پارسال فقط ۸ قسمت اصلی داشتن که اونم باز دوتاشون نیمچه فیلر بود. یعنی فقط ۶ قسمت واقعا داستانی توی کل سال ۲۰۱۵ پخش کردنای بابا
اینا 10 برابر قسمتای داستانی دارن فیلر نشون میدن که![]()
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
پارسال فقط ۸ قسمت اصلی داشتن که اونم باز دوتاشون نیمچه فیلر بود. یعنی فقط ۶ قسمت واقعا داستانی توی کل سال ۲۰۱۵ پخش کردنای بابا
اینا 10 برابر قسمتای داستانی دارن فیلر نشون میدن که![]()
اینا میخوان این بوروتو هم منتشر بشه یه 5 6 سال دیگه هم صبر کنین حلهولی هنوز چیزی هم نیست مونده رکورد بلیچ رو بزنن
در جریان نیستم زدن یا نه ولی اگر زده باشن واقعا تلاششون فوق العاده بوده
----------------------------------------------------------------
این Uchuu Patrol Luluco چقدر خوبهدستشون درد نکنه رسما به سادگی بهترین انیمه فصل
بهترین شخصیت فصل هم ایشونن:
![]()
یاد و خاطره مرحوم inferno cop رو زنده کرد
کلا نمیدونم چه خبرهکرولو قشنگ داره بازی میکنه با هیسوکا البته من کیف میکنم
کرولو هم که به هر کی رسیده قابلیتشو دزدیده دستش هم درد نکنه
ولی جدا از اون چپتر بی نظیر بود فوق العاده لذت بردم مصخوصا این کمدی سیاهی که این چپتر بود عالی بود
حیف این صحنه ها رو نمیتونیم تو انیمه ببینیم
خیلی وقته رکورد بلیچ رو زدنتو همون سری اولش و قبل شیپودن رکورد رو زدن XD
باز بدترین فیلر بلیچ اون فیلر وسط خفن ترین اتفاقات آرک اسپادا ها بود که رسما جفت پا تو صورت فن ها بود ولی وقتی یه فیلر تموم میشد دیگه خیالت راحت بود که آرک رو تموم میکنن اما اینا یه آرک رو به 345346356356 آرک تبدیل میکنن که 345346356355 آرکش فیلره![]()
انیمه زیاد هست اول باید بگی چه سبک و سیاقی دوست داری !سلام ی چنتا انیمه خفن معرفی کنین که نشه پاش جم خورد کلا گیرایی داشته باشه
آقا نمیشه از گینتاما به عنوان درمان افسردگی تو کتاب های پزشکی یاد کرد؟
من این هفته رفیقم حالش بد بود سر یه سری مساءل ولی وقتی براش قسمت 273 (همون بلیط لاتاری) رو پلی کردم بنده خدا اونقدر خندید داشت خفه میشد![]()
وقتی ملت میرن تاناکا می بینن، دیگه چه انتظاری میشه داشتگینتاما خیلی خاصیت های دیگه ای داره اما برا اینکه هنوز بشریت آماده درک کامل معرکه بودن گینتاما رو نداره دیگه کاریش نمیشه کرد![]()
راستی یک سوال!دیروز فنگ شن جی رو شروع کردم!اشتباهی از فصل 3به هم مربوطن دیگه؟احساس میکنم بد اسپویل کردم خودم رو
(بعد 4 چپتر فهمیدم گند زدم! ولی وسط مبارزه بود یکم ادامه دادم،از اولم شروع کردم باز
)
شما باز وضعتون خوبهمن یکبار سر ناروتو بد بلایی سر خودم اوردم حدود قسمت 111 بودم داشتم قسمت 112 رو میدیدم گفتم چرا یکدفعه ناروتو بزرگ شد
ساسوکه چقدر خوب شده سرتون و درد نیارم بعد 3 قسمت فهمیدم دارم ناروتو شیپودن و میبینم
انیمه غمناک و کمدی نام ببرید![]()
تو مایه های garden of wordsکسی چیزی سراغ داره لو بدهانیمه زیاد هست اول باید بگی چه سبک و سیاقی دوست داری !![]()