rezaigi2004
کاربر سایت
من تو یک ساعت بیشتر از 30 بار رفتم حتی چند بار هم dc شدم اما هنوز یک مارچدوست عزيز page شما تو Gamespot هنوز اپديت نشده..اين مشکل تو بعضی سايتها
متأسفانه رخ میده
عکس از تاريخ بازی
![]()

من تو یک ساعت بیشتر از 30 بار رفتم حتی چند بار هم dc شدم اما هنوز یک مارچدوست عزيز page شما تو Gamespot هنوز اپديت نشده..اين مشکل تو بعضی سايتها
متأسفانه رخ میده
عکس از تاريخ بازی
![]()

شما برای رفع اين مشکل بهتره clear history کنیمن تو یک ساعت بیشتر از 30 بار رفتم حتی چند بار هم dc شدم اما هنوز یک مارچ![]()
دیدی درست بودای بابا مثل اين که واسه امريکای شمالی قراره 1 مارچ 2007 بياد
ولی برای ژاپن و اروپا TBA هست...يعنی ما که j داريم نمیتونيم همزمان با uc ها بازی کنيم
و بايد صبر کنيم؟
![]()
من alone میخوامفریدون جون آواتارت منو کشته:cheesygri بدشم باید یک تاپیک بزنیم برای بخش عزای alone dark 5درود
دوست من ، عکس چه سایتی هست . جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون آقا تا اون روز دیگه من باید چه کارکنم از فراغ این بازی![]()
دوست عزيز اون لينکی هم که شما به بنده داديد تاريخش TBA بوددیدی درست بودمن alone میخوام
gamespotدرود
دوست من ، عکس چه سایتی هست .
من چاکرتم :biggrin1: :biggrin1:فریدون جون آواتارت منو کشته
عزیز جان ، Lost Planet چون ساخت Capcom بود و این شرکت جاپونی هست ، اول در آنجا بعد در اروپا و بعد در امریکا عرضه شود .ون مگه lostplanet نبود؟ اول واسه j امد بعد واسه امريکا تقريباً 1 ماه 1.5 ماه بعد ريليز شد
دهنمون آب افتادبه جون خودم یه آهنگی آخرش داره که ذهن آدم رو کوند میکنه ، تا چند دقیقه چشمات نمیبینه و گوشات نمیشون . تو آهنگه شعری خونده میشه ( به زبانی نا معلوم ) که انگاری فرشته ها دارن میخوننش . من رو که آواره میکنه .
من به اندازه ای که از چیزی خوشم امده باشه ازش تعریف میکن . شاید یکی دیگه مثل شما خوشش نیاد . ولی فکرکنم 20 ثانیه پایانی Demo هست که آدم رو میخکوب میکنه ( خودم رو میگم ها ) . شما سعی کن اولین تریلر بازی رو گیر بیار ( E3 06 نشونش دادن ) بعد میاد دستت . نداری بگو خودم برات بفرستم . آدرس خونت رو PM کن .بازم این osos زیاده روی کرد و بیش از اون چیزی که آهنگ بود ازش تعریف کرد
مثل بازی Crackdown
اونقدرا هم آهنگش به قول بعضی ها آواره کننده نبود و در حد یک آهنگ معمولی بود
فریدون جان دقیقا 20 ثانیه آخرش هست که تو دمو نشون میدهدرود
آقا برای انینکه بفهم همون آهنگی یا نه زدن دانلود کنه ف ولی نمیدونم چرا پخش نمیشه . ( مدیا پلیر 11 دارم ) خلاصه اگر از روی اولین تریلرش برداشته باشی درسته .
من به اندازه ای که از چیزی خوشم امده باشه ازش تعریف میکن . شاید یکی دیگه مثل شما خوشش نیاد . ولی فکرکنم 20 ثانیه پایانی Demo هست که آدم رو میخکوب میکنه ( خودم رو میگم ها ) . شما سعی کن اولین تریلر بازی رو گیر بیار ( E3 06 نشونش دادن ) بعد میاد دستت . نداری بگو خودم برات بفرستم . آدرس خونت رو PM کن .