Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

دوست عزيز page شما تو Gamespot هنوز اپديت نشده..اين مشکل تو بعضی سايتها
متأسفانه رخ میده
عکس از تاريخ بازی
47sil47.jpg
من تو یک ساعت بیشتر از 30 بار رفتم حتی چند بار هم dc شدم اما هنوز یک مارچ:(

ای بابا مثل اين که واسه امريکای شمالی قراره 1 مارچ 2007 بياد
ولی برای ژاپن و اروپا TBA هست...يعنی ما که j داريم نمیتونيم همزمان با uc ها بازی کنيم
و بايد صبر کنيم؟

2iroyud.jpg

درود
دوست من ، عکس چه سایتی هست . جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون آقا تا اون روز دیگه من باید چه کارکنم از فراغ این بازی :((

درود
دوست من ، عکس چه سایتی هست . جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون آقا تا اون روز دیگه من باید چه کارکنم از فراغ این بازی :((
فریدون جون آواتارت منو کشته:cheesygri بدشم باید یک تاپیک بزنیم برای بخش عزای alone dark 5:(( :(( :((

آخرین ویرایش:
دیدی درست بود :(( من alone میخوام
دوست عزيز اون لينکی هم که شما به بنده داديد تاريخش TBA بود

درود
دوست من ، عکس چه سایتی هست .
gamespot
-------------------
البته من فکر کنم نهايتاً بعد از ريليز برای uc تا 3 4 روز ديگه برای j هم بياد
چون مگه lostplanet نبود؟ اول واسه j امد بعد واسه امريکا تقريباً 1 ماه 1.5 ماه بعد ريليز شد
ولی تو ایران اونايی که uc داشتن همزمان با j يه 3 4 روز ديرتر بازی کردن !!

آخرین ویرایش:
درود
فریدون جون آواتارت منو کشته
من چاکرتم :biggrin1: :biggrin1:
ون مگه lostplanet نبود؟ اول واسه j امد بعد واسه امريکا تقريباً 1 ماه 1.5 ماه بعد ريليز شد
عزیز جان ، Lost Planet چون ساخت Capcom بود و این شرکت جاپونی هست ، اول در آنجا بعد در اروپا و بعد در امریکا عرضه شود .
:biggrin1: بزارید این بازی بیاد ، شاید ( 99.9% ) این بازی فیری ریجون خواهد بود . خوب اتاری هست دیگه . بازی های قبلیش فیری بودن . ولش کن اصلا ، خود Offical Site این بازی چی نوشته . اصلا داره . وای خدایا ، یک Demo با کیفیت HD ازش دارم و تا حالا یه 50 دفعه ای دیدم . به جون خودم یه آهنگی آخرش داره که ذهن آدم رو کوند میکنه ، تا چند دقیقه چشمات نمیبینه و گوشات نمیشون . تازه اولین Demo بازی بود . تو آهنگه شعری خونده میشه ( به زبانی نا معلوم ) که انگاری فرشته ها دارن میخوننش . من رو که آواره میکنه .

به جون خودم یه آهنگی آخرش داره که ذهن آدم رو کوند میکنه ، تا چند دقیقه چشمات نمیبینه و گوشات نمیشون . تو آهنگه شعری خونده میشه ( به زبانی نا معلوم ) که انگاری فرشته ها دارن میخوننش . من رو که آواره میکنه .
دهنمون آب افتاد
ببین میتونی این آهنگ را با نرم افزار درش بیاری و بزاریش تو سایت؟!
یا حداقل بصورت دستی بگیرش و ...

بازم این osos زیاده روی کرد و بیش از اون چیزی که آهنگ بود ازش تعریف کرد:biggrin1:
مثل بازی Crackdown
اونقدرا هم آهنگش به قول بعضی ها آواره کننده نبود و در حد یک آهنگ معمولی بود;)

درود
آقا برای انینکه بفهم همون آهنگی یا نه زدن دانلود کنه ف ولی نمیدونم چرا پخش نمیشه . ( مدیا پلیر 11 دارم ) خلاصه اگر از روی اولین تریلرش برداشته باشی درسته .
بازم این osos زیاده روی کرد و بیش از اون چیزی که آهنگ بود ازش تعریف کرد
مثل بازی Crackdown
اونقدرا هم آهنگش به قول بعضی ها آواره کننده نبود و در حد یک آهنگ معمولی بود
من به اندازه ای که از چیزی خوشم امده باشه ازش تعریف میکن . شاید یکی دیگه مثل شما خوشش نیاد . ولی فکرکنم 20 ثانیه پایانی Demo هست که آدم رو میخکوب میکنه ( خودم رو میگم ها ) . شما سعی کن اولین تریلر بازی رو گیر بیار ( E3 06 نشونش دادن ) بعد میاد دستت . نداری بگو خودم برات بفرستم . آدرس خونت رو PM کن .

درود
آقا برای انینکه بفهم همون آهنگی یا نه زدن دانلود کنه ف ولی نمیدونم چرا پخش نمیشه . ( مدیا پلیر 11 دارم ) خلاصه اگر از روی اولین تریلرش برداشته باشی درسته .

من به اندازه ای که از چیزی خوشم امده باشه ازش تعریف میکن . شاید یکی دیگه مثل شما خوشش نیاد . ولی فکرکنم 20 ثانیه پایانی Demo هست که آدم رو میخکوب میکنه ( خودم رو میگم ها ) . شما سعی کن اولین تریلر بازی رو گیر بیار ( E3 06 نشونش دادن ) بعد میاد دستت . نداری بگو خودم برات بفرستم . آدرس خونت رو PM کن .
فریدون جان دقیقا 20 ثانیه آخرش هست که تو دمو نشون میده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or