عالیه، یعنی از لحاظ گرافیکی به نظرم جزء عالی ترین بازی هاست، از لحاظ گیم پلی هم که خیلی پیش رفت داشته.
آدم یک نگاه به اطرافش که میندازه شگفت زده میشه، نورپردازی رو به جرات میگم هیچ عنوانی نمیتونه به این بازی برسه، مه هم که جای خود داره.
بی نظیره، یعنی این ها روی 360 هم با این جزئیات اجرا شده؟

؟
از لحاظ گرافیکی همه چیز عالیه به خصوص فیزیک که به یه بوته ضربه زدم بوته رفت خورد یه درب باز شد و آروم بسته شد خورد به بوته بوته کمی برگشت با مسیر باد همراه شد دهنم باز موند

.
مشکل اصلی که فقط هست تو انیمیشن هاست که انیمیشن هارو با کامپیوتر طراحی کردن و دیگه به خودشون زحمت موشن کپچر ندادن که عین انیمیشن های مکس پین 1 شده، بعد یه زحمت هم ندادن انیمیشن تعویض خشاب هارو رو درست کنند، همون انیمیشن های تعویض نسخه ی اصلی رو گذاشتن اینجا، حالا این وسط خشاب یه سلاح وسطه الن دستش رو میاره عقب خشاب رو عوض میکنه

، بعد خشاب هم اصلن از جاش تکون نمیخوره الن عوض میکنه شلیک میکنه که این دیگه برای یه بازی 2012 خیلی زشته. کنار از این مسئله جای گلوله ها که نمیمونه و هیچ تاثیری تو محیط نداره واقعن رو اعصابه، Remedy با مکس پین همیشه تو این مسئله پیش قدم بود، اینجا برام جای سواله چرا این مشکل رو حل نکردن؟ حتا بعضی سلاح ها پوکه هم ندارن، یعنی هرچی به خودم فشار بیارم به گرافیک بازی برای همه مسائل بخوام نمره بدم به این دلیل 2 نمره کم میکنم

.
گیم پلی که کاملن یه بازی جدید شده، حس میکنم این گیم پلی دقیقن همون گیم پلی الن ویک اصلی که قرار بود عرضه کنند و بعد نظرشون عوض شد، یه محیط Open World بهت میدن که بگردی توش با ملت صحبت کنی و ماموریت بگیری دقیقن چیزی که قبلن گفته بودن . . .
گیم پلی خوبه ولی خیلی اکشن شده و سریع اون حس و حال الن ویک رو نداره اون جو رو نداره. توی الن ویک روی نورمال میرفتی مشکل تیر داشتی و بازی شدیدن سخت بود ولی تو این نسخه روی نورمال میگری اصلن نگرانی نباید داشته باشی که سلاحت بی تیر بمونه.
این مسئله کشیدن یه اسلحه 50 سانتی از توی کوت بیرون هم دیگه خیلی مسخرس، یک کم زحمت میدادن به خودشون الن یه جاییش این سلاح هارو میبست.
ولی طراحی چهره مکس خیلی خوب شده همین طور بقیه شخصیت ها

.
کلن گرافیک بازی یک کم مورد بی لطفی و کم حوصلگی سازنده ها قرار گرفته یک کم وقت میزاشتن با یه شاهکار طرف بودیم تو این بخش

.
اما بازم عالیه.
فعلن یه ساعت بازی کردم

.