Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

خوب بلاخره چی شد یعنی میتونیم این بازی رو 67 ساعت دیگه بازی کنیم یا نه سره کاریم؟
دوست عزیز ما طبق بیان GAMESPOT لحظه شماری میکنیم اما اگه خبر جدید بود میزارم حتما به نظر من هم طبق گفته فریدون جان بازی های آتاری فری خواهد بود تا ببینیم خدا چی میخواد...;)

دوست عزيز هنوز هيچي معلوم نشده فعلا كه اخبار ضد و نقيضي وجود داره ولي احتمالا اين بازي
همون 66 ساعت ديگه ريليز ميشه درضمن شما اگه UC داري همون 80 ساعت حساب كن چون
نميشه كه بازي بياد و شما همون لحظه بازي كني:biggrin1:

دوست عزيز هنوز هيچي معلوم نشده فعلا كه اخبار ضد و نقيضي وجود داره ولي احتمالا اين بازي
همون 66 ساعت ديگه ريليز ميشه درضمن شما اگه UC داري همون 80 ساعت حساب كن چون
نميشه كه بازي بياد و شما همون لحظه بازي كني:biggrin1:
:(( :(( :(( من تا صبح پای gamespot میشینم منتظر خبر alone

با سلام به همگي . از قرار معلوم مثل اينكه اين بازي طبق امار سايتهاي مختلف همون 03/01/07
ريليز بشه. ولي چرا اين Gamespot ... چرا پوشش نميكنه ؟ فكركنم به خاطر اينكه Gamespot سايت
اروپاييه و نميتونه تحت پوشش قراربده همين ريليز رو. اما اينم يك سايت ديگه :
http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/data/930280.html

بابا چرا این گیم اسپات شده سند و مدرک شما :eek: :confused:
بهتره دیگه این گیم اسپات را جمش کنن با این ریلیز های عجیب غریبش!
مثلآ الان تمام شرکتا بازی جدید Daemon Vector را آوردن ولی تاریخ ریلیز بازی تو سایت گیم اسپات هست سپتامبر 2005 :eek: :eek:
یا بازی سگدانی بود که گیم اسپات تو ریلیز اونم اشتب زده بود.

سلام
میگم ولی چه حالی میده اگر همین روز ها ریلیز بشه. ایام عید درس هم که تعطیل با این بازی کلی حال می کنیم. من که اگر این تو این چند روز بیاد بی خیالش میشم و میذارم برا عید.
یا علی مدد

دوست عزيز من باهات شرط ميبندم كه شماره 4 اين بازي كه مال سال 2001 هستش ترسناكتر از
Condemned هست چه برسه به اين شماره 5 كه ميخواد بياد

البته این روش مقایسه درستی نیست که چون نسخه قبلی ترسناک بوده پس حتما این نسخه خیلی ترسناک تر هست
ولی با این حساب منم مثل شما فکر میکنم که اگه از Condemned ترسناک تر نباشه ترسی که تو آدم به وجود میاره کمتر نیست

يه سوال ! يعني شماها واقعآ منتظرين كه فردا پس فردا بازي Alone In The Dark بياد و بازي كنين ؟! بازي اي كه هنوز يدونه گيم پلي هم به صورت كامل ازش نمايش داده نشده و آخرين خبرهاش براي دو سه ماه پيش هست.حداقل تا 6 ماه ديگه منتظرش نباشين !
121fs725372.gif

درود
يه سوال ! يعني شماها واقعآ منتظرين كه فردا پس فردا بازي Alone In The Dark بياد و بازي كنين ؟! بازي اي كه هنوز يدونه گيم پلي هم به صورت كامل ازش نمايش داده نشده و آخرين خبرهاش براي دو سه ماه پيش هست.حداقل تا 6 ماه ديگه منتظرش نباشين !
جای امید دادن بود آریا جون. من هم موندم. ولی سایتها چیز دیگه ای میگن. خلاصه دو روز دندون ری چیگر میزاریم ببینیم چی میشه. ولی اگه بشه میدونی چی میشه
bliss.gif

121fs725372.gif
:(( من مطمعن هستم ریلز میشه تو آمریکا اگه نیاد 360 رو میفروشم micro میخرم:(
بدشم فعلا ریلز بشه ببینیم چه امتیازی میگیره تا بعد بازی میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or