کم عمق بودن المان های rpg به معنی بد بودن یا کم عمق بودن اون بازی نیست عزیز دل! من پیشنهاد میکنم شما یه بازی rpg دیگه (مثلا kotor 2 از همین bioware) بازی کن، بعد خودت حرف من رو تایید میکنی!
یک بازی مسخره دیگه البته این نظر منه گرافیک بد کاورگیزیش یجوریه از داستhان چیزی نمیدونم چون 15 مین بیشتر بازی نکردم بدترین چیزه بازی هک کردن در و کامپیوتره که شدید رو اعصاب راه میره به نظر من 3تومن هم نمیارزه البته بازم میگم این نظر منه
اون موقع که بازی رو اعلام کردن خیلی باحال به نظر می رسید!!!! می گفتن که یک عالم مخفی کاری- اکشن -راه های مختلف -گجت های زیاد داره پس چی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::confused:
اگه بخوام نظر کلیم رو در مورد یک ساعت بازی که انجام دادم بگم اینه که بازی نه خیلی بد و نه خیلی خوبه یک بازی کاملآ متوسط هستش شاید خیلی ها معتقد باشند که این بازی ارزش یکبار بازی کردن هم نداره ولی من مخالفم
یه سری نکات در مورد بازی بگم که در این بازی شما میتونید چهره ی خودتون رو تغییر بدید ولی انتخاب های زیادی ندارید و نمیدونم هم در اینده به این انتخاب ها اضافه خواهد شد یا نه
بازی از کنترل روان و خوبی برخوردار نیست به همین دلیل پیشروی در بازی یک مقدار زمانبر هستش
یکی از نکات مثبت الفا پروتوکل این هستش که باید سعی کنید بیشتر مدت بازی رو اروم و بی سرو صدا دخل دشمنان خودتون رو بیارید چون اگه صدای زنگ خطر به صدا در بیاد با کوچکترین حرکتی دشمنان شما رو هدف قرار میدن
در مورد مینی گیم های بازی باید بگم که زیاد جالب نیستند و بعد از یه مدتی کاملآ با اعصاب بازی باز بازی میکنه و کاملآ این قسمت بد طراحی شده
گفت و گو ها در بازی با اینکه دیالوگ های زیادی برای انتخاب نیست ولی از نظر من خوب طراحی شده و تاثیر گذار هستش
در کل این نظرات من در مورد بازی بود و ممکنه خیلی هاش از نظر دوستان درست نباشه
درود،
من نشستم یه دو سه ساعت دیگم بازی کردم نظرم کمی عوض شد. نمی دونم تعبیره خوبیه یا نه اما alpha protocol مثل یه نقاشی زشته که وقتی از دور نگاه کنی میگی اه اه این چیه دیگه؟؟؟؟ ولی اگه بری نزدیکتر و با دقت ببینی از بعضی جاهاش خوشت میاد. مثلا یکی از نکته های جالب که توجه من رو جلب کرد این بود که تو هر مرحله حداقل 2 یا 3 راه واسه ی رفتن است مثلا: راه اصلی-سقف-راهرو-ساختمان. یکی دیگه ام این که اگه خوب بگردی چیز های جالب پیدا می کنی مثلا تو یه مرحله باید میرفتی تو حیات 10 یا 20 نفرو می کشتی ولی من اشتباهی رفتم طبقه ی بالا تو یکی از اتاق ها یه اسنایپ پیدا کردم و دخل همه رو آوردم. تصمیم هایی ام که تو بازی میگیری واقعا تاثیر داره و نتیجه اش رو می تونی خیلی راحت حس کنی یا ببینی. upgrade کردن هم تو بازی به نظر من حرف نداره کامل کامل. game play هم اگه دستت بیاد واست خیلی جالب میشه. اوایل بازی مخفی کار کردن خیلی سخته باید منتظر شی تا لول آپ شی یا لباس کم صدا بخری بری دخله همرو بیاری. gadgets ها هم چیزه خاصی ندارن همه رو تو بازی های دیگه دیدیم. داستان بازی یه ذره آبکی هست ولی به نظره من جالبه. گرافیکشم در حده dead rising 1. انیمیشن ها یه کم مسخره هستن. لکیشن های بازی ام هم جاهای جالبی هستش. melee attack هایی که میزنه عالی ان!!!!انگاری از وسط فیلم های بروسلی کشیدن بیرون!!! یه حرکت هست که می پره بالا با یه لگد چرخشی می زنه تو صورت یارو بعد صحنه اسلو موشن میشه قیافه یارو دیدنیه!!!!! perk هایی هم که تو بازی هستن هم زیادن هم به درد بخور. کلا سرتون گرم میشه:biggrin1: