Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

سلام
بچه ها بازی واقعا زیبا کار شده! گیم پلی و آتیشش که دیگه اصلا خدا! به نظرم لیقات بودن توی سه بازیاول رو داره ولی فیزیک پایینی داره! خیلی پایین من بخرم فقط میشینم جسداش رو میندازم پایین می خندم! بازی بیشتر خنده داره تا ترسناک!

ممنون
میلاد

به دوستایی که همه چی بازیو تو گرافیکش میبینن این بازیو پیشنهاد نمیکنم ولی داستانو گیم پلی واقعا فوق العاده است.درباره ترسناکی بازی هم کلا تمام بازیای این نسل این طوریه من که هنوز توشون بازی واقعا ترسناک ندیدم.تو صفحه قبل TRIANGELS جان گفت که قفل الکترونیکی درو شکونده HOTWIRE کرده درو باز کرده ولی من دیدم شماره های 3-4-9 روشون خونیه تمام 9 حالت این 3 تا دگمه رو امتحان کردم در باز شد کلا بازی خیلی روند خطی نداره و ازادی عمل دارید.به نظر من واقعا بازی عالییه به فیزیک بازی هم باید 100/100 داد ولی خب گرافیک در اون حدی که فکر میکردم نبود
دقیقا با نظرت موافقم. ایول

بازی بدی نبود خوبم نبود.ولی من 2 ENDING مختلف که دیدم 2 تاش یه جور بود و خیلی نافرم تموم شد:confused:.این همه زور زد به LUCIFER برسه حالا که رسید این طوری تمومش کردن.داستانش قوی بود ولی اخرشو خیلی بد تموم کردن.یه خوبی دیگه هم داره خیلی راحت اچیومنت میده.:cheesygri

من تو اپیزود فکر کنم 2 یا 3 همون جایی که باید 1 کد بزنیم تا در باز شه گیر کردم یکی کمک کنه و اگر رد کنیم بریم مرحله اخر سر اون قسمتهای قفل باز میشه یا نه؟

من تو اپیزود فکر کنم 2 یا 3 همون جایی که باید 1 کد بزنیم تا در باز شه گیر کردم یکی کمک کنه و اگر رد کنیم بریم مرحله اخر سر اون قسمتهای قفل باز میشه یا نه؟

من الان Episode 5 هستم ولی تاحالا جايی رو نديدم که Code بخواد میشه يکم توضيح بديد بلکه بتونم کمکتون کنم /:)/:)

دوست عزيز منظور شما همون اوايل بازي هست كه يه كد 3 رقمي ميخواد؟
اگه آره اونجا 3 تا دكمه هستن كه خوني هستن.بايد از اون 3 عدد استفاده كنين.
من دقيق يادم نيست كه كد چند بود.
اگه اشتباه نكنم بايد از پايين به بالا اعداد خوني رو بزنين.

فکر کنم میتونی با اسلحه شلیک کنی تا اون پد بشکنه و با سیم هاش در رو باز کنی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or