Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این چند صفحه اخر تاپیک چقدر غم بار شده همه دنبال یه چیزه که دلشون به درد بیاره:-t
بابام ادم انیمه میبینه که روحیه اش عوض بشه نه که این هم خراب بشه رو سرش:) با این که خودمم تعریف زیاد شنیدم از Grave of The Fireflies ولی بازم نمی رم سمتش!!!
katanagatari قسمت 4 بود یا 5 ناقص بود مبارزه اش رسما نشون نداد ولی قسمت قبلی از صحنه هاش یه چیزایی نشون داد ولی...
روند انیمه خیلی ساده بود چیزه غیرقابل پیشبنی توش نداشت راحت می تونستی از همون اول بفهمی اخرش چی میشه!!!
خلاصه انیمه بی خودی بود اسمه تکنیک هاش بی خودتر رسما...(:| خلاصه امتیاز من 7 واسه این انیمه پایانش هم فوقه افتضاح!!کسی نره سمتش یا میره دنبال چیزه خوبی نباشه صرفا واسه وقت گذرانی!!!

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
کاتاناگاتاری به این خوبی:( خیلی خوب بود:x
کلا من و هومن با هم کنار نمیایم:-" البته غیر از این مورد:-" :
تا قسمت 11 خوب بود ولی همون قسمت اخر رسما همه چیز رو خراب کرد!!!x-(
اون حرف های اخر توگامه به شیجیکا بدجور خراب کرد انیمه رو انگار 11 قسمت این دو شخصیتی بودنش رو و این همه رفتار و... مخفی کرده بود اخر سر به شیجیکا گفت تو عروسک بودی و..... چند چیز کلیشه ای!!!:)
این مبارزه Hakutō Hari رو ندیدم موندم یعنی خودشون بعد قسمت قبلیش بی خیال شدن یا......:-?
و خوشحالم که به یه تفاهم هر چند کوچک رسیدم:Dخدایش بری خسته و... از دانشگاه برگردی امتحان رو هم خراب بدی بعد بری این انیمه هارو ببینی:|نه که بگم با این سبک مشکل دارم و.... مثلا همین shigatsu kimi no uso هم سطح غمگین بودن انیمه و کمدی بودن تو یه سطح نگه داشت که دیدن اش فوق العاده حال روحیه ادم جا میاره ولی بری سراغ Grave of The Fireflies بدبختی پشت بدختی رو نشون بده رسما دیگه چرا انیمه ببینم!!؟
یا Darker Than Black که اون با اکشن و غمگین بودنش دیدنش میچسبه!!!
کسی اینجا مانگای KINGDOM رو میبینه؟؟؟مگه یه مانگا چقدر باید فوق العاده باشه؟هر چپتر از مانگاش یه شاهکار!!هرکی الا دنبال یه مانگای توپ واسه خوندن می گرده بره KINGDOM ببینه که یه شاهکار ندیدم یه قسمت افت کنه یا خسته کننده بشه من که از قسمت 262 به بعد خوندم جنگ پشت سره هم یکی از یکی بهتر!!!!:-bd

• Like
گند زد به طراحیه شی ژینگ که:(( کاملا از امیرپسندی افتاد:(

ولی خودمونیم...چنان گندی از اول خوندن فصل 3 زدم که آثارش هنوز هست:-" میدونم کیا زنده موندن و...
گرچه بازم جذابه>:)

داستان کلا تو سه فصل تموم شده یا فعلا تمومیده و امکان ادامه و فصل 4ی هست؟:-"

گند زد به طراحیه شی ژینگ که:(( کاملا از امیرپسندی افتاد:(

ولی خودمونیم...چنان گندی از اول خوندن فصل 3 زدم که آثارش هنوز هست:-" میدونم کیا زنده موندن و...
گرچه بازم جذابه>:)

داستان کلا تو سه فصل تموم شده یا فعلا تمومیده و امکان ادامه و فصل 4ی هست؟:-"
به به خوب چیزی رو شروع کردی!!!
خفن ترین شخصیت هم بنظرم همین Zi Yu هست
270

یه شخصیت دیگه هم تو اینده اضافه میشه اسمش هم Ni Tian Er Xing و شدیدا امیرپسند هست ولی نمی خوام اسپویل کنم!!

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
سلام
آقا چرا من از Joker Game خوشم نیومده ؟!
اغراقی که تو یه انیمه واقعگرا گذاشتن به نظرم آزار دهندست .
مقادیری هم ضعف طراحی داره به نظرم .
اولیش اینه که بقیه ملل رو سعی کرده با خصوصیات ظاهری ای که بهش معرفن بکشه اما خود ژاپنیا رو نه و از همون سنت همیشگی پیروی کردن .
2 قسمت اول که پلات انیمه بود خوب بود ولی 3 قسمت بعدی که تا الان دیدم این مشکل خیلی تو چشم بود به نظرم .
بعدشم ژاپن اگر سازمان جاسوسیش اینجوری بود خو تو جنگ جهانی اون بلا سرش نمیومد :|
خلاصه هرچقدر Kabaneri و Kiznaiver خوبن ، این یکی خراب کرده از نظر من .

سلام
آقا چرا من از Joker Game خوشم نیومده ؟!
اغراقی که تو یه انیمه واقعگرا گذاشتن به نظرم آزار دهندست .
مقادیری هم ضعف طراحی داره به نظرم .
اولیش اینه که بقیه ملل رو سعی کرده با خصوصیات ظاهری ای که بهش معرفن بکشه اما خود ژاپنیا رو نه و از همون سنت همیشگی پیروی کردن .
2 قسمت اول که پلات انیمه بود خوب بود ولی 3 قسمت بعدی که تا الان دیدم این مشکل خیلی تو چشم بود به نظرم .
بعدشم ژاپن اگر سازمان جاسوسیش اینجوری بود خو تو جنگ جهانی اون بلا سرش نمیومد :|
خلاصه هرچقدر Kabaneri و Kiznaiver خوبن ، این یکی خراب کرده از نظر من .

دقیقا منم به نظرم ۲ قسمت اول خیلی بهتر از این ۳ قسمت اخیر بود به شخصه با اینکه به حالت اپیزودیک در اومده اصلا حال نکردم .
مشکل که قطعا داره مثل همین مشکل طراحی که اشاره کردی ( کلا احساس میکنم ژاپنیا به هیچ وجه با قیافه ی خودشون حال نمیکنن اینجام به خاطر بالا بردن جذابیت شخصیتا این کارو کردن :| ) از نظر شخصیت پردازیم ۲ قسمت اول آدم فکر میکرد هرکدوم از این شخصیتا/جاسوسا رو قراره متفاوت از هم نشون بده و خصوصیات شخصیتی متفاوت داشته باشن که اینجوری نیست و تو این قسمتا هیچ فرقی تو شخصیتا ندیدیم .
البته اول هر قسمت میگه که شخصیتا و سازمانا و ... تخیلین در نتیجه نمیشه بهش ایراد گرفت که چرا همچین سازمان جاسوسی قوی ای دارن و ...
به غیر از اونم تو داستان میخواد نشون بده ارتش ژاپن با اینا مشکل داره و احتمالا دلیل شکست ژاپنم همین میشه آخر انیمه .

سلام
دقیقا منم به نظرم ۲ قسمت اول خیلی بهتر از این ۳ قسمت اخیر بود به شخصه با اینکه به حالت اپیزودیک در اومده اصلا حال نکردم .
مشکل که قطعا داره مثل همین مشکل طراحی که اشاره کردی ( کلا احساس میکنم ژاپنیا به هیچ وجه با قیافه ی خودشون حال نمیکنن اینجام به خاطر بالا بردن جذابیت شخصیتا این کارو کردن :| ) از نظر شخصیت پردازیم ۲ قسمت اول آدم فکر میکرد هرکدوم از این شخصیتا/جاسوسا رو قراره متفاوت از هم نشون بده و خصوصیات شخصیتی متفاوت داشته باشن که اینجوری نیست و تو این قسمتا هیچ فرقی تو شخصیتا ندیدیم .
البته اول هر قسمت میگه که شخصیتا و سازمانا و ... تخیلین در نتیجه نمیشه بهش ایراد گرفت که چرا همچین سازمان جاسوسی قوی ای دارن و ...
به غیر از اونم تو داستان میخواد نشون بده ارتش ژاپن با اینا مشکل داره و احتمالا دلیل شکست ژاپنم همین میشه آخر انیمه .
درسته سازمان و شخصیت ها تخیلی هستن اما انیمه خیلی نچسب شده به خاطر همین اغراق .
اینا البته نظر منه . برای من این وضعیت رو پیدا کرده .
و تا جایی که میدونم بقیه بچه ها خیلی خوششون اومده از انیمه .

سلام

درسته سازمان و شخصیت ها تخیلی هستن اما انیمه خیلی نچسب شده به خاطر همین اغراق .
اینا البته نظر منه . برای من این وضعیت رو پیدا کرده .
و تا جایی که میدونم بقیه بچه ها خیلی خوششون اومده از انیمه .

جدیدا کی مثلا گفته " قسمت جدید Joker چقدر خوبههه " ؟؟ :D

من خودمم تو 2 قسمت اول گفتم خوبه ولی بعدش دیگه هیچی نگفتم :D

• Like
این قسمت پنج تاناکا چرا اینجوری شد :-<
نیمه اول خیلی خوب بود این خرید کردن اوتا با تاناکا بی نظیر بود مخصوصا این توضیحات اوتا :D ولی نیمه دوم این شیرایشی قشنگ گند زد به تخیلاتم :-< کلا این رمانس چی بود اخه امیدوارم زوم نکنن رو این مورد
البته تاناکا کلا تو دنیای خودشه من بهش ایمان دارم :>:D
با همه اینها این قسمت هم بی نظیر بود:>

Uchuu Patrol Luluco هم همچنان با قدرت پیش میره :>

-------------------------------------
صدا پیشه بعضی شخصیت های D.Gray-man Hallow هم اومده
Aleister Crowley III: Noriaki Sugiyama (Fate/stay night)
Miranda Lotto: Ami Koshimizu (Ookami to Koushinryou)
Bookman: Houchuu Ootsuka (Ajin)
Komui Lee: Go Inoue (Shingeki no Bahamut: Genesis)
Reever Wenhamm: Tomokazu Sugita (Gintama)
Johnny Gill: Mitsuhiro Ichiki (Freezing)
Malcolm C. Rouvelier: Tooru Ookawa (Tokyo Ghoul)
Madarao: Takuya Eguchi (Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.)
Tokusa: Soma Saito (Haikyu!!)
Tewaku: Rie Suegara Diabolik Lovers

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or