Alan Wake's American Nightmare | PC

awanscreendevdiary610.jpg

خوب بازی رسما توسط سخنگوی Remedy Entertainmenتایید و قرار شد برای May 22 منتشر شود
گفته شد بازی در تاریخ May 22 با قیمت $14.99در دسترس هست
اضافه می کم این عنوان در ماه February برای Xbox Live منشر شده بود و دوستانی که نتوانستند استفاده کنند از این عنوان این بهترین فرصت ممکن هست

یک سری تصاویر قرار میدم البته برا xboxهست ولی خواستم ما محیط بازی اشنا بشید

Arcade_Oilfield-150x150.jpg
In_Diner-150x150.jpg
Birdman1-150x150.jpg
Diner_Encounter-150x150.jpg
Encounter-150x150.jpg
EmmaSloan-150x150.jpg
DriveIn_Mood-150x150.jpg
Arcade_Ghosttown4-150x150.jpg

Last edited by a moderator:
واسه من خیلی خوب فریم میداد . هیچ موشکولی نداشتم .
سیستمم ذغالی نیز هست :d
چون با کارت گرافیک ATI بهینه شده بود فکر کنم .
رو بالاترین تنظیمات و anti alising 2x
بین 28 تا 35 فریم میداد اونم با کارت گرافیک 5570
عجیبه!
واسه من هم کارت گرافیکم در حد و اندازه مال تو هست اما روی پایین ترین تنظیمات(Full Resolution) فقط 30 فریم میداد !
سیستم منم دست کمی از مال تو نداره:d
اصلا باید بازیهارو بدن ژاپنیا بسازند،لامصبا یه جور بهینه میکنند بازی رو که روی سیستم های ذغالی هم 60 فریم میده،معلوم نیست از چه جادوی شرقی ای استفاده میکنند:d

عجیبه!
واسه من هم کارت گرافیکم در حد و اندازه مال تو هست اما روی پایین ترین تنظیمات(Full Resolution) فقط 30 فریم میداد !
سیستم منم دست کمی از مال تو نداره:d
اصلا باید بازیهارو بدن ژاپنیا بسازند،لامصبا یه جور بهینه میکنند بازی رو که روی سیستم های ذغالی هم 60 فریم میده،معلوم نیست از چه جادوی شرقی ای استفاده میکنند:d

از قدرت چـــــی بهره میبرن !
یعنی با تمرکز بازی میسازن :))

فوق العاده بود! :d اینقدر درگیرش شدم که از ساعت 3 تا 10 صبح یه ضرب تمومش کردم. :d مکانیزم همون مکانیزم قبلی با یه داستان جالب. اولین OST بازی (موقع سقوط شاتل) هم حرف نداشت. از همین الان به شدت منتظر Alan Wake 2 (احتمالا 4 سال دیگه /:) :d) هستم!

یه چند تا عکس:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or