bahramsony2006
کاربر سایت
دقیقا با نظرت موافقم. ایولبه دوستایی که همه چی بازیو تو گرافیکش میبینن این بازیو پیشنهاد نمیکنم ولی داستانو گیم پلی واقعا فوق العاده است.درباره ترسناکی بازی هم کلا تمام بازیای این نسل این طوریه من که هنوز توشون بازی واقعا ترسناک ندیدم.تو صفحه قبل TRIANGELS جان گفت که قفل الکترونیکی درو شکونده HOTWIRE کرده درو باز کرده ولی من دیدم شماره های 3-4-9 روشون خونیه تمام 9 حالت این 3 تا دگمه رو امتحان کردم در باز شد کلا بازی خیلی روند خطی نداره و ازادی عمل دارید.به نظر من واقعا بازی عالییه به فیزیک بازی هم باید 100/100 داد ولی خب گرافیک در اون حدی که فکر میکردم نبود
Gamespot بهش 6.5 داده:confused:
زیاد بهش داده!
من تو اپیزود فکر کنم 2 یا 3 همون جایی که باید 1 کد بزنیم تا در باز شه گیر کردم یکی کمک کنه و اگر رد کنیم بریم مرحله اخر سر اون قسمتهای قفل باز میشه یا نه؟

دوست عزيز منظور شما همون اوايل بازي هست كه يه كد 3 رقمي ميخواد؟من تو اپیزود فکر کنم 2 یا 3 همون جایی که باید 1 کد بزنیم تا در باز شه گیر کردم یکی کمک کنه و اگر رد کنیم بریم مرحله اخر سر اون قسمتهای قفل باز میشه یا نه؟
فکر کنم میتونی با اسلحه شلیک کنی تا اون پد بشکنه و با سیم هاش در رو باز کنی![]()