Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

با درود فراوان
تشکر دارم از زحمتهای زضا جون :love: ولی صفحه رو سنگین کردی و سایزش رو ریختی بهم :mad:
درمورد این بازی باید بگم براتون که :
سازندگان به روش جدید برای نقل داستان دست یافته اند . همین طور در تعویض مرحله ( Next Chapter ) بسیار نوآورانه طراحی شده و حس جدید را به بازیباز القاع میکند . بازی در ژانر ماجرائی و ترسناک ( بینهایت ترسناک ) قرار دارد . گرافیک و موسیقی بازی فوق العاده زیبا و تاثیر گذار است . گیم پلی بازی نیز ( بگفته سازندگان ) به شیوه ای طراحی شده که بازیباز بشدت با ان راتباط برقرار کرده و خود را در آن موقعیت احساس میکند .
داستان بازی درست در پارک مرکزی شهر نیویورک اتفاق میافتد که دقیقا شبیه بازی شده است و در مورد چیزی بسیار مرموزی است که از جهان پس از مرگ فرار کرده و تهدید برای جهان فانی ( زمین و مخلوقات ان ) بحساب می اید .
به احتمال زیاد این بازی ، مجموعه ای است سه قسمتی که بنده هم مثل شما مشتاق تجربه کردن این بازی هستم .
این بازی ترسناک هست یا فکری؟؟؟
ترکیبی ار هر دو .
مثل silent hill 4هست؟؟؟
با اطمینان میگم ، Alone in the Dark 5 با هر آنچه تا بحال دیده یا تجربه کرده اید متفاوت باشد;)
پیروز و پایدار باشید

پیش نمایش کلی بازی Alone Dark 5

شرکت اتاري با همکاري استوديوي Edern studios بازي را در حال ساخت دارد که ادامه اي از يکي ار موفق ترين بازي هاي سبک هراس تاريخ صنعت بازي يعني تنها در تاريکي(ALONE IN THE DARK) است.از همان ابتدا از دمو از وجود ترک هايي که در اطراف نام محصول رشد مي کند ،مي توان فهميد با ماجراي عجيب غريبي رو به رو هستيم.صحنه هاي بازي انقدر حرفه اي و قوي کار شده استکه اين قسمت از سري بيشتر به فيلم هاي هاليوودي شبيه بود تا بازي،نکته مهمي که از دمو مي توان به ان اشاره کرد اين است که تمامي مواردي که از بازي به نمايش در امده است،به صورت زنده(Real Time) رندر شده است.طبق گفته هاي تهيه کننده بازي،قهرمان داستان،همان شخصيت بازي قبليALONE IN THE DARK ،ادوارد کارنبي است که در سال1999 وارد بازار شد.دموي نمايش داده شده از بازي ابهام هاي بسياري به همراه داشت.در ابتداي نمايش ادوارد را ابتدا در حالي مي بينيم که شب هنگام از اتومبيلش پياده شده ودر نزديکي پارک مرکزي شهر قرار دارد.پارک بزرگي که بسيار مرموز جلوه مي کند وان طور که گفته شده در طول بازي پي خواهيم برد که اصلا چرا چنين پارک بزرگي در وسط شهر ايجاد شده است.درست در همين شب نيروهاي ار تاريکي که دربازي(After Life) خوانده مي شوند.پايشان به محل زندگي انسانها باز مي شود وناگهان همه چيز در پارک به هم مي ريزدانگار زمين لرزه اي اتفاق مي افتد.شکاف بزرگي از تاريکي به شکل خطي از محلي اغاز مي شود وهمينطور پيشرفت مي کند وهر چه بر سر راه است از بين مي برد.شخصيت داستان وارد بازي ميشودواحساس تنهايي در ان تاريکي او را فرا ميگيرد!!!!

او متوجه مي شود که موجودات وحشتناکي وارد دنياي انسانها شده اند.در انتهاي دمو،شخصيت بازي قصد فرار از دست موجودات شيطاني را دارد.پس از نابود کردن او از پنجره به بيرون پرتاب مي شود.اما درست در اين لحظه،دستش را به پنجره اي بيرون پنجره گير مي اندازدو خودرانجات مي دهد.او که حالا بين زمين واسمان معلق است،پارک عظيم را روبه روي خود مي بيند.مي توان حدس زد ورود به اين پارک وگذراندن ماجراهاي ان هرچه بيشترگرهاي داستان را باز مي کند وشايد، در اخر به توان حدس زد که چرا چنين پارکي در شهر به وجود امده است.به طور کلي داستان بازي در شهر نيويورک اتفاق مي افتد وان پارک معروف واستفاده دوباره از اسم ادوارد هيبتي دوباره به بازي داده است.اين بازي علي رغم اين که ادامه دهنده سبک دلهره(Surrival Horror) است اما طبق صحبت هاي تهيه کننده بازي اضافه کننده نکاتي است که در نوع جالب به نظر مي رسند.در اين بازي وسايل نقليه،فقط براي انتقال ساخته نشده اند،بلکه جزيي از داستان هستند ودر پاره اي از موارد مي توان از انها بر عليه دشمن (به عنوان اسلحه )استفاده کرد.هنگامي که در اتومبيل قرار مي گيريد نه تنها پشت فرمان ،بلکه در باقي صندلي ها نيز مي توانيد قرار گيريد،اين حالت باعث تغيير در روند بازي مي شود،مثلا مي توانيد اتومبيل را برانيد يا تير اندازي کنيد

نکته جالب ديگر وجود دوحالت اول شخص و سوم شخص بسته به موقعيت در گيم پلي بازي است.طراح بازي در اين مورد توضيح داد که انها سعي کرده اند که سبک جديدي به گيم پلي بازي در اين سري ببخشند به همين دليل از نواوري که در بازي RE4 استفاده شده بود به نکات جديدي رسيده اند.وسعي دارن با ترکيب ديد اول شخص وسوم شخص در گيري بيشتري را در گيم پلي بازي براي بازيباز به وجود اورند.با توجه به دموي نمايش داده شده بازي از گرافيک قابل توجهي بر خوردار است که نويد يک بازي قدرتمند را مي دهد،همچنين نمي توان از موسيقي تاثير گذار ان به راحتي گذشت.يکي از نکاتي که تهيه کننده بازي خانم نور پلاني(Nour Polloni) بر ان تکيه مي کند،اين است که در بازي سعي شده است که بازيباز واقعاٌ خود را در محيط بازي احساس وبا خود فکر کند،اگر جاي شخصيت بازي بود،چگونه عمل مي کرد(که در اصطلاح به ان همذات پنداري مي گويند).او معتقد است که هر بازيباز به شکل مخصوص به خود به اتفاق هاي اطراف عکس العمل نشان خواهد دادالبته اين مساله تا زماني که بازي را تجربه نکرده ايم،مخفي خواهد ماند.اما نکته اي که در اخرين روزهاي تکميل بازي اعلام شد سريالي بودن بازي است چيزي که اين روزها در صنعت بازي باب شده است.به هر حال خدا اخر عاقبت ما را با اين بازي هاي نسل بعد به خير کند.

آخرین ویرایش:
یادمه اولین باری که این بازی (شمار هایی قبل)رو دیدم تو کلوپ بود رفیقم بازی میکرد توی یه خیابون بزرگ تاریک مه گرفته راه میرفت گفتم داری چیکار میکنی گفت دارم دنبال یه کلید میگردم
163.gif

از اوم موقه از این بازی میترسم
68.gif
8 سال پیش

ولی برای این شماره آماده هستم که بترکونم
160.gif

ین بازی یک بازی نسل سومه و برای xbox360 , PC میاد اما برای PC فکر کنم حداقل CPU 2 هسته ای بخواد با کارت گرافیک GEFORCE 8800GT و RAM 1024 تقریبا سیستمی شبیه بازی CRYSIS

این بازی علاوه بر Xbox 360 برای PS3 هم میاد..
ضمن اینکه هنوز سیستم مورد نیاز برای اجرای این بازی اعلام نشده ;)

سلام اقای FARZADLION میتونم دلیل این که تاپیک من رو به این شکل در اوردین بدونم ممنون میشم

قبلا تاپیکی برای بازی Alone in the Dark ایجاد شده بود ... بهتر بود شما اگر مطلبی داشتید در اون تاپیک می نوشتید ...

من تنها کاری که کردم تاپیکی که شما ایجاد کرده بودید را به تاپیک قبلی اضافه کردم ... نمیشه برای هر بازی ما چند تا تاپیک داشته باشیم ...;)

از دوستان دیگر هم خواهش می کنم قبل از ایجاد یک تاپیک ، جستجو کنند که آیا پیش از این در ان ارتباط تاپیکی وجود داشته یا خیر

موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام ..

قبلا تاپیکی برای بازی Alone in the Dark ایجاد شده بود ... بهتر بود شما اگر مطلبی داشتید در اون تاپیک می نوشتید ...

من تنها کاری که کردم تاپیکی که شما ایجاد کرده بودید را به تاپیک قبلی اضافه کردم ... نمیشه برای هر بازی ما چند تا تاپیک داشته باشیم ...;)

از دوستان دیگر هم خواهش می کنم قبل از ایجاد یک تاپیک ، جستجو کنند که آیا پیش از این در ان ارتباط تاپیکی وجود داشته یا خیر

موفق باشید
از شما ممنونم:(

درود
دوستان با عقل جور در میاد بازی که هنوز Boxshot نداره ، در روز اول ماه مارچ عرضه بشه . یکم بگردید لطفا ببینید خبر درست هست یانه . تو Gamespot که همیچین چیزی نوشته :confused:

يعنی میشه ترس و هيجان بازی condemned رو با اين بازی يکی دونست؟ بعيد میدونم
بايد ديد تا باور کرد.....چندتا عکس از دشمنها نداريد ببينيم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or