Amnesia: A Machine for Pigs | PC

Frictional Gamesرسما اعلام کرد در حال کار بر روی دنباله ی یکی از موفق ترین عناوین ترسناک سال پیش Amnesia می باشد، این بازی که با نام کامل Amnesia: A Machine for Pigs عرضه خواهد شد بنابر گفته ی Thomas Grip رییس این استودیو ترسناک تر از عنوان پیشین بوده و باعث خواهد شد مجبور به تعویض لباس های خود شوید!
سازندگان قول داده اند با یکی از مخوف ترین و عجیب ترین اتمسفر های تاریخ بازی های رایانه ای مواجه شوید، مطمئنا کسی تا به حال تجربه ی شنیدن صدای جیغ های خوک های در حال سلاخی را نداشته است!
بازی قرار است با موتور ارتقای یافته ی بازی نخست HPL Engine 2 ساخته شود و بنابر قول سازندگان تمام تلاش جلوه های شنیداری و دیداری بازی القای حس ترسی است که تا به حال نظیرش را تجربه نکرده اید
Frictional Games اعلام کرده است Amnesia: A Machine for Pigs در پاییز سال جاری برای PC عرضه خواهد شد و البته احتمال عرضه ی آن برای XBLA نیز وجود خواهد داشت.

رییس این استودیو ترسناک تر از عنوان پیشین بوده و باعث خواهد شد مجبور به تعویض لباس های خود شوید!

mybaby رو واسه این روزا گذاشتن دیگه... :دی

نسخه قبلی اولین بازی ای بود که بعد از حدود 5-6 سال باعث شد دوباره شب پشت یه گیم به معنای واقعی ترس موهام رو سیخ کنه... یعنی حتی کم مونده بود به جای اینکه شب توی تاریکی با هدفون بازیش کنم بزارمش بمونه روزا بازیش کنم :دی

اسمش هم مثل خودش عجیب هست :دی فکر کنم تنها بازی غربی‌ای باشه که بدون استفاده از خون و موجودات چندش آور پلیر رو بترسونه.
البته Path هم بود :دی

فقط خیلی‌ دیر میاد، سال بعد!

تصویر :دی

32311blade.jpg

من هیچ وقت فرصت نکردم که شماره 1 رو بازی کنم، به جز 15 دقیهقه ی اول رو. :دی

فرصت نکردی یا...... (2)

--------------------------------------

شخصیت اصلی بازی اینبار اسمش Oswald Mandus هست و اتفاقات بازی 60 سال پس از اتفاقات شماره اول اتفاق میفته و ...

بازیهای قبلی این شرکت هم ترسناک هستن:

Penumbra

خبر جدید:
============
سازندگان بازی گفته اند که این بازی, پوست آدمو مور مور میکنه, قلب رو به تپش در میاره و با حالتی ترسناک اعصاب شما را به بازی میگیره... بیصبرانه منتظریم :d

خب دوستان ظاهرا یه تریلر از گیم پلی بازی منتشر شده که جو خیلی خوبی داره و گرافیک هم جالب شده مخصوصا مه! پیشنهاد میشه حتما ببینین:

vjrp42f2oe18mpifhqrk.jpg

AMNESIA: A MACHINE FOR PIGS
DEBUT TRAILER
HD
SD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or