Alan Wake Remastered

آخرین ویرایش:
من خودم هم بعدها که روی PC پورت شده بود بازی کرده بودم.
فکر کنم 13-2012 بود.
ولی اصلا روی PC مشکل نداشت ، یادمه خیلی هم از تجربش لذت بردم.
ولی آره خب برای 360 خیلی باید سنگین بوده باشه.

خب فرصتت رو از دست دادی ، دیگه قابل بازی نیست :D
من که از این به بعد به همه میگم برید ویدیو تو یوتوب ببینین ، مخصوصا برای داستان.
یکی از موارد عجیبی که دیدم در تاپیک آلن ویک ۲ این هستش که یکسری از دوستان گیم پلی شماره ۱ بهتر میدونستن.در حالیکه گیم پلی آلن ویک ۱ حتی نسبت به مکس پین های رمدی افت داشت و تقریبا توی همون دور اول بعد چپتر سوم خسته کننده میشد و فقط این داستان بود که تو رو پای بازی نگه میداشت.بازی نه چلنجی در اکشن داشت نه به اون شکل حس ترس القا می کرد و نه معمایی.صرفا چراغ قوه و شلیک کردن که گانپلیش از اویل ۴ اورجینال هم پایین تر بود.حالا شاید بشه گفت نسخه ۲ هم گانپلی آنچنانی نداشت هر چند به نظرم توی اون دی السی اول بازی روی گانپلی و شوتینگ بازی بیشتر زوم کردن و بهتر شده بود ولی کلا نسخه دوم حداقل میشه گفت استاندارد های سبک ترس و بقا رعایت کرده بود و بروز بود

یکی از موارد عجیبی که دیدم در تاپیک آلن ویک ۲ این هستش که یکسری از دوستان گیم پلی شماره ۱ بهتر میدونستن.در حالیکه گیم پلی آلن ویک ۱ حتی نسبت به مکس پین های رمدی افت داشت و تقریبا توی همون دور اول بعد چپتر سوم خسته کننده میشد و فقط این داستان بود که تو رو پای بازی نگه میداشت.بازی نه چلنجی در اکشن داشت نه به اون شکل حس ترس القا می کرد و نه معمایی.صرفا چراغ قوه و شلیک کردن که گانپلیش از اویل ۴ اورجینال هم پایین تر بود.حالا شاید بشه گفت نسخه ۲ هم گانپلی آنچنانی نداشت هر چند به نظرم توی اون دی السی اول بازی روی گانپلی و شوتینگ بازی بیشتر زوم کردن و بهتر شده بود ولی کلا نسخه دوم حداقل میشه گفت استاندارد های سبک ترس و بقا رعایت کرده بود و بروز بود
دقیقا.
رمدی از کوانتوم برک به این سمت انصافا خیلی پیشرفت خوبی تو بخش گیم پلی کرد.
این AW1 گیم پلی خیلی متوسطی داره.
برای کسی که از بازیهای جدیدترشون برمیگرده که اینها رو بازی کنه خیلی میخوره تو ذوقش.

حالا RE4 که جواهره ولی گیم پلی AW1 حتی از بازیهای اوایل دهه 2000 هم کم میاره.
اصلا در حد یه بازی که تو 2010 منتشر شده نیست.

در ادامه اگه رمدی بخواد آلن ویک رو ادامه بده باید یه فکری برای ریمیک نسخه اول بکنه ، از نو باید بکوبن بیان بالا.
چون این نوار خالی بودن گیم پلی این نسخه خیلی برای پلیرهای جدید حالت بازدارنده ایجاد میکنه.
قطعا برای مجموعه ای که تا این حد از لحاظ داستانی بازی کردن نسخه های قبلیش مهمه ... رمدی باید یه فکری برای مدرن کردن این نسخه انجام بده.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
قبول دارم گیم پلی تکراری می شد و بازی به شدت ضعف تو باس فایت داشت ولی خب همون گیم پلی ساده و اکشنش در کنار اون داستان و روایت و صد البته اون جو ماورایی که داشت بنظرم خیلی خوب مچ هم شده بودن من که به شخصه اصلا ازش خسته نشدم البته که اون ترکیب برای همون سال 2010 جواب بود و همون سال هم با اینکه شروع طوفانی نداشت ولی سریع بازی خودش بالا کشید. الن ویک دو اگه همون بالانس اکشن و ترسی که تو دی ال سی جسی داشت تو خود بازی هم داشت خیلی موفق تر می شد واقعا بازی یک جا هاییش خیلی خالی بود و خوراک گان پلی بود

خب دیشب تمومش کردم و DLCهارو هم رفتم.
گیم پلی که خب مزخرفه :D

ولی انصافا داستان و روایت همچنان عالی بود، تو DLC ها دیگه رسما نابود شدم بس که خوب بود.

سم لیک واقعا دیوانست.
چیز دیگه ای نمیتونم بهش نسبت بدم.
قبول دارم گیم پلی تکراری می شد و بازی به شدت ضعف تو باس فایت داشت ولی خب همون گیم پلی ساده و اکشنش در کنار اون داستان و روایت و صد البته اون جو ماورایی که داشت بنظرم خیلی خوب مچ هم شده بودن من که به شخصه اصلا ازش خسته نشدم البته که اون ترکیب برای همون سال 2010 جواب بود و همون سال هم با اینکه شروع طوفانی نداشت ولی سریع بازی خودش بالا کشید. الن ویک دو اگه همون بالانس اکشن و ترسی که تو دی ال سی جسی داشت تو خود بازی هم داشت خیلی موفق تر می شد واقعا بازی یک جا هاییش خیلی خالی بود و خوراک گان پلی بود
منتم کاملا نظرت رو تایید میکنم.
گیم پلی آلن ویک 1 کاملا در خدمت داستان و نحوه روایت بازی بود و خب اصلا مشکل بازی همینه که گیم پلی کاملا خودش رو فدای روایت کرده.
البته گیم پلی تو DLCها خیلی بهتر شده بود ، مشخصه که رمدی خودش متوجه بود و بعدا سعی کردن این رو ارتقا بدن و کمی پالیش کنن، مخصوصا پیسینگ و حتی کمی لول دیزاین رو.
این رو هم باید اضافه میکردم که فقط بدشون رو نگفته باشم.

ولی شاید اگه میتونستن تو همون وسعت و دورنمای اصلی خودشون که در نظر داشتن ( حالت نیمه جهان باز و... ) بازی رو توسعه بدن و بودجه و زمان کافی رو داشتن که بازی اصلی رو کمی بیشتر پالیش کنن ... این مشکلات کمتر خودش رو نشون میداد .
حداقل شاید شکل مشکلات بازی عوض میشد و حداقل ارزش تکرار پذیریش رو خیلی بالاتر میبرد.

بازی یه جورایی یه یه تجربه روایی فوق العادست که اسیر بخش گیم پلیی شده که پلیر رو پس میزنه.

ای کاش رمدی دیوونه بشه و در آینده یه ریمیک از این نسخه بسازه ، نه از این یک به یکها.
یه گیم پلی که در عین مدرن شدن بتونه عمق داستان و نحوه روایت بازی رو خیلی بیشتر از اینی که هست به پلیرها بفروشه.
در کل من بازی برام 9 از 10 هست ولی وقتی بهش فکر میکنم یه تجربه تقریبا خسته کننده و گاها زجرآور که بعید میدونم به خاطر گیم پلی نابودی که داره دیگه بخوام بازیش کنم.

شاید بشه گفت یکی از بدترین بازیهایی بود که الان واقعا عاشقشم و خیلی بیشتر از دفعه اول که بازیش کردم نسبت تیم رمدی و سم لیک احترامم رو بیشتر کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or