8030
کاربر سایت
کی من؟!
عزیز جان من از معماری x86 متنفرم AMD که افتضاح در افتضاحه
البته دما و ... حق داره خداییش کاری نمیتونه بکنه. بعد از AMD 64 که رسما داشت اینتل رو له میکرد اینتل به طور کامل آزادی هایی که تو لایسنسش بود رو محدود کرد و رسما جز افزایش هسته و فرکانس AMD کاری نمیتونه بکنه.
اگرمیفرمایید که خب باز هم اینتل بهتره... بله هست اما اینتل ناجوانمردانه رفتار میکنه سیستم مدیریت حافطه کشش رو با لایسنس نمیفروشه و تمام نرم افزارها هم بر اساس این سیستم بهینه میشن اوج فاجعه هم اینه که زیندوز فقط از این سیستم اینتل پشتیبانی میکنه و برای AMD شبیه سازی میشه (دستورالعمل های اصلی با دسوتورات مشابه در AMD جایگزین میشه )
این و چندتا چیزدیگه الان شده برگ برنده های اینتل.
مبنای قدرت بله ولی برتری کامل هر سه فاکتور توش مهم اند.
حتی باز هم این بنچمارکا مهم نیستن .
مثلا مقاییسه اجرای تعداد دستورالعمل های ممیز شناور یا سرعت دسترسی به حافطه ویا مدیریت حافطه کش برای اجرای برمتال مهم اند.
پس میشه بفرمایید چی مهمه؟
نکنه این همه نرم افزار بنچمارک گیری و اندازه گیری ips و محاسبه شناور و تاخیر کش و پهنای باند رم و ......رو همه رو اینتل به شرکتهاشون پول داده که نتایج رو به نفع پردازندهای اینتل نشون بدن؟
مثلا مقاییسه اجرای تعداد دستورالعمل های ممیز شناور یا سرعت دسترسی به حافطه ویا مدیریت حافطه کش برای اجرای برمتال مهم اند
یه 2500k با 4 هسته مقدار ips یا اجرای دستور العمل در ثانیش بیشتر یه از fx8150 با هشت هسته هست تازه سرعت 8150 دویست مگاهرتز بیشتره.
حالا در کنار اینا مصرف برق رو هم شما داشته باشید:
برادر عزیز اینتل خودش 16 تا fabrication plants با بهترین تکنولوژِی و اخرین فن اوری ساخت وافر
List of semiconductor fabrication plants - Wikipedia, the free encyclopedia
داره.
amd عرضه داره خودش بره کشف کنه و اختراع کنه و انحصاری خودش کنه اون موارد رو.
میزان برق مصرفی r9 290x تو حالت استاندارد فکر کنم 250w و تو اوج بار مصرف حدود 900 تا باشه ! این مورد برای کارت 780ti تو حالت استاندارد 300 تاو تو حالت اوج بار مصرفی تا جایی که من دیدم بیش از 900 تا بوده!
مورد دوم باس حافظه هست که برای r9 290x عدد 512 بیت و برای 780ti عدد 256 بوده تا جایی که یادمه!
سوم اینکه قیمت r9 290x خیلی خیلی پایین تر از 780ti هست و تو بنچمارک های مختلف تفاوت این دوکارت خیلی خیلی کمه! این تفاوت فقط و فقط تو بنچمارکه و در عمل اصلا دیده نمیشه . همونطوری که اگر شما بری یه کارت pci-e 3.0 رو روی مادربوردی با اسلات pci- 2.0 نصب کنی و تفاوت بیشتر از 10% نیست ، اینم تقریبا مثل همونه . حتی اون 10% اسلات مادربورد هم اصلا قابل حس نیست .
از نظر فاکتور قیمت به کارایی قطعا کارت r9 290x بهتره . کلا انویدیا یه شرکتیه که پول اضافی بایت محصولاتش میگیره و به همین دلیل کاربر فکر میکنه اون کارت بهتره! دقیقا مثل اپل و محصولات مزخرفش!
اون زمانیکه amd با کارت های سری 6000 اومد پشتیبانی از dx 11 رو روی کارت هاش گذاشت ، اینتل به خاطر کلاه گذاشتن سر کاربراش خوشحال بود و تا چندین ماه بعدش هیچ کارت dx 11 بیرون نداد!
amd همیشه بهترین محصولات با بهترین فناوری ها رو میزنه و تو کارت گرافیک من خیلی قبولش دارم . حالا هر کی میخواد بگه مزخرفه ، بره با اینتل خوش باشه . اینم بدونید که تفاوت بین 10 تا 15% اصلا قابل حس نیست . چون بازی ای نیست که تمرکزش روی همون 10% اضافه بریا قدرت نمایی باشه!
کلهم Zisa_krage جوابت و کامل داده . همیشه اینطور که شما فکر میکنید نیست . همیشه هم مبنای سنجش قدرت بنچمارک نیست . شما یه فراری داری که سرعتش بالاست . اما وقتی نتونی 4 تا کارتون باهاش جا به جا کنی هیچ فایده ای نداره ! اون بنچمارک ها هم بدرد عمه اشون میخوره . چون بعضی از این سایت ها که کاملا هم مشخصه با اینتل قرار داد پنهانی برای دستکاری برخی بنچمارک ها رو امضا کردن! تابلکه بتونن تبلیغات بیشتری برای اینتل کنن! تا جایی که من دیدم ، سایت های بی طرف تفاوت بنچمارک هاشون روی مثلا دو کارت r9 290x و 780ti حدود 1 تا 5 فریم بوده ، اما بعضی سایت ها تا 20 فریم هم بوده!
خداوکیلی تیکه قرمز رنگ رو خودت فهمیدی چی گفتی؟
اوج فاجعه هم اینه که زیندوز فقط از این سیستم اینتل پشتیبانی میکنه و برای AMD شبیه سازی میشه (دستورالعمل های اصلی با دسوتورات مشابه در AMD جایگزین میشه )
مدرکی داری برای این حرفت؟
سیستم عاملهای دیگه چی؟ نکنه اونا هم فقط از اینتل پول میگیرن؟
آخرین ویرایش: