خوب بازی رسما توسط سخنگوی Remedy Entertainmenتایید و قرار شد برای May 22 منتشر شود
گفته شد بازی در تاریخ May 22 با قیمت $14.99در دسترس هست
اضافه می کم این عنوان در ماه February برای Xbox Live منشر شده بود و دوستانی که نتوانستند استفاده کنند از این عنوان این بهترین فرصت ممکن هست
یک سری تصاویر قرار میدم البته برا xboxهست ولی خواستم ما محیط بازی اشنا بشید
بازی CrossFire - SLI رو ساپورت نمیکنه درست مثل اولین بازی که Alan wake ,اومده ... باید منتظر Profile ها موند ... برای CrossFire اپدیت شده اما مثل اینکه افت فریم میده ...
هنوز تموم نکردم بازی رو اما امیدوارم واقعا اگه آلن ویک 2 در کار باشه، اینطوری نباشه.
یه پیشرفت هایی داشته اما همش مراحل تکرای و کارهای تکراری. آدم حس می کنه هی داره بازی رو از اول میره.
خب من هم تمومش کردم.
چیزی که جالب بود اینه که آخر تیتراژ عین مکس پین 2 می نویسه که ادامه داره. حالا کی ادامش ساخته بشه و آیا آلن ویک هم به راکستار فروخته میشه ، جای سواله.
من Alane wake رو خریدم اما متوجه شدم نسخه Black Box هست و خلاصه نصبش کردم و رفتم تو بازی اما واقعا خورد تو حالم
کیفیت فیلم های بازی وحشتناک اومده بود پایین و کیفیت تکسچرهای بازی هم افتضاح شده بود
جوری که به سختی میشد بازی رو تحمل کرد و نصفه نیمه ولش کردم
توصیه میکنم تو هیچ شرایطی نسخه Black Box بازی رو دانلود نکنید
من Alane wake رو خریدم اما متوجه شدم نسخه Black Box هست و خلاصه نصبش کردم و رفتم تو بازی اما واقعا خورد تو حالم
کیفیت فیلم های بازی وحشتناک اومده بود پایین و کیفیت تکسچرهای بازی هم افتضاح شده بود
لطفا از این توصیه ها نکن چون تو رفتی خریدی معلومه الان اعصابت داغونه
چون وقتی آدم پول میده میخره بلک باکس باشه معلومه بده ولی وقتی بحث دانلود میشه تو بخاطر یک کیفیت فیلم حال داری بجای 3 گیگ 8 گیگ داون کنی؟؟؟؟؟
راستش برای من که خیلی مهم نیست
اونی که تو خریدی Alan wake اولی بوده چون فکر نکنم نسخه ی بلک باکسی از بازی منتشر شده باشه من خودم نسخه ی یک گیگی دانلود کردم کیفیت فیلما هم HD و هیچی از بازی کم نشده بود فقط یکم فشرده شده بود از 3 گیگ تبدیل به 1.5 گیگ شده بود که بلک باکسم نبود
منم همون نسخه بلک باکسو داون کردم(alan wake) من زیاد کیفیت فیلما برام مهم نیست مهم اینه که 8 گیگ میشه 3 گیگ اینه که مهمه!!!
و بلک باکسم کلی طرفدار داره و هیچ نسخه ی فشرده ای اندازه ی اون طرفدار نداره...
چرا اول که اپیزود رو تموم میکنی بعد آلن ویک بده میاد از این چیزای سیاه دورت میفرسته بعد از اون باز دوباره مرحله تکرار میشه!!!
این تو داستان بازی هست یا مال من قاط زده !!!
البته یک تغیراتی تو اپیزود هست ولی تمام کارایی که کردی رو دوباره باید انجام بدی!! منم اعصابم خورد شد خارج کردم!!!
این طبیعیه؟؟
لطفا از این توصیه ها نکن چون تو رفتی خریدی معلومه الان اعصابت داغونه
چون وقتی آدم پول میده میخره بلک باکس باشه معلومه بده ولی وقتی بحث دانلود میشه تو بخاطر یک کیفیت فیلم حال داری بجای 3 گیگ 8 گیگ داون کنی؟؟؟؟؟
راستش برای من که خیلی مهم نیست
اونی که تو خریدی Alan wake اولی بوده چون فکر نکنم نسخه ی بلک باکسی از بازی منتشر شده باشه من خودم نسخه ی یک گیگی دانلود کردم کیفیت فیلما هم HD و هیچی از بازی کم نشده بود فقط یکم فشرده شده بود از 3 گیگ تبدیل به 1.5 گیگ شده بود که بلک باکسم نبود
منم همون نسخه بلک باکسو داون کردم(alan wake) من زیاد کیفیت فیلما برام مهم نیست مهم اینه که 8 گیگ میشه 3 گیگ اینه که مهمه!!!
و بلک باکسم کلی طرفدار داره و هیچ نسخه ی فشرده ای اندازه ی اون طرفدار نداره...
چرا اول که اپیزود رو تموم میکنی بعد آلن ویک بده میاد از این چیزای سیاه دورت میفرسته بعد از اون باز دوباره مرحله تکرار میشه!!!
این تو داستان بازی هست یا مال من قاط زده !!!
البته یک تغیراتی تو اپیزود هست ولی تمام کارایی که کردی رو دوباره باید انجام بدی!! منم اعصابم خورد شد خارج کردم!!!
این طبیعیه؟؟
آره دادا طبیعیه
درواقعا هر دفعه آلن یه چیزیایی رو سرجاش میزاره ولی کامل انجام نمیده واسه همین برمیگرده به اول تا دوباره انجام بده.هر دفعه توی اون اتاق آخری یه کار اضافه انجام میده تا تموم میشه
من که 1.5 گیگی داون کردم فکر نکنم بلک باکس بود ولی کیفیت فیلما همش HD بود..
نسخه بلک باکس 1 گیگه ولی اگه بخواین همون کیفیت فیلما هم نیاد پایین میتونید نسخه 1.5 گیگی رو دانلود کنی
هرکی خواست پی ام بده براش اسم سایتو بفرستم واقعا سایت توپیه تمام نسخه های فشرده و ریپ و ... رو میزاره مثلا از یک بازی شاید 5 تا نسخه ی فشرده بزاره تا هر کس دوست داره هر کدومو دانلود کنه.
چه جور بازیی بود فقط همین!!!!
کلا به 3 ساعت نمیرسید گیم پلیش.!!!
3 مپ هم بیشتر نداشت
البته نسبت به 3گیگ بد نبود ولی راضی کننده نبود همون بازی نمیکردم بهتر بود چون تمام خاطرات آلن ویک به ذهنم اومد دوباره در عرض چند ساعت همش پرید
نسخه ی بعدی بازی اسمش night spring ـــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟