اگه واقعآ تو این دو سه روزه بشه تهیش کرد خیلی عالی میشه!بازی لیک شده!تا یکی دو روز دیگه میشه از مغازه ها گرفت.
گویا شبیه ME2 هست و هنوز هیچ نقدی ازش نیومده.
چقدر زود؟!:confused:بازی لیک شده!تا یکی دو روز دیگه میشه از مغازه ها گرفت.
گویا شبیه ME2 هست و هنوز هیچ نقدی ازش نیومده.
نه دیگه قرار بود 1 june بیاد که 5 روز موندهچقدر زود؟!:confused:
حدود 1 ماه دیگه قراره بیاد.:biggrin1:
یکی توضیح بده بازی چجوریاست؟!؟!
صفحه قبلی یکی از دوستان توضیحات خوبی دادن .
در صفحه ی اصلی سایت هم یک پیش نمایش هست .
از همون پیش نمایش خیلی چیزا مشخص میشه. این که گرافیک و انیمیشن ها چندان تعریفی نداره و کار با اسلحه ها هم خیلی جذاب به نظر نمیرسه ولی سیستم دیالوگ (شبیه ME) و داستان احتمالا خوبه. سیستم rpg خوب ولی کم عمق(همون مایه های ME) و اکشن تن به تن هم شاید خوب باشه. همچنین یه RPG مخفی کاری کلا چیز جدیدیه!پیش نمایش رو منم دیدم ! :biggrin1: از GT . اما منظورم اینه که کسایی که بازی کردن بیان تعریف کنن.
پیش نمایش کی بود مانند بازی کردن؟؟؟
شما این بازیرو با ME مقایسه میکنی !!! بعد اونوقت ME کم عمق بود !!!پیشنهاد میکنم یه بار دیگه یک و دوش رو بازی کنید !!!!از همون پیش نمایش خیلی چیزا مشخص میشه. این که گرافیک و انیمیشن ها چندان تعریفی نداره و کار با اسلحه ها هم خیلی جذاب به نظر نمیرسه ولی سیستم دیالوگ (شبیه ME) و داستان احتمالا خوبه. سیستم rpg خوب ولی کم عمق(همون مایه های ME) و اکشن تن به تن هم شاید خوب باشه. همچنین یه RPG مخفی کاری کلا چیز جدیدیه!
اینم اگه حوصله داری بخون. در مجموع از بازی تعرف کرده. به دوبله ی عالی و انتخاب های تاثیر گذار هم اشاره کرده.
المان های RPG توی ME خصوصا ME2 خیلی کم بود . اینکه یه چیز واضحه .شما این بازیرو با ME مقایسه میکنی !!! بعد اونوقت ME کم عمق بود !!!پیشنهاد میکنم یه بار دیگه یک و دوش رو بازی کنید !!!!
مِتی منظورم این نبود که بازی بعدیه . خیلی هم عالی و شاهکار است فقط المان RPGـش کمه که دوستمون گفتن کم عمق نبود . البته فکر کنم ایشون فکر کردن برادر اووپس منظورش این بوده که کلا ME بازی کم عمقی است . اما خب فکر کنم ایشون قسمت RPGـشون رو میگفتن .شهاب منظورت از اينكه خوب نشد ، فك كنم فقط براي RPG ـيه بازي هستش ؟ چون امتيازهاي شماره 2 خيلي خيلي بهتر از يكش بود ، و در كل بازي اكشن تر شده بود . ما كه حال كرديم !:biggrin1:
شهاب منظورت از اينكه خوب نشد ، فك كنم فقط براي RPG ـيه بازي هستش ؟ چون امتيازهاي شماره 2 خيلي خيلي بهتر از يكش بود ، و در كل بازي اكشن تر شده بود . ما كه حال كرديم !:biggrin1:المان های RPG توی ME خصوصا ME2 خیلی کم بود . اینکه یه چیز واضحه .
بدجوری ضدحال خوریم امید داشتم به این بازی اما خوب در نیومده .