دوستان کسی میدونه Prison School فصل 2 داره یا نه؟ اگه داره کی میاد؟
فیلمهدوستان The Empire of Corpses فیلمه یا سری؟
یه مدت پیش از بچه ها خواستم که یه انیمه ی عاشقانه بهم معرفی کنن که با لطف بچه ها یه لیست خوب به دستم رسید ، اول از همه Torodara رو گرفتم که به دلیل زبون انگلیسی انیمه دنبالش نکردم و دنبال نسخه ی زبون ژاپنیش گشتم که بچه ها یه ادرس بهم دادن که متاسفانه اون ادرس فعلاً عضو جدید قبول نمی کنه ...
انتخاب دوم Shigatsu wa Kimi no Uso بود که شروع به دیدنش کردم و تا الان که قسمت ششم هستم واقعاً ازش راضیم و خیلی بهم حال دادهاصن همون چیزی بوده که می خواستم
تِم عاشقانه ی تینیجری به همراه یه سری لحظه های فان و طنز که با دیدنشون روده بر میشم
خواستم تشکر کنم از دوستان بابت معرفی این انیمه ...
=-=-=-=-=-=-=-=-=
ولی الان هدفم از پست دادن یه چیز دیگه بود کلاً
![]()
دیشب کارتون Grave of The Fireflies رو دیدم ! از قبل میدونستم این کارتون غم انگیزه ولی واقعا فکرشو نمیکردم یه بلایی سر من بیاره که از دیشب که دیدمش تا الان هرووقت یادش میفتم عین ابر بهاری گریه کنم :cry: خیلی تلخ و تاثیر گزار بود ... واقعا نابودم کرد.چه قدر غم انگیز بود ... چه صدا گذاری قوی هم داشت ! اون صداپیشه ی شخصیت بچه هه که اصن همینجوری حالت عادی میشنیدمش اشکم در میومد ... موسیقی متن هم که همراهی میکرد سوزناک بودن کارتون فوق العاده رو ...
راجر ایبرت یه این کارتون 4/4 داده ! هرجا اسم این کارتون باشه ملت بدون استثنا زیرش کامنت گذاشتن که گریه کردن با این کارتون ...
یه بنده خدایی هم درومد اینو گفت : Grave of the Fireflies: The best movie you'll never want to see again.
احتمالاً دیده باشید این کارتون رو ولی اگه ندیدید دوتا توصیه ی دوستانه دارم براتون :
1.به هیچ عنوان این کارتون رو با دوبله ی فارسی نبینید.صوت اصلی این کارتون بی نظیره ...
2.این فیلم رو تنهایی ببینید یا اگه قصد داشتید کنار یکی ببینیدش سعی کنید اون یه نفر اونقدر بهتون نزدیک باشه که وقتی گریتون گرفت جلوش معذب نشید ....
=-=-=-=-=-=-=-=-=
خیلی پرحرفی کردم.ببخشید
دیگه نمیشه هیچی نگمکلا Grave of The Fireflies به اینکه سنگ رو هم خود به خود ذوب میکنه معروفه. هر موجودی حتی نمیگم انسان بعد دیدن این انیمه باید چندروزی تو افسردگی سر بکنه و هر چند لحظه یه بار یاد انیمه بیوفته و شروع کنه گریه کردن.
دیگه نمیشه هیچی نگمیعنی واقعاً اینجا فقط منم که بعد از دیدن Grave of The Fireflies تو فکرش نموندم و خیلی کم موقع دیدنش گریه کردم؟حالا هم که بهش فکر میکنم خیلی ناراحت نمیشم
![]()
درسته جریانش فوق العاده ناراحت کننده بود ولی برای من به خاطر طرز شروعش نابود شد فیلم،اگه اولش رو آخرش میذاشتن خیلی بیشتر ازش خوشم میومد.به نظرم بدبختی و فلاکت رو قشنگ باید لایه لایه نشون بدن تا حس بشه.
مگه اینکه حالت خاصی باشه.
منم اصلا گریه نکردم،با اینکه جزو انیمه های مورد علاقه ام هست ولی اصلا گریه نکردم،حتی ناراحت هم نشدم،ولی خب اینقدر ازش خوشم اومد که چندین بار دیدمدیگه نمیشه هیچی نگمیعنی واقعاً اینجا فقط منم که بعد از دیدن Grave of The Fireflies تو فکرش نموندم و خیلی کم موقع دیدنش گریه کردم؟حالا هم که بهش فکر میکنم خیلی ناراحت نمیشم
![]()
درسته جریانش فوق العاده ناراحت کننده بود ولی برای من به خاطر طرز شروعش نابود شد فیلم،اگه اولش رو آخرش میذاشتن خیلی بیشتر ازش خوشم میومد.به نظرم بدبختی و فلاکت رو قشنگ باید لایه لایه نشون بدن تا حس بشه.
مگه اینکه حالت خاصی باشه.
آره طراحیا فاجعه بود!مانگای Boruto چرا داره فیلم رو به صورت مانگا نشون میده؟فیلم رو که پخش کردن بسه دیگه
بعدشم طراحیا چقدر داغونه همه تو در و دیوار بودن
آره طراحیا فاجعه بود!داستانم که کار کیشیموتو نیست!
صرفا ویراستار(در اینجا نخود!)هه
البته من فیلم رو ندیدم...ولی همین که خود کیشیموتو هیچکارست،ناامیدم کرد![]()
چند صفحه ی اول جالب بود! حتی طراحیش!یه حسی بهم میگه خیلی داغون قراره بشه
ولی اون 4 صفحه اولش بسی جالبناک بود![]()
همینه دیگهبه نظرم اگه اینجوری که تو میگی میشد رسما پایان فیلم با تلفات روبرو میشدن ! بیننده با دیدن همون سکانس اول میدونه قراره چه اتفاقی بیفته انتهای فیلم ولی باز نابود میشه حالا فرض کن یهویی با اون حقیقت تلخ روبرو میشد .... No Waaaaay![]()
نمونه های خیلی زیادی وجود داشته که اخر فیلم مشخص میشه از همون ابتدا به خصوص فیلمایی که بر اساس داستان واقعی یا بیوگرافی ساخته میشن...این فیلم بر اساس یه داستان و کتاب واقعی به همین نام ساخته شده ...
در مورد خوشحالی بعد از مرگ هم مضمونش رهایی از جنگ و درد و رنج بود دیگه ...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk