Amnesia: A Machine for Pigs | PC

Frictional Gamesرسما اعلام کرد در حال کار بر روی دنباله ی یکی از موفق ترین عناوین ترسناک سال پیش Amnesia می باشد، این بازی که با نام کامل Amnesia: A Machine for Pigs عرضه خواهد شد بنابر گفته ی Thomas Grip رییس این استودیو ترسناک تر از عنوان پیشین بوده و باعث خواهد شد مجبور به تعویض لباس های خود شوید!
سازندگان قول داده اند با یکی از مخوف ترین و عجیب ترین اتمسفر های تاریخ بازی های رایانه ای مواجه شوید، مطمئنا کسی تا به حال تجربه ی شنیدن صدای جیغ های خوک های در حال سلاخی را نداشته است!
بازی قرار است با موتور ارتقای یافته ی بازی نخست HPL Engine 2 ساخته شود و بنابر قول سازندگان تمام تلاش جلوه های شنیداری و دیداری بازی القای حس ترسی است که تا به حال نظیرش را تجربه نکرده اید
Frictional Games اعلام کرده است Amnesia: A Machine for Pigs در پاییز سال جاری برای PC عرضه خواهد شد و البته احتمال عرضه ی آن برای XBLA نیز وجود خواهد داشت.

آخر این بهتره یا outlast ؟؟؟؟ متای outlast بهتر بوده ولی بدون طرفداری کدوم رو آخر دانلود کنم که مو به تن آدم سیخ بشه ؟؟؟؟ :-/
من که از فضای outlast بیشتر خوشم اومد و از همون اول شوک رو بهت میده..این هم تا اینجایی که من رفتم حدود 1 ساعت چیز ترسناکی ندیدم.

منم یه خورده بازی کردم. گرافیکش بهتر شده ولی نه اونقدر که به چشم بیاد. چراغش دیگه نفتی نیست؟ چون توی این یه ساعت تموم نمیشد. توی تاریکی هم هنوز خبری نبود. یه چند نظر اون خوکه رو دیدم که جلوی چشمم رد شد ولی هنوز علنا نیومده وسط.
تا اینجا که چیز خاصی نبوده. باید ببینیم بقیه-ش چی میشه.

منم یه خورده بازی کردم. گرافیکش بهتر شده ولی نه اونقدر که به چشم بیاد. چراغش دیگه نفتی نیست؟ چون توی این یه ساعت تموم نمیشد. توی تاریکی هم هنوز خبری نبود. یه چند نظر اون خوکه رو دیدم که جلوی چشمم رد شد ولی هنوز علنا نیومده وسط.
تا اینجا که چیز خاصی نبوده. باید ببینیم بقیه-ش چی میشه.
نه چراغ پیشرفته هست این :دیشارژش تموم نمی‌شه

آخرین ویرایش:
یه چند باری روشن خاموش شد برای خودش:biggrin1: فک کنم وقتی درست و حسابی ماجرا شروع بشه همه چی مثل شماره اولش میشه:biggrin1:
نه،همه المان‌های اصلی‌ گیمپلی شماره قبلی‌ مثل Sanity meter و سوخت برا چراغ و روشن کردن شمع برا عبور از یه مکان خاص دیگه وجود ندارن،حتا دشمن‌ها دیگه دنبالت نمیگردن،فقط باید مواظب باشی‌ گیر نیفتی، فکر کنم خواستن یجوری کنن عده بیشتری از بازی خوششون بیاد با اسون کردن.
صحنه‌های روشن خاموش شدن script شده هست.

نه،همه المان‌های اصلی‌ گیمپلی شماره قبلی‌ مثل Sanity meter و سوخت برا چراغ و روشن کردن شمع برا عبور از یه مکان خاص دیگه وجود ندارن،حتا دشمن‌ها دیگه دنبالت نمیگردن،فقط باید مواظب باشی‌ گیر نیفتی، فکر کنم خواستن یجوری کنن عده بیشتری از بازی خوششون بیاد با اسون کردن.
صحنه‌های روشن خاموش شدن script شده هست.
Wtf؟
با این حساب افتضاحه که! اینا توی این چند سال داشتن المان ها رو حذف میکردن و اینقدر لفتش دادن؟
میگم بازی اصلا حال نمیده بگو به همین خاطره. امیدوارم بهتر بشه

نگران نباش تا یک ساعت چیزی نداره اما بعدش یه سورپرایز خوب داره!
به سورپرایز رسیدم و حدودا داشتم سکته میکردم
چراغم داشت چشمک میزد مطمئن شدم معنیش اینه که خاموشش کن یکم رفتم جلو تر یه صدا پا اومد سریع رفتم کنار قایم شدم.دقیقا اومد روبه روم.یک جیغ خوکی شکل زد که نگو و نپرس(خیلی بلند بود صداش) قلبم از جا در اومد.بعدشم اومد منو کشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or