Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@NoctisSasuke
میگم تو مشکل داری همینه ها :d نیمه اول پستت یه چیز میگه نیمه دومش گند میزنه به نیمه اولش :d

میگی همیشه اینجوری بوده بعد پایین تر میگی واقعا افت داشته :d من چیکار کنم با تو؟ :d

خخخخخخخخ...
میام میخورمت ها فرشاد , مواظب باش...
:-"

فرشاد در مورد افت فقط منظورم رنگ بندی و گرافیک این دیجیمون جدیده هست...
همیشه رنگی و باحال بوده دیجیمون...
این خیلی عجیب بی رنگ شده...
گرافیک و طراحی بچه های این Tri که رفته به دیوار..
بدبخت ها توی اورجینال یکم کریسما داشتن الان هیچی...

-_________-

راستی قسمت اشاره به Black WarGraymon....
وای یادم رفته بود...
اووووووووووووووووووووووووووووف ^__________^

ولی مهم نیست من فقط بخاطر قسمت هایی که تبدیل میشن دیجیمون ها این انیمه رو تحمل میکنم...

راستی فرشاد تو Tamers رو دیدی کامل ؟!

بهترین انیمه دیجیمونی هست...

کسی پوکمونی هست این طرفا !؟ :-"

- - -ویرایش - - -

فرشاااااااااااااااااد راستی این بازی دیجیمون جدیده سایبر سلوت رو که بازی کردی نه !؟
من تازه گرفتمش...

چطوریه !؟ :-"

• Like
Reactions: m.a.t
:d:d=))
مبارزه داره!!؟:( اخه جان گون به اونا می گی مبارزه :-o شاید قبل از اینکه بلیچ رو بببینم این حرف و نمی زدم ولی الان که اونو دیدم نمی تونم به اینا بگم مارزه :d البته همش سلیقه ای هست دیگه
مثلا تو همین قسمت های اخر ازش میشد واقغا مبارزات خفنی به وجود اورد ولی به جاش اقای x یه ضربه می زنه بعد بقیه ی مبارزشو راوی تعریف می کنه:| همراه با یسری تصاویر رنگی انگار داری مانگای رنگی می خونی
ولی به حر حال نظر من اینه شاید برای خیلی ها مثل شما این انیمه بهترین باشه;)

بلا رو سر خودم آوردم :d
اون دیگه فول اکشنه مشکل از این انیمه نیست :دی
فقط مخالف بودم با نظرت همین، برام بهترین نیس ولی خب دوسش دارم :d

این ماجراهای خوابگاه ساکوراسو حرف نداره .. یعنی یه مشت هن ... تای از هفت دنیا ازاد همدیگه رو احاطه کردن

اسمشو به انگلیسی بنویس ببینم چیه بریم ببینیم :دی

• Like
@NoctisSasuke

خخخخخخخخ...
میام میخورمت ها فرشاد , مواظب باش...

فرشاد در مورد افت فقط منظورم رنگ بندی و گرافیک این دیجیمون جدیده هست...
همیشه رنگی و باحال بوده دیجیمون...
این خیلی عجیب بی رنگ شده...
گرافیک و طراحی بچه های این Tri که رفته به دیوار..
بدبخت ها توی اورجینال یکم کریسما داشتن الان هیچی...

-_________-

راستی قسمت اشاره به Black WarGraymon....
وای یادم رفته بود...
اووووووووووووووووووووووووووووف ^__________^

ولی مهم نیست من فقط بخاطر قسمت هایی که تبدیل میشن دیجیمون ها این انیمه رو تحمل میکنم...

راستی فرشاد تو Tamers رو دیدی کامل ؟!

بهترین انیمه دیجیمونی هست...

کسی پوکمونی هست این طرفا !؟ :-"

- - -ویرایش - - -

فرشاااااااااااااااااد راستی این بازی دیجیمون جدیده سایبر سلوت رو که بازی کردی نه !؟
من تازه گرفتمش...

چطوریه !؟ :-"

اتفاقا نمیدونم چرا ولی به طرز عجیبی با طراحیش مشکلی ندارم :d

نه ندیدم

تو اول بازی رو میگیری بعد میپرسی چطوره؟ :d من خیلیییی از بازیش خوشم اومده

• Like
کسی غیر از من و امیر دیجیمون رو میبینه؟

یکی بهم بگه منم یا اینکه واقعا جذاب نیست :( یعنی غیر از دیجیمون بودنش دیگه هیچی نداره خیلی کش میدن خیلی هم داستانش آبکیه تا الان

منم دنبال می کنم:دی البته این بخش دومشو هنوز ندیدم:دی
من بچه که بودم خیلی دنبال می کردم و الانم اگه پیگیرش هستم فقط و فقط به خاطر اینکه یجوری بهترین بوده برام تو کودکی نه برای اینکه عنوان خیلی شاخی هستش:دی(ادم اگه عشق به یه عنوان داشته باشه مضخرفم باشه باز لذتش رو ادم می بره:دی) در کل این سری جدید درست افت داشته ولی ارزش یک بار دیدن رو داره به خصوص برای طرفداراش:دی

نمی دونم کدوم یکی از بچه های اینجا یادشونه ادامس های دیجیمون رو...:دی
مثلا اگه یه ادامس معمولی 50-100 تومن بود این رو 500 می خریدیم:دی توشم دو سه تا کارت بودش:دی من هر وقت می رفتم بیرون خانواده رو مجبور می کردم برام بخرن:دی با گریه و زاری حدود شاید 150 تا کارت جمع کردم:دی البته بگما بعضی هاشم از شانس تکراری در میومدن:دی

• Like
منم دنبال می کنم:دی البته این بخش دومشو هنوز ندیدم:دی
من بچه که بودم خیلی دنبال می کردم و الانم اگه پیگیرش هستم فقط و فقط به خاطر اینکه یجوری بهترین بوده برام تو کودکی نه برای اینکه عنوان خیلی شاخی هستش:دی(ادم اگه عشق به یه عنوان داشته باشه مضخرفم باشه باز لذتش رو ادم می بره:دی) در کل این سری جدید درست افت داشته ولی ارزش یک بار دیدن رو داره به خصوص برای طرفداراش:دی

نمی دونم کدوم یکی از بچه های اینجا یادشونه ادامس های دیجیمون رو...:دی
مثلا اگه یه ادامس معمولی 50-100 تومن بود این رو 500 می خریدیم:دی توشم دو سه تا کارت بودش:دی من هر وقت می رفتم بیرون خانواده رو مجبور می کردم برام بخرن:دی با گریه و زاری حدود شاید 150 تا کارت جمع کردم:دی البته بگما بعضی هاشم از شانس تکراری در میومدن:دی

من یادمه :d یه بارم یادمه کل پولامو که از عیدی و پول تو جیبی گرفته بودم خرجشون کردم XDD خیلی باحال بودن خداییش :d

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
- - -ویرایش - - -

Barakamon ؟ :d

---

Usagi Drop حالا کمدی محض نیست! اما خوب کمدی هم داره! و کلا انقدر کار خوبیه که طرف اگر انیمه اکشن هم بخواد،این رو بدیم بهش،امکان نداره ناراضی از پاش بلند بشه :biggrin1:
ولی Barakamon فاز طنزش خیلی بیشتره:biggrin1:
طنز پاک اگر میخوای Kimi to Boku ! در مورد 5تا پسر و کلا زندگیه پسرونه(از نوع پاکش:-") هست! و کلا خیلی خوبه! :x تخیلی و این حرفا هم نیست،به نظرم خیلی راحت میتونه باهاش کنار بیاد! :biggrin1: (از این تغییر صورت ها و واکنش های شدید هم نداره! :-" ) در کل اینکه انیمه ی آروم و خوبیه! :biggrin1: ... تا حالا اولین چیزی نبوده که برای شروع پیشنهاد بدم،ولی فکر کنم جواب بده:biggrin1:
ولی کمدی...وان پیس ببینه! >:) >:) >:)

---

به نظرم بهترین پیشنهاد Gekkan Shoujo Nozaki-kun ـه ... در مورد یه مانگاکای شوجوئه و بیشتر به صورت ترول انیمه های شوجو پیش میره :d

اگه ناروتو رو دیده پیشنهاد من انیمه ی Naruto SD (همون راک لی) هست
دیدنش هر ناروتو فنی رو از خنده روده بر میکنه

مرسی بابت پیشنهادا. فعلا همون Usagi Drop و Barakamon و بهش دادم بعدم Kimi to Boku و Gekkan Shojo Nozaki-kun و به خوردش میدم ببینم چی میشه >:):d
این دوست ما GOT نمیبینه میگه پسرونه س :| جرات ندارم اسم ناروتو رو جلوش بیارم...

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
الان این قسمت ۵۴۲ ناروتو رو دیدم ،دمشون گرم مثل اینکه یک ذره سره عقل اومدن ،کیفیت به طرز وحشتناکی بالا رفته ،و این داستان ایتاچی هم بر خلاف تصوراتم خیلی جالبه مخصوصا اون اهنگاش که منو برد تو اون زمانی که اوایل ناروتو نگاه می کردم ،خیلی دلم گرفت :(

• Like
Reactions: m.a.t and slipkboy
علت این همه هیاتوس HxH هم مشخص شد.
حالا من دقیقا نمیدونم چقدر این منبع معتبر هست ولی اگر واقعا درست باشه همچین قضیه ای.....
منبعش از همون صفحه اولش معلومه چقدر معتبره:d
گین چان...big cry

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or