا !؟
همممم !!!
من تا چپتر 112 خوندم - 2 ساله منتظر یک Anime خوشگول بدست MadHouse هستم...
فن های این مانگا کجایید !؟
خخخخخ...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
من تقریبا تا جایی که اومده خوندم مانگاش افت و خیز زیاد داره بعضی جاها واقعا بورینگ میشه ولی خوب در کل کاره خوبیه... متاسفانه اینم مثل برسرک زیادی استراحت داره ! بین چند ماه تا یه سال یه چپتر میده بعد تا میای بخونی کلا داستان از یادت رفته ! اما مطمئنا با یه کارگردانی خبره انیمه خوبی در میاد
----
ergo proxy را کسی دیده ؟ مال 2006 هست اسکور هاش هم خوبه

درود...
فن های مانگا بزرگ Vagaband کی میخواد Anime Adaptation داشته باشه این مانگا !؟
همممم !!!
من تا چپتر 112 خوندم - 2 ساله منتظر یک Anime خوشگول بدست MadHouse هستم...
فن های این مانگا کجایید !؟
خخخخخ...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
هیچ وقت. و دقیقاً هیچ وقت. کاری ندارم واگاباند مانگای خوبیه یا نه. اما هیچ دلیلی نداره انیمه بشه.
انیمه شدن همیشه دلیل لازم داره:دی
---------------------------
این انیمه ی Orange یه نکته خاص و خفنی توش داره؟
خیلی هایپ شد پشتش بود و براش سر و دست می شکستن (و هنوز می شکنن) اما برای من خیلی خیلی Meh به نظر میاد.

والا به من 4 صفحه اراجیف هم که بدن، محض فضولی تا آخرش رو می خونم. نه این که یه خط یه خط خودم و بقیه رو جون به لب کنم.
نفله ی منفور:دی

No Game, No Life Fantasy Light Novels Gets Anime Film

بالاخره بالاخره ...
کارگردان احتمال یه انیمه سری هم داده ...
همین چهار روز پیش داشتم برای چهارمین بار انیمه رو میدیدم و هی لعنت می فرستادم که چرا دنباله نداره این انیمه

ll9vw9t0jq7x3yq8uqx6.gif

...

آخرین ویرایش:
به به! :x
چقدر دلم میخواد غذای هایاما آکیرا رو امتحان کنم:( با اینکه چیزیه که مشابهش رو زیاد خوردم،اما بازم خیلی وسوسه انگیزه! :دی
اما نکته قوت این قسمت جملاتی بود که آکیرا بعد از تموم شدن مسابقه زد...من رو یاد قسمت 11ـه F/Z انداخت! >:)

اما... قسمت بعد به نظرم میتونه برام بهترین قسمت این مرحله باشه! :دی به طور کلی تا حالا غذاهای تاکومی آلدینی بدجور بهم ساخته!(نخورده! فقط با توضیحات و یک عکس وسوسه انگیز! =)) ) و اگر میخواستم غذایی بین غذاهای انیمه انتخاب کنم،مطمئنا غذاهای این بشر بود! :دی
با اینکه ایندفعه ممکنه غذای ایتالیایی نباشه،اما پیشبینی میکنم بازم کاری کنه حسرت بخورم! :(( ندیده...موخوااااام! :(( :((

حالا اینا رو ول کنم،برم ببینم تو یخچال چیزی برای خوردن یافت میشه یا نه! =)) همیشه بعد از شوکوگکی،دور و بر یخچال میپلکم! =))

فصلی که گذشت :

Big Order : واقعآ خودمم نمیدونم چطور تا اخر این انیمه دووم اوردم چرت و پرت محض بود که خیلی هم بی سرو ته تموم شد

Boku no Hero Academia : برای من انیمه خیلی خوبی بود ولی حیف که تعداد قسمت های خیلی پایین داشت و اینجور انیمه ها اصلآ به درد فصلی بودن نمیخورن باید حد اقل یه 50 فسمتی ازش پخش بشه تا خودشو کامل نشون بده

Bungou Stray Dogs : با اینکه ته نداشت ادامش رفت برای فصل بعد ولی در کل ازش راضی بودم طنز کار رو دوست داشتم شخصیت ها و درگیری ها هم کم و بیش بد نبود ولی برای فصل بعد با معرفی کاراکتر های جدید تو قسمت های اخر این فصل امید به داستان منسجم تری دارم

Joker Game : اولش فکر میکردم انیمه یه داستان کلی و واحد رو دنبال میکنه ولی بعدش شاخه شاخه شد من زیاد با کار کنار نیومدم و تقریبآ از نیمه راه هم دیگه انیمه رو ادامه ندادم

Kiznaiver : انیمه بود که فکر و ایده خوبی داشت در کل کار خوبی از اب در اومده بود هرجند که با پایانی متفاوت میتونست خیلی بهتر از این ها در یادها بمونه از نکات مثبت دیگه انیمه داشتن کاراکتر های جفت و جور با انیمه بود که به روند داستان خیلی کمک میکرد

Koutetsujou no Kabaneri : نمیگم انیمه بدی بود ولی خیلی جا داشت که بهتر از اینها باشه و عملآ یه ایده ای که میتونست خیلی خوب به دل بیننده بشینه هرچی جلوتر رفت بیشتر فاصله گرفت تا جایی که کاملآ به یه کار معمولی تبدیل شد که فقط ارزش یه بار دیدن رو داشت همین

Mayoiga : اینم از اون کارایی بود که ار اول هیچیش معلوم نبود اخرشم کاملآ بی سر و ته تموم شد با اون همه کاراکتر و اون فضا حداقل کاری که میتونست بکنه یه کم تم ترنسناک دادن به انیمه ساختن یه کار متوسط بود که از پس همین کار هم بر نیومده بودن

Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu : تا اینجا کار که خیلی خوب بود و یه کار دوست داشتنی مثل بازی میمونه که تا ماموریت هاش رو کامل انجام ندی نمیتونی بری مرحله بعد :D

Sousei no Onmyouji : با اینکه پتانسیل خوبی داره ولی خیلی بچه گانه دنبال میشه اگه یه ذره از این حال هوا در بیاد کار جذابیت بیشتری خواهد داشت

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge : یه انیمه کمدی باحال بود با اینکه هیچ داستان خاصی نداشت ولی دیدن هفتگیش لذت بخش بود و طنز کار و کاراکتر ها رو دوست داشتم

Terra Formars S2 : من داستان کار رو خیلی میپسندم و پتانسیل کار و فکر پست داستان تا اینجای کار حرف نداشته علاوه بر داستان داشتن کاراکتر ها دوست داشتنی و در گیری های متناسب با داستان و خیلی چیزای دیگه باعث میشه که نشه به راحتی از کنار این کار گذشت دروغ چرا تو این انیمه سوسک ها رو هم میشه دوست داشت :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or