Alan Wake's American Nightmare | PC

awanscreendevdiary610.jpg

خوب بازی رسما توسط سخنگوی Remedy Entertainmenتایید و قرار شد برای May 22 منتشر شود
گفته شد بازی در تاریخ May 22 با قیمت $14.99در دسترس هست
اضافه می کم این عنوان در ماه February برای Xbox Live منشر شده بود و دوستانی که نتوانستند استفاده کنند از این عنوان این بهترین فرصت ممکن هست

یک سری تصاویر قرار میدم البته برا xboxهست ولی خواستم ما محیط بازی اشنا بشید

Arcade_Oilfield-150x150.jpg
In_Diner-150x150.jpg
Birdman1-150x150.jpg
Diner_Encounter-150x150.jpg
Encounter-150x150.jpg
EmmaSloan-150x150.jpg
DriveIn_Mood-150x150.jpg
Arcade_Ghosttown4-150x150.jpg

Last edited by a moderator:
دوستان چند تا عکس از محیط بازی میذارید؟

من تا حالا هیچ سریش رو بازی نکردم...

سبک بازی ماجراجویی هست؟
خدمت شما.فقط حجمشون زیاد بود و مجبور شدم حجم عکسا رو بیارم پایین که یه خورده کیفیت اومد پایینبازی توی سبک اکشن ترسناک با تم روانشناسانه هست:
l4uzcpm6yf5ifhy87ksi.jpg
e5z4x4dzxeh6k31icgrs.jpg
loh0enm5kg8w7zizjo4r.jpg
z0h462k2y5ws9qnw8hm.jpg
بازی توسط سازندگان اصلی مکس پین و با داستان سرایی سم لیک ساخته شده که شاهکاره. (شماره اولش از نظر داستان فوق العاده غنی هست)

این بازی روی pc قابلیت online داره؟

نه نداره
فریم دهی این بازی که عالی هست چرا بعضی ها می گن مشکل داره؟
ببین بازی یه خورده برا PC سنگینه.یعنی به خوبی بهینه سازی نشده.سیستم نسبتا بالایی میخواد و به خاطر همین ممکنه روی بعضی سیستم های بزرگ هم مشکل افت فریم داشته باشه

اونوقت این با Alan Wake معمولی چه فرقی داره؟ نسخه ی جدیدشه؟!

این بازی در واقع یک dlc هست که تو xbl عرضه شده و الان برای pc عرضه شده.
بازی اکشن تر شده و مثل شماره اصلی زیاد تمرکزی رو داستان نداره.گرافیک بازی هم یکم بهتر شده.

اونوقت این با Alan Wake معمولی چه فرقی داره؟ نسخه ی جدیدشه؟!
در واقع یه Spin-Off از این سری هست که داستان الن ویک رو بعد از گم شدنش روایت میکنه.
بازی خیلی متنوع شده و تنوع اسلحه ها و دشمنا عالی هستن
گیم پلی روون تره ولی انتظار داستان غنی نسخه اول رو نداشته باشین.چرا؟
چون تیم اصلی روی بازی کار نکردن و یه تیم 20 نفره،جدا گونه روی بازی کار کردن.
در کل بازی خوبی هست.هر چی باشه Alan Wake هست

نه نداره

ببین بازی یه خورده برا PC سنگینه.یعنی به خوبی بهینه سازی نشده.سیستم نسبتا بالایی میخواد و به خاطر همین ممکنه روی بعضی سیستم های بزرگ هم مشکل افت فریم داشته باشه

برای من که از قبلی هم بهتر فریم می ده کنترلش هم بهتر شده با یه 460 راحت 30 فریم full hd می ده با 580 هم 60 فریم

نه نداره

البته بیشتر بازی برای چند هسته ای ها سازگاری نداره مثکه، نمیتونه از تمام توان چند هسته ای ها استفاده کنه.
که اونم با چپ جدیدش سعی شده مشکل رو تا حدی حل کنند.

برای من که از قبلی هم بهتر فریم می ده کنترلش هم بهتر شده با یه 460 راحت 30 فریم full hd می ده با 580 هم 60 فریم
من با 460 دارم 60 فریم میگیرم :دی. ثابت نیست بین 50 تا 60 ولی خب میده :دی.
جالبیش اینه تو محیط شلوغ دیگه خیلی بیاد پائین میاد 50 . . .

البته بیشتر بازی برای چند هسته ای ها سازگاری نداره مثکه، نمیتونه از تمام توان چند هسته ای ها استفاده کنه.
که اونم با چپ جدیدش سعی شده مشکل رو تا حدی حل کنند.

من i7 دارم و در حد 30 فریم بهم میده ولی مشکلی هم نیست
اینی که میگی چیه؟

من i7 دارم و در حد 30 فریم بهم میده ولی مشکلی هم نیست
اینی که میگی چیه؟
جدی؟ :|؟
من i3 دارم ولی داره بهم 60 فریم میده که :دی.
یعنی 30 فریم ثابته؟ اصلن زیاد نمیشه؟ :دی؟
روی CPU هایی که چند هسته ای هستند، بازی خوب بازده ای نداره، AW هم همین مشکل رو داشت، از تمام توان CPU ها استفاده نمیکنه. نصفه و نیمه بر میداره چون برای اونا مثل این که بهینه سازی و کلن ساخته نشده یه پچ دادن حل کنه این مشکل رو، چند صفحه قبل یکی از بچه ها توضیح داد :دی.

پس ارزش بازی کردن نداره. من نسخه ی قبلیش رو به خاطر تعریفی که از داستانش شنیده بودم خریدم که البته داستان همچین جالبی هم نداشت اما من رو تا حدودی ارضا کرد. عمرا این نسخه جدید رو بازی کنم، دوست دارم تصویر نسخه ی قبل و داستانش داخل ذهنم باشه، به علاوه با گیم های اکشن هم زیاد حال نمیکنم.

جدی؟ :|؟
من i3 دارم ولی داره بهم 60 فریم میده که :دی.
یعنی 30 فریم ثابته؟ اصلن زیاد نمیشه؟ :دی؟
روی CPU هایی که چند هسته ای هستند، بازی خوب بازده ای نداره، AW هم همین مشکل رو داشت، از تمام توان CPU ها استفاده نمیکنه. نصفه و نیمه بر میداره چون برای اونا مثل این که بهینه سازی و کلن ساخته نشده یه پچ دادن حل کنه این مشکل رو، چند صفحه قبل یکی از بچه ها توضیح داد :دی.

ببین برای من با برنامه Fraps حول و حوش 36 میزنه ولی بازی خیلی نرم و روون هست!!!؟؟
سیستم نسبتا بالایی هم دارم:
cpu i7
geforce 440 gt
4gb ram
ولی بازم وقتی میارمش روی زرولوشن 900*1600 افت فریم پیدا میکنه.
کارت گرافیک شما خیلی هم قوی نیست .تو رزولیشن 1280 یا پایین تر خوبه بازی کنی
دقیقا! وحید هم همینو بهم گفت و دقیقا درسته! روی همین 1280 عالی میشه!

آخرین ویرایش:
ببین برای من با برنامه Fraps حول و حوش 36 میزنه ولی بازی خیلی نرم و روون هست!!!؟؟
سیستم نسبتا بالایی هم دارم:
cpu i7
geforce 440 gt
4gb ram
ولی بازم وقتی میارمش روی زرولوشن 900*1600 افت فریم پیدا میکنه.
کارت گرافیک شما خیلی هم قوی نیست .تو رزولیشن 1280 یا پایین تر خوبه بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or