Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقایون پرونده Barakamon و Prison School بسته شد.
هر کدوم و بوعی عالی بودن
منتظر پیشنهادات شما هستیم :D
Baka To Test
Beelzebub
Danshi Koukousei No Nichijou
SHIMONETA
Hataraku Maou-sama
Ore Monogatari
Punchline
اینارو به ترتیب از بالا به پایین ببین!!:D

خوب Konosuba هم تموم شد :(
برای من یکی از سورپرایز های فصل بود و اول انتظار نداشتم کار خیلی جالبی باشه (شروع و کلیت داستان از سر تا پاش داد میزد تکراری :|حداقل برای من :d )
ولی دیدم نه با اون چیزی که فکر میکردم خیلی فرق داره و یه کمدی خیلی قوی هست:d :d
کاراکتر ها همه عالی بودن مخصوصا خود کازوما و دیالوگ هاش :) :)
فقط اینکه چقدر زود تموم شد :( فقط ۱۰ اپیزود :(
و اینکه فصل دوم انیمه هم از همین الان تایید شد... :) Thank you DEEN :)
+
Hai Hai, Kazuma desu! :)

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
Ninja art I Love You no Jutsu:Dبازم یه چپتر اطلاعاتی دیگه. ولی همین چپتر ها هم خیلی خوبن.ولی مهم ترین نکته چپتر اونجایی بود که مومو گفت من از این راجری که صحبتش و میکنید یه خاطرات مبهمی دارم. یعنی چی؟ یعنی راجر زندس؟ یا مومو با کسی دیگه ای اشتباه گرفته؟ و اینکه میخوان برن دنبال مارکو و بقیه اعضای باقی مونده شیروهیگه برا جنگ با کایدو:eek: بعد این دوتا سگ و گربه هم خیلی اطلاعات دارن به قیافشون نمیخوره:D
و همچنان گینتاما می تازد. من که قبلا میدونستم این قسمت چی میشه ولی بازم اونقدر خوب ساخته بودن که مو به تن آدم سیخ میشد. با همین قسمت بازم گینتاما اختلاف خودشو با بقیه بیشتر کرد:cool: من الان فقط منتظر اون روزیم که Rakuyou Decisive Battle Arc انیمه بشه. اونموقع میفهمیم گینتاما یعنی چی:cool:

Ninja art I Love You no Jutsu:Dبازم یه چپتر اطلاعاتی دیگه. ولی همین چپتر ها هم خیلی خوبن.ولی مهم ترین نکته چپتر اونجایی بود که مومو گفت من از این راجری که صحبتش و میکنید یه خاطرات مبهمی دارم. یعنی چی؟ یعنی راجر زندس؟ یا مومو با کسی دیگه ای اشتباه گرفته؟ و اینکه میخوان برن دنبال مارکو و بقیه اعضای باقی مونده شیروهیگه برا جنگ با کایدو:eek: بعد این دوتا سگ و گربه هم خیلی اطلاعات دارن به قیافشون نمیخوره:D
و همچنان گینتاما می تازد. من که قبلا میدونستم این قسمت چی میشه ولی بازم اونقدر خوب ساخته بودن که مو به تن آدم سیخ میشد. با همین قسمت بازم گینتاما اختلاف خودشو با بقیه بیشتر کرد:cool: من الان فقط منتظر اون روزیم که Rakuyou Decisive Battle Arc انیمه بشه. اونموقع میفهمیم گینتاما یعنی چی:cool:

چقدر خفن بووووووووووووووووود 0_0

یه چیز وحشتناکی شده بود این قسمت

فکر کنم خفن ترین قسمت گینتاما از نظر مبارزه بود

• Like
Reactions: BROXIGAR and m.a.t
هایبپ پشت هایپ بالاخره اسمه مارکوس را دیدیم ! و جنگی با تیچ داشت . وای اگه گروهش در کنار کلاه حصیری ها بجنگند ! ، چه شود ! ولی با اتفاقی که اخر چپتر افتاد اینکه برنامه ها طبق نقشه پیش بره احتمال ش کمه من حدس میزنم سری از افراد بدست جک گروگان گرفته بشند هست . ضد حال هم خوردیم هفته دیگه مانگا نداریم :|

هایبپ پشت هایپ بالاخره اسمه مارکوس را دیدیم ! وای اگه گروهش در کنار کلاه حصیری ها بجنگند ! ، چه شود ! ولی با اتفاقی که اخر چپتر افتاد اینکه برنامه ها طبق نقشه پیش بره نیست احتمال این هست که یه سری از افراد بدست جک گروگان گرفته بشند هست . ضد حال هم خوردیم هفته دیگه مانگا نداریم :|
فک کنم اونجا مومو داشت مزه مینداخت ! :laugh: چون بدش لوفی بهش گفت : راجر 20 ساله مرده ! تو چطوری ازش خاطره داری !

به سلامتی boku dake ga inai machi هم نابود شد با این قسمت {105} تونستن انیمه ای که شروعش اونقدر خوب بود و نابود کنن طی یک قسمت واقعا دستشون درد نکنه {41} واقعا چند قسمت اولش جزو بهترین انیمه هایی بود که دیدم ولی هرچقدر رفت جلوتر افت کرد تهشم با این قسمت و قسمت قبل در حد یه کار متوسط رو به ضعیف اومد پایین .

آخرین ویرایش:
اونجا که مومو داشت خالی میبست مردک 4شاخ! =)) میخواست خودشو خفن جلوه بده:))
ولی لوفی=)) =)) =))
لوفی:هممم...مارکو...
روبین : همونی که شبیه آناناسه!
لوفی : آها!
=))

این 2 سالی که کلاه حصیری ها نبودن،پس حداقل یک جنگ خفن دیگه هم اتفاق افتاده! >:) بسیار عالی! گرچه هیچوقت ما این فلش بک ها رو نمیبینیم:(
قابل ذکره که بین وایت بیردیون،بعد از خود وایت بیرد ، مارکو رو دوست دارم! :دی (یعنی جفت اینا بالاتر از ایس:-" )
میوه ی مارکو هم که دومین میوه ایه که دوستش دارم! (اولیش X.Drake ) برای همین خیلی دوست دارم هرچه زودتر وارد داستان بشه! اونجایی که پسرکه دروغین(99% ! ) وایت بیرد دنبالش بود و اسمش رو اورد،دوست داشتم هرچه زودتر ببینیمش:x

ولی باز اوضاع از قبل هم قاطی تر شد! لوفی میخواد بره پیش بیگ مام،جک حمله کرده،بقیه ی کلاه حصیری ها و متحدها دنبال مارکو ، پسرک وایت بیرد به دنبال مارکو! و قراره همه توی وانو جمع بشن! انشاالله اگر خدا بخواد، 2-3 سال دیگه میرسیم به وانو! در بهترین حالت :D
به نظرم 2 ماه آینده رو با جک درگیریم،بعد حدود یک سال تیم لوفی! (من بدون زورو ساما و بانو روبین چه کنم:(( دوباره میشه مثل مارینفورد که وان پیس،وان پیس نبود:( ) ، بعدش شاید تیم زورو و مارکو رو نشون بده! (امیدوارم نشون بده!) که اگر نشون بده خوده اینم چند ماهی طول میکشه...
هیچی دیگه تا وانو راه زیاده!
اون جینبی هم فکر کنم توی مهمونیه بیگ مام میبینیمش :d

ولی همچنان....کله آناناسی =))

اونجا که مومو داشت خالی میبست مردک 4شاخ! =)) میخواست خودشو خفن جلوه بده:))
ولی لوفی=)) =)) =))
لوفی:هممم...مارکو...
روبین : همونی که شبیه آناناسه!
لوفی : آها!
=))

این 2 سالی که کلاه حصیری ها نبودن،پس حداقل یک جنگ خفن دیگه هم اتفاق افتاده! >:) بسیار عالی! گرچه هیچوقت ما این فلش بک ها رو نمیبینیم:(
قابل ذکره که بین وایت بیردیون،بعد از خود وایت بیرد ، مارکو رو دوست دارم! :دی (یعنی جفت اینا بالاتر از ایس:-" )
میوه ی مارکو هم که دومین میوه ایه که دوستش دارم! (اولیش X.Drake ) برای همین خیلی دوست دارم هرچه زودتر وارد داستان بشه! اونجایی که پسرکه دروغین(99% ! ) وایت بیرد دنبالش بود و اسمش رو اورد،دوست داشتم هرچه زودتر ببینیمش:x

ولی باز اوضاع از قبل هم قاطی تر شد! لوفی میخواد بره پیش بیگ مام،جک حمله کرده،بقیه ی کلاه حصیری ها و متحدها دنبال مارکو ، پسرک وایت بیرد به دنبال مارکو! و قراره همه توی وانو جمع بشن! انشاالله اگر خدا بخواد، 2-3 سال دیگه میرسیم به وانو! در بهترین حالت :D
به نظرم 2 ماه آینده رو با جک درگیریم،بعد حدود یک سال تیم لوفی! (من بدون زورو ساما و بانو روبین چه کنم:(( دوباره میشه مثل مارینفورد که وان پیس،وان پیس نبود:( ) ، بعدش شاید تیم زورو و مارکو رو نشون بده! (امیدوارم نشون بده!) که اگر نشون بده خوده اینم چند ماهی طول میکشه...
هیچی دیگه تا وانو راه زیاده!
اون جینبی هم فکر کنم توی مهمونیه بیگ مام میبینیمش :d

ولی همچنان....کله آناناسی =))

آقا انیمه. Neon genesis. رو دیدم، 3 روز پیش تموم شد، دو قسمته اخرو کامل نفهمیدم، خیلی سوالا هم بی پاسخ موند، مثل اینکه:
1.کاجی به چه دلیل کشته شد
2. دقیقا اون سکانس بچگی ری با مادر اکاگی چه اتفاقی افتاد
3. بالاخره قضیه این ایوا ها چی بود، چرا توش بوی خون میداد
4. مادر ایکاری چی شد که کشته شد
5. ایا دو قسمت آخر همون پروژه افزایش توانایی انسان بود و ایکاری قدرتی گرفت که جهان رو کنترل کنه با توجه به سلیقش؟
6. چه چیزی باعث انفجار دوم شد؟

و خیلی سوال های بی پاسخ دیگه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
درووووود...
عید همه پیشاپیش مبارک...

میخواستم درباره ی این آرک جدید Fairy Tail که اسمش Fairy Tail Zero هست یکم صحبت کنم که واقعا از خود Fairy Tail و شخصیتاش خیلی بهتره این آرک...
واقعا کرکتر های Dullیی دیگه دارن میشن خود سیر داستان اصلی مثل ناتسو و هپی...

حالا میشه به Grey امیدوار بود...

^___^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or