Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

درود
آقایون ، حرف من رو بد براتشت کردید . من میگم یه چیزی این وسط میلنگه . یه جای کار ایراد داره . همه میگن نمیمه سوم 2007 این گیم استاپ زده 3 روز دیگه :eek:

درود
دوستان دیدی که یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست . عکس زیر رو خوب نگاه کنید . از سایت www.ign.com گرفتم . لین هم لینک اون صفحه .
40o6xyf.jpg

این هم عکس

خوب نظر شما چیه . یکم بیشتر تحقیق نکید ، ببینیم به کجا میرسیم . این Game Spot هم ملت رو گذاشته سر کار ( از جمله خودم ) . ولی خدا کنه درست گفته باشه و 3 روز دیگه منتشر بشه تا حالشو ببریم .

با سلام خدمت همه این مشکلی که پیش اومده علت داره اونهم اینکه این بازی نسخه ها ی مختلف داره در کل من تاریخ ها رو میگم 1/3/2007 برای uc روی 360 میاد و دو رژیون دیگه هنوز تاریخ دقیق ندارن ودر تاریخ1/7/2007 برای ps3 در امریکا میاد که احتمالاَ علت این اختلاف زمان بالا تر بردن دیتیلز در ps3هست در ضمن این بازی از سری بازی های آتاری هست و به احتمال زیاد فری هست در ضمن سایت گیم اسپات یک سایت امریکایی است امیدوارم متوجه منظورم شده باشید راستی تا یادم نرفته من یه انتقاد از این سایت کنم اونهم اینکه بیخودی طرف بازیهای امریکایی رو میگیره مثلاَ همین گنجی ps3 انقدر ازش بد گفت که من توقع یه بازی ps2 رو هم نداشتم ولی هر کی تونست ببینه بیاد بگه چون از نظر من خیلی خوب بود البته ضعفهایی هم داشت بر منکرش لعنت ولی این چیزی که می گفتن هم نبود اصلاَ برید عکسهاشو ببینید

لوگو بالای بازی alone 5 تغییر کرده نوشتAlone in the Dark: Near Death Investigation [working title] نوشته:(( در حال ساخت یعنی مراحل ساخت تکمیل نشده یعنی:(( فکر نمیکنم ریلیز بشه به این زودی ها:( :( :( :(( :(( :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or