Amnesia: A Machine for Pigs | PC

Frictional Gamesرسما اعلام کرد در حال کار بر روی دنباله ی یکی از موفق ترین عناوین ترسناک سال پیش Amnesia می باشد، این بازی که با نام کامل Amnesia: A Machine for Pigs عرضه خواهد شد بنابر گفته ی Thomas Grip رییس این استودیو ترسناک تر از عنوان پیشین بوده و باعث خواهد شد مجبور به تعویض لباس های خود شوید!
سازندگان قول داده اند با یکی از مخوف ترین و عجیب ترین اتمسفر های تاریخ بازی های رایانه ای مواجه شوید، مطمئنا کسی تا به حال تجربه ی شنیدن صدای جیغ های خوک های در حال سلاخی را نداشته است!
بازی قرار است با موتور ارتقای یافته ی بازی نخست HPL Engine 2 ساخته شود و بنابر قول سازندگان تمام تلاش جلوه های شنیداری و دیداری بازی القای حس ترسی است که تا به حال نظیرش را تجربه نکرده اید
Frictional Games اعلام کرده است Amnesia: A Machine for Pigs در پاییز سال جاری برای PC عرضه خواهد شد و البته احتمال عرضه ی آن برای XBLA نیز وجود خواهد داشت.

کسایی که بازی رو دانلود نکردن یا هنوز قسمت کمی از بازی رو رفتن باز نکنن.
نمیدونم چرا احساس میکنم نسخه ی قبلی بهتر بود.توی این نسخه بازی بیشتر غافلگیر میشی و ترسش فقط چند لحظه هست.نمیگم بازی بدیه ولی نسخه قبلی بیشتر به سبک Amneisa میخورد.راستی اون قسمت خوک الکتریکی که فقط صدای پاش میومد خیلی باحال بود از اون خیلی خوشم اومد چون باعث شد از جام بلند شم.

خیلی خوب بازی رو چند ساعت پیش تموم کردم.تنها کلمه ای که میشه براش به کار برد عجیب و غریبه.اگه واقعا درباره این بازی چند کلمه ننویسم نامردی کردم کسایی که بازی رو تموم نکردن نخونن
اول از همه باید بگم ترسناک بود.نمیگم خیلی ترسناک بود ولی ترسناک بود.
بعدش باید به این اشاره کنم که گرافیک تغییر خاصی نکرد(متاسفانه)اما محیط به شدت تاریک شده که این خیلی خوبه.
چیزی که خوشم نیومد این بود که بیشتر بازی Jumpscare بود و دنبال کردن خوک ها کمتر در بازی دیده میشد.
داستان بازی که روش خوب کار شده بود.اما...چطوری بگم.هیچ ربطی به Amneisa که معنیش فراموشی بشه نداره.یعنی اگه اسم بازی رو فقط میزاشتن ماشینی برای خوکها خیلی بهتر میشد.هربازی که توش بشه اشیا رو جا به جا کرد و فانوس به دست گرفت که Amneisa نمیشه.
یه مشکلی که به چشم میخورد این بود که محلی برای قایم شدن وجود نداشت.وجود داشت اما مخصوص قایم شدن نبود(مثل گوشه ی دیوار).
و البته مشکلی دیگر که خیلی به چشم میخورد این بود که مثه نسخه ی قبل نمیشد همه ی وسایل اطراف رو جابه جا کرد.
صدا گذاری خیلی بهتر از نسخه ی قبلی شده مخصوصا صدای دشمن که همون خوک باشه خیلی خوفناکه.
Water Monster که همون موجودیه که در آبه و وقتی وارد آب میشی دنبالت میکنه به شدت در بازی بی نقش بود.
مشکل دیگه از بازی این بود که بازی به صورت خطی انجام میشد.شاید بگین توی نسخه ی قبلی هم همینطور بود ولی در نسخه ی قبلی مجبور میشدیم کل راه رو برگردیم تا یه کاری بکنیم تا یه راهی باز بشه و در کل امکان گم شدن در بازی وجود داشت.منظورم اینه که این نسخه خطی تر شده!.
من تمام حرفمو توی یه جمله خلاصه میکنم و امیدوارم که شما هم قبول داشته باشید....یک بازی ترسناک عالی.....یک Amnesia ــی افتضاح.
در کل بازی خوبی بود و منو سرگرم کرد.راستی به نظرتون کوتاه نبود؟

به دلیل اینکه خودم رو با outlast سرگرم کرده بودم وقت نبود که amnesia رو هم بتونم کامل بازی کنم البته حدود چهل پنجاه دقیقه ای بازیش کردم.نظر من اینه که واقعا بازی خوبیه، شاید بعضی ها راضی نبوده باشن که اون هم دلیلش اینه که شماره یکش واقعا از نظر ترس تک بود ولی این باعث نمیشه که چیزی از ارزشهای این بازی کم بشه شاید اگه مثل نسخه یکش که فانوسش نیاز به سوخت داشت و تو باید سوختتو مدیریت میکردی تا کم نیاری ترس بازی رو بیشتر کرده بود ولی هنوز هم میگم این شماره جدیدش هم واقعا بازی خوبیه تا حالا که من بازی کردم واقعا خوشم اومد، صداگزاریش معرکس خدایی.
راستی این بازی outlast رو مثل اینکه باید بیخیال بشم چون دیگه روحیه ادامه دادنشو ندارم خیلی ترسناکه لامصب، یا باید بدون صدا بازیش کنی یا تو بعضی از صحنه ها باید چشماتو ببندی ولی واقعا دم سازندهاش گرم که یه بازی عالی رو دادن بیرون پس از سالها کمبود بازی های واقعا ترسناک دو تا بازی داریم که بتونیم ترس واقعی رو تجربه کنیم.

یه اطلاعات بیسیک راجع به چهار چوب داستان میدید ! من یه سه چهار چپتری رفتم زیاد چیزی دستگیرم نشد. حوصله خوندن داکومنت ها رو هم ندارم :D ممنون

این هم تموم شد. بازی کمی نسبت به شماره ی قبلی از نظر القای حس ترس افت پیدا کرده. فقط شاید اوایل بازی و تا اولین رویارویی تن به تن! با خوکها, حس ترس تاثیرگذاره ولی بعد از اون میشه براحتی از دست خوکها فرار کرد و ترسی دیگه باقی نمی مونه. گرافیک مقدار بسیار کمی از شماره ی قبلی بهتر شده. صداگذاری و موسیقی در حد خیلی خوبی قرار داره و در خدمت داستان بسیار زیبای بازیست. داستانی که شاید در حال بازگوکردن آینده ی انسانهاست. صنعتی شدن انسانها و سلطه ی ماشین بر انسان و ... گیم پلی بازی که کمی معماگونه هست هم نسبتا آسونتر شده. با اینکه این بازی نسبت به شماره ی اول از نظر ترسناک بودن دچار افت شده ولی باز هم با توجه به موارد دیگر از جمله صدا و گیم پلی و داستان زیبایش, عنوان شایسته ایست.

گرافیک: 6.5
گیم پلی: 8
داستان: 9
صدا و موسیقی: 9
جذابیت: 7.5
-------------------------

امتیاز کل: 8

آخرین ویرایش:
خوب منم بازی را شروع کردم امروز صبح یه 3 تا چپترش را رفتم دو سه تا سکته ناقص هم زدم تو بعضی صحنه هاش خدا به داد ادامش برسه :d

منم امروز صبح نصب کردم , اون اولش تو راه پله تا دختره گفت daddy فهمیدم الان یه اتفاقی می اافته سکته می زنم , ALT+F4 کردم:d
قبلی رو راحتر تموم کردم , اینگاری این ترسناکتره
=========
ترسناکترین لحظه تو بازی های کامپیوتری برای من Water monster نسخه یک بود :-ss

Last edited by a moderator:
بازی رو بعضی سیستم ها یه سری Stutter و فریز های ریزی میزنه !

اگه اینجوری هستید ، این پچ رسمی رو بگیرید ، اکسترکت و Overwrite کنید تو مسیر نصب بازی .

http://thedarkswarm.com/downloads/public/aamfp_stutter7.zip

من این مشکلو داشتم کامل فیکس شد .
( Skidrow )

-----------

بازی خیلی نسبت به شماره کمتر ترسناکه ! :دی

ولی دیگه Save Anywhere به تعداد نامحدود نیست ، این قضیه برا من ترسناک میکنه بازی رو ! :دی

قبلیه هر اتاق و راهرویی که رد میکردم Save میکردم ! :دی

نمیدونم چرا ایندفعه بازی اصلا ترسناک نیست، کاملا معمولیه، قبلی که اصلا جرات نمیکردم تکون بخورم ولی ایندفعه همش در حال دویدنم!؟ ترس بازی کاملا حذف شده به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or