Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه مدت پیش از بچه ها خواستم که یه انیمه ی عاشقانه بهم معرفی کنن که با لطف بچه ها یه لیست خوب به دستم رسید ، اول از همه Torodara رو گرفتم که به دلیل زبون انگلیسی انیمه دنبالش نکردم و دنبال نسخه ی زبون ژاپنیش گشتم که بچه ها یه ادرس بهم دادن که متاسفانه اون ادرس فعلاً عضو جدید قبول نمی کنه ... :D

انتخاب دوم Shigatsu wa Kimi no Uso بود که شروع به دیدنش کردم و تا الان که قسمت ششم هستم واقعاً ازش راضیم و خیلی بهم حال داده :D اصن همون چیزی بوده که می خواستم :D تِم عاشقانه ی تینیجری به همراه یه سری لحظه های فان و طنز که با دیدنشون روده بر میشم :D

خواستم تشکر کنم از دوستان بابت معرفی این انیمه ...

=-=-=-=-=-=-=-=-=

ولی الان هدفم از پست دادن یه چیز دیگه بود کلاً

001.jpg

دیشب کارتون Grave of The Fireflies رو دیدم ! از قبل میدونستم این کارتون غم انگیزه ولی واقعا فکرشو نمیکردم یه بلایی سر من بیاره که از دیشب که دیدمش تا الان هرووقت یادش میفتم عین ابر بهاری گریه کنم :cry: خیلی تلخ و تاثیر گزار بود ... واقعا نابودم کرد.چه قدر غم انگیز بود ... چه صدا گذاری قوی هم داشت ! اون صداپیشه ی شخصیت بچه هه که اصن همینجوری حالت عادی میشنیدمش اشکم در میومد ... موسیقی متن هم که همراهی میکرد سوزناک بودن کارتون فوق العاده رو ...

راجر ایبرت یه این کارتون 4/4 داده ! هرجا اسم این کارتون باشه ملت بدون استثنا زیرش کامنت گذاشتن که گریه کردن با این کارتون ...

یه بنده خدایی هم درومد اینو گفت : Grave of the Fireflies: The best movie you'll never want to see again.

احتمالاً دیده باشید این کارتون رو ولی اگه ندیدید دوتا توصیه ی دوستانه دارم براتون :

1.به هیچ عنوان این کارتون رو با دوبله ی فارسی نبینید.صوت اصلی این کارتون بی نظیره ...

2.این فیلم رو تنهایی ببینید یا اگه قصد داشتید کنار یکی ببینیدش سعی کنید اون یه نفر اونقدر بهتون نزدیک باشه که وقتی گریتون گرفت جلوش معذب نشید ....

=-=-=-=-=-=-=-=-=

خیلی پرحرفی کردم.ببخشید

یه مدت پیش از بچه ها خواستم که یه انیمه ی عاشقانه بهم معرفی کنن که با لطف بچه ها یه لیست خوب به دستم رسید ، اول از همه Torodara رو گرفتم که به دلیل زبون انگلیسی انیمه دنبالش نکردم و دنبال نسخه ی زبون ژاپنیش گشتم که بچه ها یه ادرس بهم دادن که متاسفانه اون ادرس فعلاً عضو جدید قبول نمی کنه ... :D

انتخاب دوم Shigatsu wa Kimi no Uso بود که شروع به دیدنش کردم و تا الان که قسمت ششم هستم واقعاً ازش راضیم و خیلی بهم حال داده :D اصن همون چیزی بوده که می خواستم :D تِم عاشقانه ی تینیجری به همراه یه سری لحظه های فان و طنز که با دیدنشون روده بر میشم :D

خواستم تشکر کنم از دوستان بابت معرفی این انیمه ...

=-=-=-=-=-=-=-=-=

ولی الان هدفم از پست دادن یه چیز دیگه بود کلاً

001.jpg

دیشب کارتون Grave of The Fireflies رو دیدم ! از قبل میدونستم این کارتون غم انگیزه ولی واقعا فکرشو نمیکردم یه بلایی سر من بیاره که از دیشب که دیدمش تا الان هرووقت یادش میفتم عین ابر بهاری گریه کنم :cry: خیلی تلخ و تاثیر گزار بود ... واقعا نابودم کرد.چه قدر غم انگیز بود ... چه صدا گذاری قوی هم داشت ! اون صداپیشه ی شخصیت بچه هه که اصن همینجوری حالت عادی میشنیدمش اشکم در میومد ... موسیقی متن هم که همراهی میکرد سوزناک بودن کارتون فوق العاده رو ...

راجر ایبرت یه این کارتون 4/4 داده ! هرجا اسم این کارتون باشه ملت بدون استثنا زیرش کامنت گذاشتن که گریه کردن با این کارتون ...

یه بنده خدایی هم درومد اینو گفت : Grave of the Fireflies: The best movie you'll never want to see again.

احتمالاً دیده باشید این کارتون رو ولی اگه ندیدید دوتا توصیه ی دوستانه دارم براتون :

1.به هیچ عنوان این کارتون رو با دوبله ی فارسی نبینید.صوت اصلی این کارتون بی نظیره ...

2.این فیلم رو تنهایی ببینید یا اگه قصد داشتید کنار یکی ببینیدش سعی کنید اون یه نفر اونقدر بهتون نزدیک باشه که وقتی گریتون گرفت جلوش معذب نشید ....

=-=-=-=-=-=-=-=-=

خیلی پرحرفی کردم.ببخشید

کاملا و به همه منظوره درکت میکنم :D

کلا Grave of The Fireflies به اینکه سنگ رو هم خود به خود ذوب میکنه معروفه. هر موجودی حتی نمیگم انسان بعد دیدن این انیمه باید چندروزی تو افسردگی سر بکنه و هر چند لحظه یه بار یاد انیمه بیوفته و شروع کنه گریه کردن.

فکر کنم چند وقت دیگه دکترا هم از این انیمه برای هدف های پزشکی استفاده کنن :D

دیروز فیلم the boy and the beast رو دیدم.از پایانش خیلی خوشم نیومد اما در کل کار قشنگی بود.
8 از 10 :دی

چند وقتی هست که از دنیای انیمه بی خبرم،فصل دوم Shokugeki no Souma معلوم نیست کی میاد؟:دی
یکی دوتا انیمه هم معرفی کنید لطفا،تم بزرگسالانه داشته باشه،ممنون.

• Like
Reactions: slipkboy
کلا Grave of The Fireflies به اینکه سنگ رو هم خود به خود ذوب میکنه معروفه. هر موجودی حتی نمیگم انسان بعد دیدن این انیمه باید چندروزی تو افسردگی سر بکنه و هر چند لحظه یه بار یاد انیمه بیوفته و شروع کنه گریه کردن.
دیگه نمیشه هیچی نگم :D یعنی واقعاً اینجا فقط منم که بعد از دیدن Grave of The Fireflies تو فکرش نموندم و خیلی کم موقع دیدنش گریه کردم؟حالا هم که بهش فکر میکنم خیلی ناراحت نمیشم:| :D درسته جریانش فوق العاده ناراحت کننده بود ولی برای من به خاطر طرز شروعش نابود شد فیلم،اگه اولش رو آخرش میذاشتن خیلی بیشتر ازش خوشم میومد.به نظرم بدبختی و فلاکت رو قشنگ باید لایه لایه نشون بدن تا حس بشه. :D مگه اینکه حالت خاصی باشه.

آخرین ویرایش:
دیگه نمیشه هیچی نگم :D یعنی واقعاً اینجا فقط منم که بعد از دیدن Grave of The Fireflies تو فکرش نموندم و خیلی کم موقع دیدنش گریه کردم؟حالا هم که بهش فکر میکنم خیلی ناراحت نمیشم:| :D درسته جریانش فوق العاده ناراحت کننده بود ولی برای من به خاطر طرز شروعش نابود شد فیلم،اگه اولش رو آخرش میذاشتن خیلی بیشتر ازش خوشم میومد.به نظرم بدبختی و فلاکت رو قشنگ باید لایه لایه نشون بدن تا حس بشه. :D مگه اینکه حالت خاصی باشه.

به نظرم اگه اینجوری که تو میگی میشد رسما پایان فیلم با تلفات روبرو میشدن ! بیننده با دیدن همون سکانس اول میدونه قراره چه اتفاقی بیفته انتهای فیلم ولی باز نابود میشه حالا فرض کن یهویی با اون حقیقت تلخ روبرو میشد .... No Waaaaay :دی

منم اصلا گریه نکردم،با اینکه جزو انیمه های مورد علاقه ام هست ولی اصلا گریه نکردم،حتی ناراحت هم نشدم،ولی خب اینقدر ازش خوشم اومد که چندین بار دیدم :D

مانگای Boruto چرا داره فیلم رو به صورت مانگا نشون میده؟ :| فیلم رو که پخش کردن بسه دیگه :| بعدشم طراحیا چقدر داغونه همه تو در و دیوار بودن
آره طراحیا فاجعه بود! :| داستانم که کار کیشیموتو نیست!
صرفا ویراستار(در اینجا نخود!)هه:|

البته من فیلم رو ندیدم...ولی همین که خود کیشیموتو هیچکارست،ناامیدم کرد:|

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
آره طراحیا فاجعه بود! :| داستانم که کار کیشیموتو نیست!
صرفا ویراستار(در اینجا نخود!)هه:|

البته من فیلم رو ندیدم...ولی همین که خود کیشیموتو هیچکارست،ناامیدم کرد:|

یه حسی بهم میگه خیلی داغون قراره بشه

ولی اون 4 صفحه اولش بسی جالبناک بود :D

• Like
یه حسی بهم میگه خیلی داغون قراره بشه

ولی اون 4 صفحه اولش بسی جالبناک بود :D
چند صفحه ی اول جالب بود! حتی طراحیش! :دی
ولی بعدش:| اصلا اون قضیه ی تکنولوژی...مسخره بود! :| چی بود اون آخه :|

• Like
به نظرم اگه اینجوری که تو میگی میشد رسما پایان فیلم با تلفات روبرو میشدن ! بیننده با دیدن همون سکانس اول میدونه قراره چه اتفاقی بیفته انتهای فیلم ولی باز نابود میشه حالا فرض کن یهویی با اون حقیقت تلخ روبرو میشد .... No Waaaaay :D
همینه دیگه :D وقتی انقدر پتانسیل داره که داغون کنه باید تا میتونه داغون کنه :D
یه چیز دیگه هم داشت که من خیلی خوشم نیومد:
اولش به غیر از اینکه نشون دادن پسره میمیره توی فاز زندگی بعد از مرگ و روح اینجور چیزا هم رفتن،از نظر دیدگاه کاری باهاش ندارم،ولی وقتی همون اولش به غیر از پسره نشون میدن که خواهرش هم کنارشه و خوشحال هم هستن اون حس ناراحتی زیاد رو برای من خراب کرد،حداقل میتونستن این تیکه رو اول، آخر فیلم نشون بدن.به غیر از این وقتی که نشون میدن بعد از مردنشون اینطوری خوشحالن و حتی بهتر از زنده بودنشونم به نظر میرسه آیا بهترین راه همون مردنشون نبود که بهش رسیدن؟

ولی حالا خارج از اینا خودم واقعاً این صحنه رو دوست دارم و وقتی بهش رسیدم ناراحت شدم(کلاً توی این چند دقیقه فیلم از نظر احساسی به نظرم به اوج خودش رسید) :D :

14628975012981.png
نمونه های خیلی زیادی وجود داشته که اخر فیلم مشخص میشه از همون ابتدا به خصوص فیلمایی که بر اساس داستان واقعی یا بیوگرافی ساخته میشن...این فیلم بر اساس یه داستان و کتاب واقعی به همین نام ساخته شده ...

در مورد خوشحالی بعد از مرگ هم مضمونش رهایی از جنگ و درد و رنج بود دیگه ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
حرفم کلی نبود و توی این مورد گفتم برای من اینطوری بود.وگرنه خودمم کارای این مدلی دیدم و ازشونم خیلی راضی بودم.

میدونم،نگفتم بد بود،منظورم این بود که اگه خوشحالیشون رو نشون نمیدادن بهتر بود :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or