Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دختره، بزرگم هست.
خودم همیشه انیمه شوجو معرفی میکردم ولی بدیش اینه بعدشم دیگه فقط شوجو میخوان...

چنتا انیمه کمدی میخوام که طنزشو بگیره و واسه ژانرای دیگه م آماده ش کنه :d

Usagi Drop کمدی بود؟ :-? رو کسی جواب داده؟؟ :-/:d

به نظرم بهترین پیشنهاد Gekkan Shoujo Nozaki-kun ـه ... در مورد یه مانگاکای شوجوئه و بیشتر به صورت ترول انیمه های شوجو پیش میره :d

• Like
Reactions: m.a.t
دختره، بزرگم هست.
خودم همیشه انیمه شوجو معرفی میکردم ولی بدیش اینه بعدشم دیگه فقط شوجو میخوان...

چنتا انیمه کمدی میخوام که طنزشو بگیره و واسه ژانرای دیگه م آماده ش کنه :d

Usagi Drop کمدی بود؟ :-? رو کسی جواب داده؟؟ :-/:d

اگه ناروتو رو دیده پیشنهاد من انیمه ی Naruto SD (همون راک لی) هست
دیدنش هر ناروتو فنی رو از خنده روده بر میکنه

• Like
این قسمت دیگه اوج کثافت بودن این داداشا رو نشون داد:)) این ملت نیپپون چرا اینجورین این سوزه هارو از کجا گیر میارن اخه . بخاطره این چندتا شاتی که میزارم انقدر خندیدم که حس کردم دل و روده م داره پاره میشه. اون شعری که برای توتی خوندم دهنمو سرویس کرد . "هی توتی اوه توتی"=))=))
gor_[horriblesubs]_osomatsu-san_-_22_[1080p].mkv_snapshot_06.56_[2016.03.13_23.25.17].jpg
7zu_[horriblesubs]_osomatsu-san_-_22_[1080p].mkv_snapshot_07.00_[2016.03.13_23.25.38].jpg
cfi9_[horriblesubs]_osomatsu-san_-_22_[1080p].mkv_snapshot_07.23_[2016.03.13_23.25.52].jpg
p2v_[horriblesubs]_osomatsu-san_-_22_[1080p].mkv_snapshot_07.50_[2016.03.13_23.26.48].jpg
قسمت 451 ناروتو هم خوب بود داستان ایتاچی بنظر خیلی جالب میاد فقط امیدوارم تو این یکی دیگه گند نزنن .
دوستانی که از قسمت 427 تا 450 رو دنبال کردن بیان بگن اتفاق مهمی نیوفتاده که تو داستان تاثیر داشته باشه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
دوستان من زیاد انیمه نمیبینم یعنی توانایی دانلود ندارم وگرنه وقت که آزاده :دی
یه انیمه کمدی میخواستم که از خنده خودزنی کنم :دی
محتویاتش هرچی باشه مهم نی :دی

• Like
خب اعلام شد که پخش انیمه از یک آپریل شروع میشه. واقعا سخته 17 روز:((دیگه تا لینکش بیاد هم میشه 18
20.gif

zgfr_st5zqwu.jpg

جالبه پارت 4 شروعش هم از ماه چهارم :d

اشک ذوق...

82993195348897802293.gif

- - -ویرایش - - -

درود...
خوش اومدی...

وقت میاد عزیزم...

والا خنده روده بر شدن برای هرکی فرق داره...
یکی مثلا یک پسر میبینه که جورابشون میکنه تو چشمش میخنده...
یکی هم میبینه یک سوسک با ماست غرق میشه خندش میگیره..

خخخخخخخخخ...
:-"

بنظرم یک انیمه نسبتا Slice of lify ببین که کمدی و خنده دار هم هست و کوتاه هم باشه و شروع خوبی باشه و نسبتا جدید باشه و حال کنی که شاید کمدی خالص نباشه ولی خیلی لذت میبری بشین این انیمه رو ببین :

[h=3]Barakamon[/h]
0957884ab2c3d44005f03803665cc98f0149a2fb.jpg

عالیه حال میکنی...

====================

She and her Cat
Episode 1 -2

واقعا سورپرایز شدم...
نمیدونستم انیمه جدیدش هم کردن..

قبلا اون کار سیاه و سفید قدیمیش رو دیده بود خیلی ناز بود...

اینم که قراره 4 قسمتی باشه و کوتاه هست..

خیلی زیبا هست...

%______________%

• Like
Kingdom برام یه سوال برام پیش اورده بود که بعد از اون همه حوادث بزرگ و به سرانجام رسیدن بعضی قایله ها مانگاکا چطور میخواد جذابیت داستان رو حفظ کنه ...

الان سر یه جنگ کوچیک انچنان جذابیت و هیجانی ایجاد کرده که من به خاطر چپتر بعدی دارم زمین رو گاز میگیرم ... نویسنده نا بغه است

بهترین مانگای حال حاضره ..فکت

- - -ویرایش - - -

قبلاها یه قسمت از انیمه ی Kingdom رو دیدم یا بهتر بگم چند ثانیه ش رو کلا دراپش کردم.
الان مانگاشو دانلود کردم و یهو چندین چپتر اومدم جلو.
خواستم بگم بعضی مانگاها انیمه نشن بهتره...

الان مانگا رو چیزیش رو نخوندی ... انیمه رو هم ندیدی ... یعنی اگه جفتش رو تا اخر بیای .. به کمتر یه طومار فحش درست حسابی راضی نمیشی ... فقط یه مثال سادش ادم گارد امپراطوری رو تو مانگا میبینه بعد میاد تو انیمه میبینه .. میخواد سرشو بکوبه تو دیوار .. دیگه باقی مسایل بماند

• Like
کسی غیر از من و امیر دیجیمون رو میبینه؟

یکی بهم بگه منم یا اینکه واقعا جذاب نیست :( یعنی غیر از دیجیمون بودنش دیگه هیچی نداره خیلی کش میدن خیلی هم داستانش آبکیه تا الان

• Like
خداااا.من الان پشیمونم مثل چی دارم hxh رو می بینم )xاصلا به سلیقه ی من که عاشق مبارزات فراوون و قشنگ هستم نمی خوره .رسما هیچ مبارزه ای نداره اگه هم داره خیلی مزخرفه .درواقع میشه گفت 95 درصد این انیمه ماجرویان است 8-|.شاید دراپش کردم البته کلا 15 قسمت دیگه به اخرش نمونده ولی ..
حالا این D GRAY MAN چه طوره؟؟مبارزات خوبی داره به نظرتون ؟؟
نمی دونم خیلی هم دوست دارم گینتامه رو بشینم نگاه کنم .کلا به نظرتون اول گینامه رو برم یا D GARY MAN رو؟!؟:-/

آخرین ویرایش:
  • Like
آخه تو رو چه به انیمه :d
چون میدونم چه قدر انحرافات اخلاقی داری بهت Prison School رو پیشنهاد میکنم :d فقط حواست باشه خواستی دانلود کنی نسخه بلوری باشه :-"

• Like

یکی بهم بگه منم یا اینکه واقعا جذاب نیست :( یعنی غیر از دیجیمون بودنش دیگه هیچی نداره خیلی کش میدن خیلی هم داستانش آبکیه تا الان

ما نیز مشاهده گر این انیمه ایم...

فرشاد ؟!!!!!!!!!!
دیجیمون همیشه اینطوری بوده...
هیچوقت جذابیت داستانی و کشش داستانی نداشته...

بجز سری Tamers که تک افتاد بین بقیه دیجیمون ها و خیلی دارک و جذاب بود...

^____^

البته به غیر از این در مقایسه با خود دیجمون اورجینال اولی این سری Tri که میخواد ادامه ی اون باشه واقعا افت داشته...
نمیدونم شاید چون بزرگتر شدن خواستن جو رو جدی کنن و اصلا هم این کار رو نتونستن درست انجام بدن...

رنگ بندی انیمه خیلی ضعیف شده و اصلا دلیلشون نمیدونم...
قسمت های مدرسه خیلی چرت زیاده و پر دیالوگ هست..

انیمه فلسفی درست کردن...

ولی به هرحال بازم جاهایی که دیجیمون ها میان بازم جذابه...

• Like
خداااا.من الان پشیمونم مثل چی دارم hxh رو می بینم )xاصلا به سلیقه ی من که عاشق مبارزات فراوون و قشنگ هستم نمی خوره .رسما هیچ مبارزه ای نداره اگه هم داره خیلی مزخرفه .درواقع میشه گفت 95 درصد این انیمه ماجرویان است 8-|.شاید دراپش کردم البته کلا 15 قسمت دیگه به اخرش نمونده ولی ..
آخه چرا اینو خوندم :((
با خوندن این نظرت قطعا امشب یه بلایی سر خودم میارم :((
مبارزه داره که چه جوری میگی نداره؟

• Like

من از قدیم خوشم نمیومد از دیجیمون، دلیلشم معلومه.... همیشه دیجیمون های مثبت برنده بودن و منفی ها بازنده... یعنی رسما بی رغیب بودن این مثبتا !!!

اگرم داشتن شکست میخوردن یه دفعه حالت جدیدی مثل Metal فعال میکردن و فاتحه ی رقیب شون خونده میشد .... ( مسخرشم این بود که این حالت هارو از ناکجااباد بدست میاوردن نه با تمرین یا چیز دیگه )

مثلا يه دفعه دشمن خیلی قوی ای پیدا شد بعد این بچه ها بدون اینکه اصلا کسی فیوژن یادشون داده باشه و بدونن همچین چیزی وجود داره دیجیمون هاشون رو فیوژن کردن :|

حالا سری های قدیمی دیجیمون که اینطوری بود ديگه جدیداشو نمیدونم

Sent from my D6603 using Tapatalk

• Like
منم راستش با نظر اون دوستمون موافقم

مبارزات فوق العاده ضعیف و ابکی داشت HXH

فقط ماجراجویی و شخصیت پردازی برخی شخصیت هاش مثل هیسوکا و کیلوا خوب بود

هنوزم یادم نرفته که قسمتای آخر انیمه هم راوی اونقدر صحبت میکرد پدر ادمو درمیاورد

• Like
:d:d=))
مبارزه داره!!؟:( اخه جان گون به اونا می گی مبارزه :-o شاید قبل از اینکه بلیچ رو بببینم این حرف و نمی زدم ولی الان که اونو دیدم نمی تونم به اینا بگم مارزه :d البته همش سلیقه ای هست دیگه
مثلا تو همین قسمت های اخر ازش میشد واقغا مبارزات خفنی به وجود اورد ولی به جاش اقای x یه ضربه می زنه بعد بقیه ی مبارزشو راوی تعریف می کنه:| همراه با یسری تصاویر رنگی انگار داری مانگای رنگی می خونی
ولی به حر حال نظر من اینه شاید برای خیلی ها مثل شما این انیمه بهترین باشه;)

• Like
ما نیز مشاهده گر این انیمه ایم...

فرشاد ؟!!!!!!!!!!
دیجیمون همیشه اینطوری بوده...
هیچوقت جذابیت داستانی و کشش داستانی نداشته...

بجز سری Tamers که تک افتاد بین بقیه دیجیمون ها و خیلی دارک و جذاب بود...

^____^

البته به غیر از این در مقایسه با خود دیجمون اورجینال اولی این سری Tri که میخواد ادامه ی اون باشه واقعا افت داشته...
نمیدونم شاید چون بزرگتر شدن خواستن جو رو جدی کنن و اصلا هم این کار رو نتونستن درست انجام بدن...

رنگ بندی انیمه خیلی ضعیف شده و اصلا دلیلشون نمیدونم...
قسمت های مدرسه خیلی چرت زیاده و پر دیالوگ هست..

انیمه فلسفی درست کردن...

ولی به هرحال بازم جاهایی که دیجیمون ها میان بازم جذابه...

میگم تو مشکل داری همینه ها :d نیمه اول پستت یه چیز میگه نیمه دومش گند میزنه به نیمه اولش :d

میگی همیشه اینجوری بوده بعد پایین تر میگی واقعا افت داشته :d من چیکار کنم با تو؟ :d

من از قدیم خوشم نمیومد از دیجیمون، دلیلشم معلومه.... همیشه دیجیمون های مثبت برنده بودن و منفی ها بازنده... یعنی رسما بی رغیب بودن این مثبتا !!!

اگرم داشتن شکست میخوردن یه دفعه حالت جدیدی مثل Metal فعال میکردن و فاتحه ی رقیب شون خونده میشد .... ( مسخرشم این بود که این حالت هارو از ناکجااباد بدست میاوردن نه با تمرین یا چیز دیگه )

مثلا يه دفعه دشمن خیلی قوی ای پیدا شد بعد این بچه ها بدون اینکه اصلا کسی فیوژن یادشون داده باشه و بدونن همچین چیزی وجود داره دیجیمون هاشون رو فیوژن کردن :|

حالا سری های قدیمی دیجیمون که اینطوری بود ديگه جدیداشو نمیدونم

البته همیشه اینجوری هم نبوده ها :d مراجعه شود به اتفاقات Skull Greymon و Black WarGreymon

بعد کلا این انیمه مخاطبش پیرمردایی مثل ماها نبود که :d برا بچه ها بایدم این چیزارو نشون میدادن ولی این جدیده کلا داغونه اون 4 قسمت اولش که فقط به خاطر خاطرات ازش خوشم اومد این بخش دومش هم مزخرف بود :|

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or