Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

توی اپیزود 8 قسمت اول چه طور باید درخت رو از بین ببری دورش یه سپر هست و هر چی پرت می کنم به سپر می خوره؟
كسي نيست كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كسي نيست كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما احتمالا اپیزود 7 رو اسکیپ کردی
برای اینکه اون سپر از بین بره باید spectral vision رو بالا ببری که فکر کنم روی 80 ببری تمومه ! البته اگه به 50 برسونی سکانس های بعد این اپیزود باز میشن و اگه حوصله نداشتی میتونی اسکیپ کنی .
spectral vision هم با اتیش زدن اون درختهایی که روی نقشه با نقاط برفکی مشخص شدن بالا میره که البته خیلی حوصله میخواد و این قسمت کلا گند زده به کل بازی !

در ضمن اگه حتی یک سکانس هم اسکیپ بشه دیگه اچیومنت dont skip داده نمیشه !

بچه ها بازی رو گرفتم. بازی واقعا خوب هست. اما یک مشکلی هست. من قسمت هایی که باید با ماشین پرش کنم قات می زنه. مثلا اولش که با تاکسی از پنجره مغازه می پرم یا وقتی وارد پارک می شم و باید خودمو به دختره برسونم و مجبورم از یک جایی بپرم. مشکل از چیه؟

شما احتمالا اپیزود 7 رو اسکیپ کردی
برای اینکه اون سپر از بین بره باید spectral vision رو بالا ببری که فکر کنم روی 80 ببری تمومه ! البته اگه به 50 برسونی سکانس های بعد این اپیزود باز میشن و اگه حوصله نداشتی میتونی اسکیپ کنی .
spectral vision هم با اتیش زدن اون درختهایی که روی نقشه با نقاط برفکی مشخص شدن بالا میره که البته خیلی حوصله میخواد و این قسمت کلا گند زده به کل بازی !

در ضمن اگه حتی یک سکانس هم اسکیپ بشه دیگه اچیومنت dont skip داده نمیشه !
من کلی زحمت کشیدم 30spectral vision0 کردم حالا باید تا 80 برم :mad:

سلام
من توي اپيزود 7 اونجايي كه ميري تو موزه بعد ميري طبقه پشت بوم يه سنگي هست رو زمين و لي نميدونم چيكار كنم
يه راهنمايي كنيد
باید vision 30 کنی بعد میری به old castle چشماتو میبندی علامته چشم روی دیوارا میبینی با سکه و چراغ قوه میندازی روی اون چشمها بعد که 6 تا روشن کردی میری روی سنگه میره طبقه بالا;)

بابا جونه من کسی این بازی رو بازی نکرده؟
توی مرحله اول هستش همون جا که تازه زنه رو می بینیم!
توی آسانسور وقتی می یایم پایین!
یه جا یه دستگاه برق هستش!
سیماش رو باید به هم وصل کنیم هر کاری کردم نشد بی خیالش شدم!!!
اون و باید کاری می کردم؟!
بابا دوستان یکی بیاد این جواب های سوالات ما رو بده/1
به خدا ثواب داره!

بابا جونه من کسی این بازی رو بازی نکرده؟
توی مرحله اول هستش همون جا که تازه زنه رو می بینیم!
توی آسانسور وقتی می یایم پایین!
یه جا یه دستگاه برق هستش!
سیماش رو باید به هم وصل کنیم هر کاری کردم نشد بی خیالش شدم!!!
اون و باید کاری می کردم؟!
بابا دوستان یکی بیاد این جواب های سوالات ما رو بده/1
به خدا ثواب داره!
اون دوتا سیمی را که برق دارن :biggrin1: فقط باید به هم نزدیک کنی (نباید بهم بخورن :-" ) بعد چراغا روشن میشن

دستتون درد نکنه!!!
الان وسط بازی تازه فهمیدم!!
راستی!
2 تا پایان ؟؟
نمی دونید چه جوری میشه هر دوشو دید؟
حتما باید از اول بری یا وسط بازی باید کاری کنی؟
دوستان ببخشید هی سوال می کنمااا!
ولی اگر کسی جفت اخر هارو دیده بهم بگه!
ممنون میشم!
خیلی خیلی!

دوستان تر و به خدا یکی بگه اینجاش چه جوریه!
توی اون مرحله هستیم که دختره رو دزدین من نجاتش دادم تنفس مصنوعی بهش دادم خوب شد!
بعدش توی یه اتاق هستیم!
می ریم جلو تر از این چشمیای در هستش که نور قرمز دارن!
چند تاشو رد می کنم اونجا می رسیم که توی یه اتاق پر این تخمه مرغاست که جونور تولید می کنن اونجا رو هم رد کردم!
جلو تر از همون یه در هستش!
که یه دونه از این تخمه مرغا دقیقا روبه روی چشمی نشسته در هم قفل هستش!
نمیشه رفت جلو!
بعد یه دونه از این جونورا از اون سوراخای مثل سوراخه هوا بقله دره هستش می یاد خون می خوره باز از همون میره تو و باز بر میگرده!!
من هر کاری کردم نشد اینجاش و رد کنم تر و خدا چه جوری دره باز میشه؟
خدایی بگید دقیقا 2 ساعت بازی کردم آخر سر بازیش قفل کرد!همون یه تیکه رو از بس رفتم!
جانه من منتظرما دمتون گرم خدایی!

بابا جانه من یکی بیاد اینجاش و به ما کمک کنه!
به خدا بالای 3 ساعت بازی کردم نشد!
بازم!!!
نمی دونم چه جوری باید رفتش!
راهنمایی هم نداره خاک بر سر!

دوستان تر و به خدا یکی بگه اینجاش چه جوریه!
توی اون مرحله هستیم که دختره رو دزدین من نجاتش دادم تنفس مصنوعی بهش دادم خوب شد!
بعدش توی یه اتاق هستیم!
می ریم جلو تر از این چشمیای در هستش که نور قرمز دارن!
چند تاشو رد می کنم اونجا می رسیم که توی یه اتاق پر این تخمه مرغاست که جونور تولید می کنن اونجا رو هم رد کردم!
جلو تر از همون یه در هستش!
که یه دونه از این تخمه مرغا دقیقا روبه روی چشمی نشسته در هم قفل هستش!
نمیشه رفت جلو!
بعد یه دونه از این جونورا از اون سوراخای مثل سوراخه هوا بقله دره هستش می یاد خون می خوره باز از همون میره تو و باز بر میگرده!!
من هر کاری کردم نشد اینجاش و رد کنم تر و خدا چه جوری دره باز میشه؟
خدایی بگید دقیقا 2 ساعت بازی کردم آخر سر بازیش قفل کرد!همون یه تیکه رو از بس رفتم!
جانه من منتظرما دمتون گرم خدایی!

دوست عزیز نباید زیاد پشت سر هم پست بزنی یه کم صبر کنی بچه ها میان کمکت میکنن فقط صبور باش جواب سوالت هم گذاشتم تو اسپویلر
باید یه شیشه بنزینو پارچه بزنی سرش بعد چسب می پیچی دور شیشه بعد هم پارچه رو اتیش میزنی وقتی عنکبوته اومد این طرف می چسبونی پشتش همین-در ضمن در مورد 2 تا پایان هم نگران نباش دقیقا اخرین صحنه ی بازی اتفاق میوفته ! یعنی با تصمیمی که میگیری
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or